Перейти до змісту

Шукакю BobCat рачок для копання фундаменту

romigh2009

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

параметри фундаменту , загальна довжина периметра 62 м , грубина - 1м , ширина 40 см , в суммі має бути 7 траншей. грунт чорнозем , на глибині 60-70 см починається суглинок.

Прошу не турбувати тих людей які не можуть по цим данним порахувати скільки це займе годин роботи , і з ціною за 1год - 400грн теж не турбувати .

0971520901 - Роман

Опубліковано

агов , невже немає майстів які мають рачка і хочуть заробити копійчину? є тільки ті хто просить ціну 400грн година і каже що копати 6 годин

Опубліковано

Маю сумнів що тобі хтось буде робити(копати) дешевше! По власній практиці тобі скажу наймав приватного трактора ще по 300грн в тому році! робити не хоче зовсім тяне резину! А потім мені підвернувся тракторист з держустанов! Простішим трактором за менший час зробив більше чим той нанятий!

Опубліковано

Маю сумнів що тобі хтось буде робити(копати) дешевше! По власній практиці тобі скажу наймав приватного трактора ще по 300грн в тому році! робити не хоче зовсім тяне резину! А потім мені підвернувся тракторист з держустанов! Простішим трактором за менший час зробив більше чим той нанятий!

поділися номером державного тракториста?

Опубліковано

найшов людину яка копає номральним трактором за 400 -350 грн година , якщо боб кетом мені казали 5-6 год по 300 грн , то цей сказав що зробить за 3 год по ціні 400 грн година . викопаю відпишусь по результатам , кому цікаво дам контакти .

найшов людину яка копає номральним трактором за 400 -350 грн година , якщо боб кетом мені казали 5-6 год по 300 грн , то цей сказав що зробить за 3 год по ціні 400 грн година . викопаю відпишусь по результатам , кому цікаво дам контакти .

Опубліковано

скину , чувак вроді норм , але аби не намахав з часом по роботі , бо в мене на обєкті курити і в туалет ходити не треба , то всьо дома , або відраховувати той час

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...