Перейти до змісту

Пропоную роботу в Німеччині

Alex Alex

Рекомендовані повідомлення

Пропоную офіційне працевлаштування в Німеччині. Деталі:

1) Робота на конвеєрі, пакувальником одягу або щось подібного, 9-годинний робочий день, 5 євро за годину, один вихідний, 1080 євро в місяць.

2) Оформлення офіційного договору і всіх документів - 250 євро, договір укладається на 1 рік, з можливістю потім продовжити ще. Робота починається уже з вересня цього місяця. Зараз є приблизно 200 місць.

3) Польська віза підходить, якщо не має то зробити буде коштувати приблизно 60 євро.

4) Туди везуть, дорога коштувати буде - 70 євро.

5) Житлом забезпечують, знімають квартири, нормальні, це коштує приблизно 300 євро в місяць.

6) Харчуванням не забезпечують, але мені розказали що приблизно для нормального харчування вистачить 100 євро на місяць.

Із всіма затратами - 680 євро чистими. Можливо можна буде якось зекономити на житлі, якщо самому підшукати інше і на харчуванні.

Кого зацікавило в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 робочих днів х 9годин х 5Євро = 1260Є

з брехні починати якось не гоже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що не так? по твоїм розрахункам вийшло більше ані ж в тс )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що не так? по твоїм розрахункам вийшло більше ані ж в тс )

різниця в карман?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, все в нормі, я щось тупанув, вчора на весіллі гульнув, то вже вибачайте. Але там ще під питанням 1 чи 2 вихідних. І там ще помилка: не "місяця", а "року". Кому потрібно залишайте номери телефонів в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bagato pitann: ofizijna robota v Nimetchini ze = + podatki+strahovka+Rentenversicherung+Arbeitslosenversicherung+znannia movi. Ze napevno napivofizijna vakansija?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100 євро в місяць на харчування ?!?! Нє, не чув... :0161:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

absolutno realno. V tizhden mozhna vitrachati bilia 30-40€, osoblivo sebe ne obmezhujuchi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

absolutno realno. V tizhden mozhna vitrachati bilia 30-40€, osoblivo sebe ne obmezhujuchi

ну якщо Ви тільки снідаєте, то да, Вам, реально. Мій організм, щоб стояти 9 год. біля станка, потребує повноціного комплексного харчування, ну чи хоча б повноціного

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jakscho vi sami budete gotuvati to ziogo vistachit, a jakscho Cafe/Restoran - to ni

produkti v Nimetschini(ALDI, LIDL) koschtujut tak samo jak i v Ukraini(bilschist)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оновлення: Возити туди будуть групами по 8 людей, перша група їде орієнтовно 25 вересня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оновлення: Документ про дозвіл на офіційну роботу робиться приблизно 1 місяць. Якщо візи немає, робиться шенгенська віза строком на 3 місяці (залежно від ваших документів, можуть вам відкрити і на більший строк), потім візу треба буде приїхати продовжити уже на більший термін. Віза робиться орієнтовно 2 тижні. За житло будуть вираховувати іх зарплати. Скоріше за все 2 вихідних: субота, неділя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шенген виза какой страны будет делаться? В Германии ее получить мало реально, это понятно. Работодатель помогает?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Німеччина велика, яке місто ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віза буде робитися литовська. Робота буде не в одному місті. Конкретно які міста будуть ще не ясно, це питання вирішується. Як тільки буде ясно зразу повідомлю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робота буде не в одному місті. Конкретно які міста будуть ще не ясно, це питання вирішується. Як тільки буде ясно зразу повідомлю

з

такими вводними це більше схоже на банальний кидок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

піди туди, незнаю куди, принеси то, незнаю що ........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Garfild, але спочатку заплати мені за то,що я тебе кину...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я живу і працюю в Німеччині, тому дайте мені дані заводу і я дам відповідь усім форумчанам на рахунок правдивості і легальності роботи, яку ви пропонуєте.

Віталька, ну да.....якось так....

Garfild, але спочатку заплати мені за то,що я тебе кину...

тільки шкода тих людей, яких кинуть на гроші, а в такий час, який зараз на Укаїні і з такими цінами ой як нелегко людям дістаються ті гроші......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Alex Alex,

якщо вже почнемо,то давайте

- де знаходиться офіс а також юр.адреса,куди мені їхати?

- хто ви такі?

- покажіть договір між вами як наймачем (рекрутингом) раб робочої сили і заводАМИ

- всі "нормальні контори" мають бумажки - сертифікати, чи є такі у вас і скільки ?

- якщо фірма і реально працює з Німеччиною, то про неї мають знати і друкувати у Віснику (щи ще якомусь дуже крутому і потрібному журналі, де показують усі круті взаємовідносини з ЄС)

і саме головне

- яке саме проживання\робота? чи в договорі надання послуг будуть прописані умови проживання (стосується і доїзду\самої роботи) щоб у разі не отримавши очікуване і заплативши за це, я міг подати в суд для компенсування своїх витрат?

що ж за люди пішли... крендель із 6 повідомленнями хоче заробити купу грошей на кідку 2000-их.

чекаю на відповіді автора

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я повністю вас розумію і підтримую. Звоніть: 097 319 49 16, 093 394 47 09 Сергій. Зустрінетесь і про все поговорите, тому що деталей дійсно багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную офіційне працевлаштування в Німеччині. Деталі:

1) Робота на конвеєрі, пакувальником одягу або щось подібного, 9-годинний робочий день, 5 євро за годину, один вихідний, 1080 євро в місяць.

2) Оформлення офіційного договору і всіх документів - 250 євро, договір укладається на 1 рік, з можливістю потім продовжити ще. Робота починається уже з вересня цього місяця. Зараз є приблизно 200 місць.

3) Польська віза підходить, якщо не має то зробити буде коштувати приблизно 60 євро.

4) Туди везуть, дорога коштувати буде - 70 євро.

5) Житлом забезпечують, знімають квартири, нормальні, це коштує приблизно 300 євро в місяць.

6) Харчуванням не забезпечують, але мені розказали що приблизно для нормального харчування вистачить 100 євро на місяць.

Із всіма затратами - 680 євро чистими. Можливо можна буде якось зекономити на житлі, якщо самому підшукати інше і на харчуванні.

Кого зацікавило в приват.

а ще у мене таке запитання : це дуже важливий фактор - у Німеччині мінімальна зарплата 8 євро за годину, тоді як ви пишете 5 євро ?!? кому іде різниця ??? є ще і minijob , тоді роботодавець платить вам за годину 6 євро, але він платить за вас налоги і ваше пенсійне у пенсійний фонд, але ви не маєте права працювати в день більше ніж 6 годин !!! і закони ніхто не відміняв !!! ви можете щось пояснити або заперечити ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ze nazivaetsia Schwarzarbeit, nelegalne prazevlaschtuvannia z visokoju jmovirnistiu scho tebe kinut.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але чому і навіщо писати , що робота є легальною ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оплата всіх послуг, після першої ЗП?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...