vaz75 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:23 #26 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:23 Скоро почастішають такі випадки, і почнеться синдром афганців\в'єтнамців, коли населення буде ненавидіти АТО-шників і виправдовувавти словами "я тебе туди не посилав". Ех.
Houston Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:24 #27 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:24 Ну уроди !!! В мене аж руки зачесалися.
duke1975 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:26 #28 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:26 Це написав Охлобистін, хоть він і мудак, але слова вірні. Коли будете читати замініть Росія на Україну, все в точку.«Бог создал людей, а полковник Кольт уравнял их в правах»В свое время я досыта набегался со всякими стреляющими железками, и посему уличить меня в романтической привязанности к оружию никак нельзя. Что, однако, совершенно не влияет на мое желание хоть частично владеть ситуацией. Иначе не получается: у меня дети, я гражданин и верующий человек. Если я понимаю, что единственный способ спасти ребенка от пули Евсюкова — это вынести ему мозг из ТТ, я должен иметь возможность сделать это. Твердо осознаю, что немедленно предстану перед уголовным, гражданским и, самое главное, церковным судом, но ребенок должен выжить.Я позволил себе эту эмоциональную преамбулу, чтобы обратить ваше внимание на откровенный саботаж народными избранниками вопроса о праве своих избирателей защищать себя, о праве граждан иметь нормальное автоматическое оружие. Складывается ощущение, что депутаты боятся справедливой расправы над собой или считают собственных избирателей неуправляемой мразью, лишенной каких-либо норм морали и нравственности. Если это так, то наш гражданский долг — предупредить вышестоящие организации о внутреннем враге в Государственной Думе. Если же и вышестоящие организации не обратят на это должного внимания, то следует разумным полагать, что Президент в опасности, и решать этот вопрос самостоятельно.Участились упоминания в прессе «обезумевших» владельцев травматического оружия. Самаркандскому ослу понятно, что «вот так вдруг» не бывает, что и раньше так же было, но пресса меньше интересовалась. Чего вдруг всполошились пернатые? Аль информационных поводов мало? Или «сверху» приказали пужать? Готовить к ужесточению надзора и выдачи травматического и гладкоствольного? Может, оно и правильно, но окружающие меня люди в большинстве своем такое оружие имеют много лет и не балуются. Кому-то оружие жизнь спасло, кто-то этим оружием дважды после покупки в консервную банку на свалке выстрелил. Но так, чтобы с дури... Увольте!Не надо ничего ужесточать, надо облегчать, как в столь обожаемых либералами Соединенных Штатах 100 лет назад. Только надо всю процедуру регистрации через военкоматы пустить. Заодно и с боевым резервом статистика прояснится. Россию — мать твою защищал? Получи бумагу. Иди в магазин и приобретай «калаш с двумя цинками» на законных основаниях.Что же касаемо безумцев и «бэтменов, "путинкой" заколдыренных», то это как силы природы. Им инкрустированный серебром коллекционный браунинг для безобразий обычно не требуется. Самое страшное оружие — кусок стекла в пьяной драке, ну и кухонный нож, разумеется, для домашней «расчлененки».А по сути, в связи с этим видится мне один вывод: разоружают народ — видать, дефолт на подходе, волнений страшатся «наверху», брожения, «кто за Путина, кто за Медведева?» и других неясностей.Как убежденный «державник», лично я не вижу особой разницы, но с упорством идиота продолжаю настаивать на своем праве иметь возможность защищать семью с толковым оружием в руках во время гипотетической смуты.
Андрій Віталійович Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:32 #29 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:32 якби навколо мого малого з дружиною крутилось шість биків й божевільна сучка, я б спочатку прострелив би пару ніг, а тоді пішов би виясняти чого конфлікт й хто винуватий. шкода чоловіка, надіюсь уроди сядуть й та ТП також...
solny_girl Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:33 #30 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:33 як можна допомогти тим людям? сім"ї яка залишилась без батька?скажіть,як от мені простій людині їм допомогти?це ж чоловік помер! просто от так - вчора був, сьогодні немає...в мене є 6 річна дитина. це вже людинка яка все розуміє!давайте не будемо просто писаками. давайте допоможемо! заяву писати десь вище, підтримати матеріально і морально.
