Перейти до змісту

Продам ASUS GTX 560 OC

Рекомендовані повідомлення

Продам ASUS GTX 560 OC

http://www.asus.com/...DCII_OC2DI1GD5/

Стан - відмінний

Причина продажу - апгрейд

Ціна - 1800

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

GPU: GeForce GTX 560

Частота GPU: 850 МГц

Відеопамять : 1024 Мб

Частота відеопамяті: 1050 МГц (4.2 ГГц)

Разрядность шини відеопамяті: 256 бит

Використання якісної елементної бази підвищило в 2,5 рази срок служби а також зменшило нагрів плати.

За рахунок повишених виробником частот карта показує результати на рівні дорощіх чіпів а прекрасно зарекомендувавша себе система охолодження DirectCU II не дає картці нагріватись і відкриває можливості для розгону

Не ремонтувалась, не розганялась, не розбералась

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DirectCU II не дає картці нагріватись і відкриває можливості для розгону

Вона вже з заводу OverClocked - розігнана. знущатися над нею ще ? Крім того, за такі гроші є її старша сестра Ті. Яка виграє 10-15% в прирості. І її ЩЕ МОЖНА розігнати. Або навіть 570. Яка явно цікавіша. І має 1,2Гб відеопам'яті та 320 біт шини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З завода вона розігнана на 5 % а клокерам такі карткі вдавалось добиватись стабільної роботи на 1036 МГц при цьому температура не повишалась вище 70 градусів.

Абсолютно ідентична в плані плати, охолодження і памяті модель ТОР йде з заводським розгоном до 925.

Так що розгоний потенціал в плати досить великий.

На рахунок ціни то 560Ті моделі від Асуса стартують від 2000

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок ціни то 560Ті моделі від Асуса стартують від 2000

Буду сперечатися. Я зараз якраз придивляюся відяшку, то ціни моніторю. Тому, 2000 за 570, це явно цікавіше, ніж 1800 за 560, навіть не Ті.

А 570 є навіть за 1800. Пошукай там само. І да, 2 тижні тому купував 550Ті за 1000 грн. Супер. Працює в людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Різні випадкі і різні ціни.

Особисто я б MSI не брав так як осталось горьке послевкусіє, але може хтось і про асуси скаже те саме :)

Моя ціна середньостатестична якщо дивитись на такі моделі від асуса + на місці і за якість я відповідаю.

Якщо є бажання поторгуватись то пиши пропозицію в приват і я її розгляну :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДЯкую, я подумаю.

Я також був фанатом Асуса. Потім пройшло. Особливо, коли поюзав Gainward Phantom GTX570 !

Або коли попалася мамка Gigabyte з можливістю афігєнного розгона. Асусовські аналоги були дорожчі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

привіт,за 1500 заберу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 1700 отдадите?????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На манібеці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...