Перейти до змісту

Яким ви оператором користуєтесь на даний момент

Гість TifostUA

Яким мобільним оператором Ви користуєтесь?  

169 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Основний - Djuice з часів його появи. Як другий номер - Beeline. Загалом влаштовує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Хоча хочу перейти із ТП "Прості речі " на "Західний".

А хіба зараз ще можна перевестись на цей тариф?

Десь 2 міс. тому, перевівся, зняло 10 + коп. Користуюсь! Нормально 7 коп. Бі, на інші хоча тепер і 70 коп. постійно, але переважно телефонні розмови з іншими операторами тривають 1 хв., для дзвінків друзям life:) Вільний, поповнюю раз на 3 міс. Маякаю! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що, а так виглядає ситуація на українському ринку мобільного зв'язку!

IMG3584-1202753820.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку користувався Jeans, потім зросла кількість контактів на інші оператори, спробував Djuice - не оцінив, дорого і незаслуговує цього.

Пізніше з появою вільного лайфу перейшов на нього - через місяць плюнув і стартовий закінув (якість кумарила страшне)

Перейшов на beeline який якраз запустив тариф 29, якість зв"язку просто бомба, навіть MTC гірша (ІМХО), тариф непоганий, але з новою роботою прийшли сурові дні - сижу в індустріальній зоні Луцька, півдня недоступний взагалі, півдня пише Ківерці а звязок як в підвалі.

На диво найкраще там тримає мережу лайф, перейшов на нього знову, звязок трохи покращав, ненабагато але достатньо щоб користуватися і радіти дешевим тарифам.

Так як часто подорожую використовую ще МТС, але загалом лайфа повністю вистачає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я пользовался лайфом почти 3 года, 2 года на предоплате, и около года на договорной основе.. сначало качество услуг было сносное, сейчас никакое стало.. я плюнул на лайф и подключился на киевстар, дороже платить, согласен, но я готов платить за качество и я буду уверен, что когда мне надо будет отправить письмо на мыло или зайти срочно в аську, позвонить кому-либо срочно, киевстар не подведёт. А лайф последнее время очень часто подводил. Устал я от лайфа...

тем более покрытие не везде есть где как всегда оно срочно надо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже більше року на лайфі, звичайно якість буває підводить, але не часто.

Раніше була на джинсі, було нормально, поки всі не перейшли на ЮМС, була там 1,5 року, поки всі друзі на лайф не перескочили, сама спробувала, сподобалось, тим більше раніше ще 50 смс на місяць було ( я на вільному ) спочатку на всі номери + закордонні, потім всі, крім закордонних, далі лише лайфівські, а тепер взагалі немає...

Хоча поки спілкуюсь по 0 з лайфівськіми, буду на лайфі. Все ж таки халява є халява!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сделаю частичный репост с темы Билайна.

Больше года пользуюсь Beeline. Тарифы при вполне нормальном качестве связи - просто сказка. Мои расходы на моб.связь в месяц - 60-65 грн, при этом никогда не отказываю себе в звонках на других операторов (а с девушкой на билайне - вообще в среднем час в день:)). Еще полтора года назад на МТС контракте тратил больше, а говорил намнооооооооооооооооооооого меньше :) И с тех пор у наших монополистов, похоже, мало что изменилось... :lol:

Был и на лайфе... :) Как только в Луцке появился, так девушка попросила купить, ну, купил 2 пакета, попробовал во втором телефоне (у меня тогда еще контракт UMC был :)) В итоге через несколько месяцев Life благополучно отправился на полку - мои нервы стоят гораздо дороже, чем эта дешевая (в прямом и в переносном смысле) замануха... Наверное пора уже выбрасывать... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наверное пора уже выбрасывать... ;)

Чем я сегодня и займусь, закрою договор на лайфе. Нервы действительно дороже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До сентября 2007 -го пользовался МТС, тариф назвать немогу, но цены были демократические ( была очень большая корпорация). Стационарным телефоном не пользовался, с мобильного звонил и ни в чем себе не отказывал, выговаривал макс. 180 грн в мес. Щас пользуюсь КС "Бизнес 150 новий". Проблем со связью как у МТС так и щас у КС - не замечал. Максимально что ждал на КС соединения с оператором - 20 секунд, а общаться с ними - вообще одно удовольствие :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені також лайф подобається, всетаки - ХАЛЯВА ! а якість зв’язку прийнятна, у мене проблем з Лайфом майже не було.... :D

а ще э Джинс (просто він у мене дуже давно, номер багато людей знають, нехай пока буде, хоча з нього майже не звоню)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от я користуюся джусом и не парюся, де не поїду і не полізу скрізь є покриття!Красота!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені також лайф подобається, всетаки - ХАЛЯВА ! а якість зв’язку прийнятна, у мене проблем з Лайфом майже не було.... ;)

а ще э Джинс (просто він у мене дуже давно, номер багато людей знають, нехай пока буде, хоча з нього майже не звоню)

Це просто ти тумаєш, що це халява :) Але ж насправді ти кожен місяць мусиш поповнювати на 25грн. і ці гроші всетаки змушений будеш витратити :) , а якщо не попвнювати кожен місяць то за кожну хвилину будеш платити по 25коп. :0017: А про якість і говорити немає, що :0012: То перевірити рахунок по пару днів не можна, то з першого разу додзвонитися не можна(хоча незавжди), або чути погано( то шипіння, то ще якісь помєхі ). Ну коротше одним словом мобільнийоператор life:) :0021:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вмене МТС ! Неразу не підводив!Скрізь тяне!Тарифи нормальні!Вот так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, що і сказати про МТС з того моменту як зробився ребрендинг ЮМС на МТС ніразу не мав МТС :) , але мені всеодно чогось неподобається МТС :0017:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, що і сказати про МТС з того моменту як зробився ребрендинг ЮМС на МТС ніразу не мав МТС :huh: , але мені всеодно чогось неподобається МТС ^_^