Ko3bMa Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:36 #31 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:36 Це написав Охлобистін, хоть він і мудак, але слова вірні. Коли будете читати замініть Росія на Україну, все в точку.Охлобистіна вдупу, ніц нового він не сказав. Питання про легалізацію зброї навіть на борді мусолилось не раз і не два. Рано ще нашим людЯм давати в руки пістолети. Немає в них потрібного рівня громадянської свідомості та банальної взаємоповаги.Та й здається мені, що в побиття батька були свідки. Стояли, дивились, може й на телефончік знімали.
bublik007 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:38 #32 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:38 Людину забили до смерті. Забили не сєпара. не гопника який видирав сумку у бідолашної жіночки. Ситуації бувають різні, згідний. Але 6 рил, могли дати щигля, викликати міліцію, і вирішити це питання.Як на мене, таке виправдати не можливо.
Ko3bMa Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:41 #33 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:41 Забили не сєпара. не гопника який видирав сумку у бідолашної жіночки.Звідки ви знаєте, що не сепара і не гопника? В нас з інформації є тільки новина.
bublik007 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:47 #34 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:47 Забили не сєпара. не гопника який видирав сумку у бідолашної жіночки.Звідки ви знаєте, що не сепара і не гопника? В нас з інформації є тільки новина. Ko3bMa, хоча б на підставі тих самих новин.Ніде не вказано про подібне. Що що, а вже б такий варіант( якби він мав місце), ЗМІ залюбки б "обсмоктало б.
Natalia Blagovirna Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:53 #35 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:53 Боже, який жах... не хочу в таке навіть вірити.
yu2007 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:56 #36 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:56 якби навколо мого малого з дружиною крутилось шість биків й божевільна сучка, я б спочатку прострелив би пару ніг, а тоді пішов би виясняти чого конфлікт й хто винуватий.Як на мене, це, м*яко кажучи, перевищення меж необхідної самооборони, і на місці чесного судді я б дав максимальний термін. Чи ти б сіллю стріляв? Тоді ок.
NoutM Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:57 #37 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:57 Смерть 5 наших солдат не колише за 6 число. Тупо сухі цифри статистики. А тут ще цепляє народ. Бо то поруч зовсІм. Ось і гроші зібрать можна, в ато корзинку кидати вже тип не в радість і не модно. Ось лице нашого суспільства. Злочинців сподіваюсь покарають і посадять. Але думаю придурь яка запинає ногами до смерті є навіть в сша і єс. Дай Бог не потрапляти в подібне ... і да зараз модно все до ато приплітати. Як це ще не ПС виний.
Ko3bMa Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:59 #38 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:59 хоча б на підставі тих самих новин.Ніде не вказано про подібне. Що що, а вже б такий варіант( якби він мав місце), ЗМІ залюбки б "обсмоктало б. Якщо це не вказали, то не обов'язково, що так не було. Без додаткової інформації робити висновки рано, імхо. Ну і самого слідчого за фразу "роздули" варто було б добре потрусити, ато складається враження, що він знає ту компашку.
vetalforever Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 09:00 Автор #39 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 09:00 В нас з інформації є тільки новина.У нас вже нічого нема, нажаль...
Ko3bMa Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 09:07 #40 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 09:07 У нас вже нічого нема, нажаль... Чому ж немає?Якщо вірити новині, то є мінімум четверо людей громадян осіб і дитина з несправною психікою, нічим не кращий за них дільничний та налякана вдова.Це як з тим студентом, якого побили на Молоді та забрали рюкзак з грошима - головне не дати зам'яти. Локальний "мєнт" полюбому в курсі.
yu2007 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 09:14 #41 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 09:14 Це як з тим студентом, якого побили на Молоді та забрали рюкзак з грошима - головне не дати зам'яти. Локальний "мєнт" полюбому в курсі.Офтоп. Згадав про той випадок, коли біля кафешки, задється на Лесі, вдарили хлопця, він впав, вдарився головою об бровку і помер. А той, хто вдарив, був якийсь там мажорчик. Згадувалось колись давно на борді, ще Ярчик відписувався стосовно того, як діяти, щоб не зам*яли справу. Може хтось знає, чим закінчився суд?
