Перейти до змісту

Продам ASUS GTX 560 OC

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

GPU: GeForce GTX 560

Частота GPU: 850 МГц

Відеопамять : 1024 Мб

Частота відеопамяті: 1050 МГц (4.2 ГГц)

Разрядность шини відеопамяті: 256 бит

Використання якісної елементної бази підвищило в 2,5 рази срок служби а також зменшило нагрів плати.

За рахунок повишених виробником частот карта показує результати на рівні дорощіх чіпів а прекрасно зарекомендувавша себе система охолодження DirectCU II не дає картці нагріватись і відкриває можливості для розгону

Не ремонтувалась, не розганялась, не розбералась

Опубліковано

DirectCU II не дає картці нагріватись і відкриває можливості для розгону

Вона вже з заводу OverClocked - розігнана. знущатися над нею ще ? Крім того, за такі гроші є її старша сестра Ті. Яка виграє 10-15% в прирості. І її ЩЕ МОЖНА розігнати. Або навіть 570. Яка явно цікавіша. І має 1,2Гб відеопам'яті та 320 біт шини.

Опубліковано

З завода вона розігнана на 5 % а клокерам такі карткі вдавалось добиватись стабільної роботи на 1036 МГц при цьому температура не повишалась вище 70 градусів.

Абсолютно ідентична в плані плати, охолодження і памяті модель ТОР йде з заводським розгоном до 925.

Так що розгоний потенціал в плати досить великий.

На рахунок ціни то 560Ті моделі від Асуса стартують від 2000

Опубліковано

На рахунок ціни то 560Ті моделі від Асуса стартують від 2000

Буду сперечатися. Я зараз якраз придивляюся відяшку, то ціни моніторю. Тому, 2000 за 570, це явно цікавіше, ніж 1800 за 560, навіть не Ті.

А 570 є навіть за 1800. Пошукай там само. І да, 2 тижні тому купував 550Ті за 1000 грн. Супер. Працює в людей.

Опубліковано

Різні випадкі і різні ціни.

Особисто я б MSI не брав так як осталось горьке послевкусіє, але може хтось і про асуси скаже те саме :)

Моя ціна середньостатестична якщо дивитись на такі моделі від асуса + на місці і за якість я відповідаю.

Якщо є бажання поторгуватись то пиши пропозицію в приват і я її розгляну :)

Опубліковано

ДЯкую, я подумаю.

Я також був фанатом Асуса. Потім пройшло. Особливо, коли поюзав Gainward Phantom GTX570 !

Або коли попалася мамка Gigabyte з можливістю афігєнного розгона. Асусовські аналоги були дорожчі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...