Перейти до змісту

Чоловік помився у Луцькій міськраді

aroma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Людина відверто "іспалняє" на замовлення.

Я не знаю до якої політичної "сили" він зараз відноситься. Не хочу наговорювати чи ще щось.

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Страшно уявити, що було б, якби в Луцьку відключили каналізацію.

А як комусь каналізацію відключать, що буде?

Ну от хто про що думає )))))

Опубліковано

Ну от хто про що думає )))))

А ти саму ситуацію прикнь! немає ніякої води. АБо включили гарячу .Замість холодної!

Чи тільки гарячу. реально гарячу, а не теплу!

Опубліковано

Я не знаю до якої політичної "сили" він зараз відноситься. Не хочу наговорювати чи ще щось.

Належить, це типу ідейний? А варіант "за бабкі" не розглядається :) ?

Опубліковано

Клоун це наш мер Луцька, от це дійсно клоун стільки часу нема води гарячої, може він домовився чи його підлеглі з продавцями бойлерів?

Може замість тротуарів можна було б ці гроші кинути на мережі водопостачання та включити гарячу воду? Впевнений що зимою будуть зривати знову бруківку і труби ремонтувати.

Опубліковано

Людина відверто "іспалняє" на замовлення.

Він на ФБ. По вилам і слові Ляшко - вгадайте з одного разу з якої він політичної партії.

Опубліковано

Він на ФБ.

Я спеціально не називав прізвища, хоча одразу бачив хто. Кажу ж . Знаю і старшого брата і батька з матір'ю.

Опубліковано

Він на ФБ. По вилам і слові Ляшко - вгадайте з одного разу з якої він політичної партії.

Дякую, тепер згадав, за яких обставин він мені трапився на очі.

Значить таки точно місцеві вибори.

Опубліковано

Він на ФБ.

Я спеціально не називав прізвища, хоча одразу бачив хто. Кажу ж . Знаю і старшого брата і батька з матір'ю.

Прізвище і адреса є на документі, якій розміщений на волиньпост.

Опубліковано

ту луцьку міську раду і крадіїв міського бюджету на чолі з романюком треба сірчаною кислотою помити добре!)

А може боржників помити ,тих які не платять за гарячу воду і на яких 85% боргу за неї вісить?

Опубліковано

ту луцьку міську раду і крадіїв міського бюджету на чолі з романюком треба сірчаною кислотою помити добре!)

А може боржників помити ,тих які не платять за гарячу воду і на яких 85% боргу за неї вісить?

Це не пересічні споживачі. А підприємства, які не платять за газ ,яким мають гріти воду.

У нас в будинку майже 50 квартир. З них, не платять, (якщо вірити тим оголошенням, що вивішували на під'зді) 5 квартир.

Це 10%.

Впевнений, що у більшості так само. Звідки інфа про 85% ??

Опубліковано

Сам процент злісних неплатників не великий а от сума заборгованості в них велика і вона складає 85% загального боргу .Колись читав на цю тему статю зараз найти неможу. http://www.volynpost.com/news/42131-gariachu-vodu-v-lucku-vzhe-ne-vidklyuchatymut--gunchyk ось звідки в мене в памяті вилізло 85% )

Опубліковано

Сам процент злісних неплатників не великий а от сума заборгованості в них велика і вона складає 85% загального боргу

ТИ не уважний, там чітко сказано:

85% споживачів тепла – звичайні мешканці.
І НІДЕ там не сказано, що вони складають основний борг.

Тут явний принцип Парето.

20% споживачів, створюють 80% заборгованості.

Опубліковано

А мені ідея акції сподобалась. Особливо, коли дивилась без звуку. Зі звуком значно гірше. Це просторікування ні до чого. Відкинути б всю політику, все було б просто і зрозуміло. Людина хоче гарячої води і все. Мовчки прийшов з тазіком, помився і пішов. А ще б сім'ю привів, дружину, діточок двоє-троє. Можна й не роздягатися, достатньо ніжки помити. Попросити чиновників допомогти, дати потримати важке відро з водою. Користі було б більше.

Опубліковано

чи це всім так подобається відсутність гарячої води у крані?

Мені це перестало подобатися ще, певно, 7 років тому. ТОму й поставив бойлера.

Розумію, що далеко не всім це по кишені було, і є. Але в той час коли ставив - він окупився дуже швидко.

Зараз - це не засіб економії, швидше навпаки, але і без нього ніяк.

нема води - купив бойлера, красава :)

можна по цій логіці далеко йти ;)

захворів - поїхав в приватну клініку і полікувався.

міліція не захищає - купив ствола і застрелив правопорушника,

не захотів жити в цій державі - взяв/дали зброю і став бойовиком ДНР/ЛНР

і тд.

бо ж держава ніхоя не робить і я сам кузнєц свого щастя.

І взагалі нафіга нам тоді така держава? Держава в 21 столітті має забезпечувати мінімальними благами

Опубліковано

нема води - купив бойлера, красава :)

Ти пропонуєш мені митися в тазіку у міськраді, замість САМОГО постого вирішення проблеми?

Мене це миття в тазіках за все моє життя задрало. Літо - немає води. Колись на місяць - зараз до зими!

можна по цій логіці далеко йти ;)

В тебе багата уява! Не пробував писати фантастичні романи? Чи опуси?

не захотів жити в цій державі - взяв/дали зброю і став бойовиком ДНР/ЛНР

Це взагалі як в муку перднув!

Опубліковано

Я проти заборони на продаж алкоголю після 10 )))) тре прийти і нажратись в знак протесту в міськ раді. А взагалі тема для багатьох болюча і він її підняв на рівень смі. Але одночасно і не сама херова проблема Луцька.

Теж так вважаю. Боротись з п'яним бидлом на вулиці потрібно не таким чином.

К-сть дегродів на вулицях зменьшилась в рази. Хто не вспів - Дикий Кабанчик (до 23:30)

Опубліковано

А я поддерживаю Илью, пусть решают как отключать неплательщиков, пусть их пломбируют, да пофигу как, а кто платит пусть не страдает. Хотите решение проблемы, да легко, дайте разрешение на установку автономного опалення и нет проблем, так нет же выгодней же продавать в 4 раза дороже централизованное отопление чем автономку платить только за газ и включать когда хочу.

Опубліковано

Може замість тротуарів можна було б ці гроші кинути на мережі водопостачання та включити гарячу воду? Впевнений що зимою будуть зривати знову бруківку і труби ремонтувати.

В мене в дворі вирівняли дорогу, насипали щебню, встановили бордюри, вже мали асфальт класти... а тепер вирішили, що ну його нафіг, тепер перекопали все вздовж тієї дороги, вирішили, що пора труби міняти.

Опубліковано

дайте разрешение на установку автономного опалення и нет проблем, так нет же выгодней же продавать в 4 раза дороже централизованное отопление чем автономку платить только за газ и включать когда хочу.

Мусить же ж держава заробляти на тих, хто в тій державі живе. Замість того, щоб заробляти на інших, як це робить весь цивілізований світ.

Автономку теоретично можеш поставити. Але там такі моменти і нюанси, що потім штрафи будуть дорожчі, ніж вигода від автономки.

Читав же ж тему про волиньгаз? