Перейти до змісту

Хроніки майбутнього поліцейського, або як моя доня пішла у копи

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Першочергово будуть тести на логіку, загальний рівень знань, комунікабельність, психологічні тести і лише в самому кінці - фізуха.

А якщо не пройде - буде далі працювати і вчитись і далі змінюватиме країну.

10802070_751312601609904_7328449619552103824_n.jpg?oh=e004beeeda6fe5706608f77bc9f0042b&oe=5676C922&__gda__=1446616966_fcb2a0c476465f5a37f424fdf69c26ff

Олександр Лєсной

12 год ·

Заступили на чергування. Спільно з активістами Автомайдану України і кандидатом у Поліцію, ГШР надала допомогу водію (мила дівчинка) тролейбуса, який рухаючись по кільцю біля Шайби далеко відїхав від дротів живлення і водій не змогла закинути на них штанги контактної мережі. 5 (п'ять) чоловіків відіпхали тролейбус десь на 15 метрів, майбутня поліцейська забезпечувала безпеку руху.

zLhw.jpg

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 208
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

"Доня_йде_у_копи" - продовжуємо вас інформувати.

Одже, здали ми перші тести і фізуху. Не писав, бо Настя просила "не казати ГОП", поки не здасть.

Шо вам сказать - перший екзамен це тести на рівень загальних знань. 60 запитань, від логіки до тригонометрії. У всіх кандидатів запитання різні, тобто питати "а що за питання були?" - безглуздо. Сергій Рижковвияснив, що чутки про хабарі також безглузді, адже всі відповіді йдуть на київський сервер, а правильних - не знає ніхто з екзаменаторів. На виході маємо лише інфу про кількість балів. Настя набрала 41, подружки та знайомі - від 32 до 39, із її знайомих більше не набрав ніхто (але я впевнений, що будуть і 50 , і 55 балів серед учасників - немало розумних людей подали заявки після інститутів). Сьогодні екзамен проходив мій приятель-волонтер, з яким робим машини для АТО - відмовився посеред тесту з аргументацією "та де я, а де оті сінуси-косінуси?". Хоча чувак здібний, пробивний, але рівень знань має бути, як не крути.

Вчора здавали фізуху.

Такої кількості моделей я ще не бачив! Уявіть: зо дві сотні молодих "камсамолка-спарцмєнка-і проста красауіца" на одному стадіоні, всі в шортіках або лосінах, в спортивних футболках в обтяжку - очі розбігаються! Але слідкуєш тільки за донькою Смайлик «smile» Тим більше, що слідкувати прийшлось за парканом стадіону - міліція оточила периметр і подати пляшку з водою можна було лише у перервах між вправами.

А потім пішло розчарування. Не можу усвідомити: на що йшли ті дівчатка - стрункі, тендітні, підтягнуті і здатні віджатись від землі..... три або п'ять разів. Настя пробігла 1000 метрів на "трійочку", знаєте чому? Тому що чотири кола вона випереджала всіх своїх суперниць на 50 метрів, думаючи, що "вони біжать на трійку, а я, напевно, на відмінно!" і лише на фініші її "дістала" одна спортивна дівчина, а.... УВАГА! Вісім дівчат з дванадцяти, що бігли з нею, Настуня обігнала НА КОЛО! Та я ходжу скоріше, дівчата! Чи ви думали, вас за гарні очі візьмуть?

Далі здавали хлопці, такі самі красавци-спортсмени, але не став розчаровуватись - відвіз Настю додому в душ і звісно, роботу ніхто не відміняв, фармацевти вони такі, тому відвіз у лікарню Смайлик «smile»

А зараз я лягаю спати, а кандидат у копи заступила на нічне чергування із групою щвидкого реагування Самооборони Волині, щоб усім вам спокійніше спалося.

PS хлопці з ГШР - пускайте її за руль "Лихомобіля", хай тренується. Якщо буде на ньому їздити, то на Пріусі поліцейському зможе "Формулу-1" догнати!

Опубліковано

я проходив набрав 40. але в одному блоці тупанув замість правильного шукав неправильне. Правда здав за хвилин 40 і пішов до роботи.

Опубліковано

Цієї ночі Настя затримувала разом з групою швидкого реагування Самооборони водія у стані "в дрова"

При цьому він - не остання людина у лісництві, тому всю процедуру, всі моменти аж до складання протоколу фільмувались, для запобігання "рішалову". В Самооборони є всі матеріали по цій справі і ми будемо дуже прискіпливо слідкувати за її ходом!