Я на UMC ,бо в мене майже всі знайомі на ньому, Я вже десь 4 роки!!! На інших пакетах на постійній основі не був!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, що і сказати про МТС з того моменту як зробився ребрендинг ЮМС на МТС ніразу не мав МТС :) , але мені всеодно чогось неподобається МТС :)

кто-то понял лычануна? я не прикалываюсь... вот мои варианты:

Не знаю, що і сказати, про МТС з того моменту , як зробився ребрендинг, ЮМС на МТС ніразу не мав! МТС ;) , але мені всеодно чогось неподобається МТС ;)
Не знаю, що і сказати про МТС , з того моменту як зробився ребрендинг ЮМС , на МТС ніразу не мав МТС ;) , але мені всеодно ! чогось неподобається МТС ;)
Не знаю, що і сказати про МТС з того моменту , як зробився ребрендинг . ЮМС на МТС ніразу (!!!) не мав МТС ;) , але мені всеодно чогось... неподобається МТС ;)

знаки препинания я выделил... у кого еще варианты?

ЗЫ да я не ищу блондиног... они сами лезут, честное слово... ну гляньте сами!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мой вариант:

Не знаю, що і сказати про МТС. з того моменту, як зробився ребрендинг ЮМС на МТС, ніразу не мав МТС :) , але мені всеодно чогось неподобається МТС :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, що і сказати про МТС з того моменту як зробився ребрендинг ЮМС на МТС ніразу не мав МТС :) , але мені всеодно чогось неподобається МТС :)

кто-то понял лычануна? я не прикалываюсь... вот мои варианты:

Не знаю, що і сказати, про МТС з того моменту , як зробився ребрендинг, ЮМС на МТС ніразу не мав! МТС ;) , але мені всеодно чогось неподобається МТС ;)
Не знаю, що і сказати про МТС , з того моменту як зробився ребрендинг ЮМС , на МТС ніразу не мав МТС ;) , але мені всеодно ! чогось неподобається МТС ;)
Не знаю, що і сказати про МТС з того моменту , як зробився ребрендинг . ЮМС на МТС ніразу (!!!) не мав МТС ;) , але мені всеодно чогось... неподобається МТС ;)

знаки препинания я выделил... у кого еще варианты?

ЗЫ да я не ищу блондиног... они сами лезут, честное слово... ну гляньте сами!

Ти просто читати не вмієш. Чогось "Shurа" все правильно поняв,що я написав, а тобі із твоїми курячими мозгами ніколи нормально не дойде, що люди пишуть, ось чому ти придираєшся до кожного слова :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нене, лычанун. когда написано нормально - и читается нормально.

так что прежде всего ты писать не умеешь, а потом уж кто-то читать.

антиоффтоп:

понял еще одну причину, почему я на МТС. туда приходят СМС-ки, что на мой е-мейл, который связан исключительно с поиском работы что-то приползло :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мой вариант:
Не знаю, що і сказати про МТС. з того моменту, як зробився ребрендинг ЮМС на МТС, ніразу не мав МТС :) , але мені всеодно чогось неподобається МТС :)

то есть до того, как "сделался ребрендинг ЮМС на МТС" он (один или несколько раз) имел МТС? А ,ну тогда понятно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мой вариант:
Не знаю, що і сказати про МТС. з того моменту, як зробився ребрендинг ЮМС на МТС, ніразу не мав МТС :D , але мені всеодно чогось неподобається МТС :)

то есть до того, как "сделался ребрендинг ЮМС на МТС" он (один или несколько раз) имел МТС? А ,ну тогда понятно.

Народ ви не забули, що в цій темі ми обговорюємо "Яким ви оператором користуєтеся", а не правила правопису і тим більше виправляння чужих помилок :D. НЕ ВІДХОДИМ ВІД ТЕМИ <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ ви не забули, що в цій темі ми обговорюємо "Яким ви оператором користуєтеся", а не правила правопису і тим більше виправляння чужих помилок :D. НЕ ВІДХОДИМ ВІД ТЕМИ :D

это точно, народ мы не забыли.

это я все-таки к тому, что одна запятая переворачивает смысл написаного с ног на голову и наоборот. <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Подивився на результати голосування і виявляється, що явного лідера серед GSM немає. Тому такі великі витрати на мобільний зв'язок. Хоча зрозуміло, що кожен обирає оператора залежно від кола спілкування. І тут фактично можна навіть рангувати кожного з операторів на аудиторії:

Київстар - люди середнього і старшого віку і практично всі селяни.

МТС - люди середнього і старшого віку, бізнес.

life:) - молоді люди, якість можуть терпіти лише халявщики.

Beeline - молоді люди.

Про CDMA можна буде говорити коли з'являться конкуренти (скоро Інтертелеком і невідомо коли ПіплНет) Та аудиторія явна люди середнього і старшого віку - бізнес. Недарма середній дохід з абонента, як заявили в CDMA Ukraine 24 дол., а Інтертелекома 16 дол.

[hide]Винятки можуть бути![/hide]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пользуюсь услугами Beeline (личный) и Киевстар (рабочий корпоративный).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...