phantom Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 09:19 #42 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 09:19 Згадувалось колись давно на борді, ще Ярчик відписувався стосовно того, як діяти, щоб не зам*яли справу.Було б не погано нагадати ...
yu2007 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 09:32 #43 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 09:32 Було б не погано нагадати ...Ось:Загинув хлопець, а вбивця на волі. Слідство навмисно затягується...Там було продовження, я просто щось випустив тему з поля зору.На жаль так:Вчора був вирок суду - 3 роки умовно...Як вам?..У вироці зазначено, що вбивця1) прийшов з повинною і в усьому зізнався (після того, як сім'я загиблого подала заяву, за камерами спостереження дізналися номер машини, кому належить, знайшли і слідчий викликав до міліції);2) надав медичну допомогу (не дочекавшися швидкої, а побачивши, що приїхала служба охорони, винуватий і свідки сіли в машину і навтьоки - теж з камери спостереження видно);3) сприяв слідству (цікаво як? Платив направо і наліво?);4) визнав свою вину і розкаявся ( стояв зі свідками своїми друзями під будівлею суду і сміявся, щось обговорюючи, в той час, як за 3-5метрів стояла вбита горем мати померлого).А прокурор себе вела, як адвокат обвинуваченого - жодних заперечень, з усім згідна, усе на розгляд суду і т.д.Отака у нас справедливість....Хай береже вас Бог від таких ситуацій, таких людей, слідчих, прокурорів і суддів!
Сашко85 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 09:47 #44 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 09:47 Нічим не краща ситуація ...http://visnyk.lutsk.ua/news/crime/16675/Якщо дійсно так як пишуть ЗМІ, то люди відпочивали, а за що з ними так жорстоко ...Тут хтось писав що буде "поліція" то зміниться ситуація, ой сумніваюся ...В нас людина буде лежати на землі, то пройде багато часу щоб хтось підійшов й подививсяб чи людині можливо погано, ... і приклади можна продовжувати.P.S. Може б хто з знайомих мав звязок з вдовою, щоб відкрити рахунок, та кожні 20-100 грн. хоч трошки матеріально допомогли б.
VovkleV Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 09:54 #45 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 09:54 .........не ту країну назвали Гондурасом....... тільки це приходить у голову, А за таке в нормальній державі посадили б та грошей відсудили за моральний ущерб
alexvvv Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 10:00 #46 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 10:00 Загинув хлопець, а вбивця на волі. Слідство навмисно затягується...на майдані вбили сотню людей, а вбивці де?
Zheny@ Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 10:01 #47 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 10:01 Нафіг це постити?Я вважав - ти розумніший.
yu2007 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 10:03 #48 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 10:03 на майдані вбили сотню людей, а вбивці де?А ти ніби не знаєш де вони? Прикидаєшся дурником?
NoutM Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 10:11 #49 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 10:11 на майдані вбили сотню людей, а вбивці де?А ти ніби не знаєш де вони? Прикидаєшся дурником?Сарказм вже став дуркуваням?
Zheny@ Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 10:17 #50 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 10:17 мдя.... все це називається одним словом - бєспрєдєл.1) звідки могла взятися версія про учасників АТО? Все просто. Хтось міг бути у камуфляжі (штани, футболка). Це зараз модно. Це додає +100 до крутості і +50 до уважухі. Ну і + 1000 до ЧСВ. Або й справді хтось із них міг бути "учасником АТО". За п'янку вигнали з армії, але ж "ваєвал".2) Обставини конфлікту ,як казав Ман'як, справді маловідомі. Маємо лише факт звірського вбивства. З рештою, ніякий конфлікт не вирішується 6-3 на одного.3) ДОдумувати можна багато - не хочеться. Хочеться справедливого суду для усіх винуватих.Вдові набратися сили і терпіння. Дитині ... навіть не знаю. Це скалічена на все життя психіка. Підтримки хлопчині.Померлому - земля пухом.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.