ПС і ще винесу з коментарів на фейсбуці:

Діма, я старий прожжонний цинік, але сам випав у осад, коли минулої п"ятниці стажор Шевченко Настя загасила на корню два махача упродовж 15 хв., просто підійшовши до конфліктуючих і готових пиз...ти одне одного, заглянула їм у вічі, щось прокоментувала, і пацани просто роз"їхались домів. Мені то си уподобало smile emoticon Буде з дівки люде

smile emoticon

Опубліковано

Все фізо проходить на стадіоні 26-ї школи. БІгали хлопаки 1 км. Одному стало зле. Мабуть з півгодини щось біля нього робив лякар який присутній при здачі. ПОтім приїхала швидка з лікарні і забрали.

ДІ сорі що тут, але тема присвячена майбутнім поліцейським.

Опубліковано

Вчора проходили ВЛК, у всіх шукали татуювання по всьому тілу. Але ж у Києві точно є чувак з рокерськими тату на руках, прямо на пальцях! Шось я не розумію того.

Двох дівчат завернули зразу - зріст менше 1,60 - дасвіданья.

Опубліковано

ФІЗО призначене на вчора (тести були, здається в минулий четвер), перенесли, на коли - невідомо.

Зате тим, що вчора здавали тести, ФІЗО на завтра))) Ну і довідку 086о теж відповідно на завтра)))

Опубліковано

Діма що сталося???????????? чого ти такий знервований??????

ти ж всіляко захищаєш їх завжди..... а тут вже пишеш що ти щось не розумієш і що вони їб@......лися!

що так змінило твої погляди поясни, бо я ж реально вірив що ти та твоя доня змінить наше місто на краще!!!

Опубліковано

Вчора проходили ВЛК, у всіх шукали татуювання по всьому тілу. Але ж у Києві точно є чувак з рокерськими тату на руках, прямо на пальцях! Шось я не розумію того.

Двох дівчат завернули зразу - зріст менше 1,60 - дасвіданья.

Емм...в Киеве есть полицай, на котором труднее чистую кожу найти.Чем, интересно, татухи мешают работе полицейского-разве что имидж не очень.

%D1%81%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B0%D0%B4.jpg

Опубліковано

Діма що сталося???????????? чого ти такий знервований??????

ти ж всіляко захищаєш їх завжди..... а тут вже пишеш що ти щось не розумієш і що вони їб@......лися!

що так змінило твої погляди поясни, бо я ж реально вірив що ти та твоя доня змінить наше місто на краще!!!

змінить звичайно на краще, але ти мабуть хотів відразу манни небесної?
Опубліковано

SanyaTT, троляко, кого я захищав? Військово-лікарську комісію при ментовському госпіталі?

аааа то я тебе ж не правильно зрозумів я думав що ти вже жинеш на поліцаїв, що в Києві беруть з тату а в нас тільки без тату, а то ти про лікарів... ну ясно тоді, тоді в мене все таки є ще надія на зміни на краще!!!!

Опубліковано

086О пройти за день??? Вони ї*№нулись?

В принципі, в деякі дні тижня (коли всі необхідні лікарі приймають) то можна пройти, принаймні в другій поліклініці. Колись, як на роботу влаштовувався, то проходив.

Але якщо ти працюєш, і не можеш на цілий день піти, то проблематично.

Опубліковано

Почули, Ваше обурення)))

ФІЗО, для кандидатів перенесли з 9 числа на 11))) Включили мізки)

Опубліковано

Цілком реально, пройшов з 8.30 до 14.00. Це із довідкою з псих і нарко диспансерів. Лікарня №2.

Опубліковано

Значить повезло. В мене дочка один день з 8:00 до 12:00, а потім на слідуючий ще печатки доставляла пару годин. Справки теж були - а якщо б не було?

Опубліковано

Спілкувався з деякими конкурсантами... кажуть 70% посад куплено.

Невже правда чи просто образа тих хто не пройшов по параметрам???

Опубліковано

ну от звідки їм знати, ну я був конкурсантом, і шо мені на логічному тесті на вушко дівчина шепнула: "не старайся, 70% місць куплено"=)))

припускаю, що декого з своїх можуть просунути, так само як дехто з колишніх може пройти по конкурсу, але буде це 3-10% максимум.

Опубліковано

Кажуть, що нові поліцейські кинулись купувати "права". Цікаво було б глянути дати отримань посвідчень водія новоспечених поліцейських.

Опубліковано

Невже правда чи просто образа тих хто не пройшов по параметрам???

Неправда. Але є "ділки" які пропонують "порішать" за певну суму, а точніше, просто на@бать конкурсанта, який поведеться, і пройде чесно, а "рєшала" скаже що він все "порєшал", тому тавай бабло :).

припускаю, що декого з своїх можуть просунути, так само як дехто з колишніх може пройти по конкурсу, але буде це 3-10% максимум.

Такий варіант можливий.

Опубліковано

Ми завжди надіємось, що щось зміниться....

Вибори в ВР- надіємось на зміни, вибрали президента, думали заживем "по-новому", місцеві вибори на носі, - теж надіємось..а в результаті ті самі морди приходять до корита, тільки з іншою зачіскою

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...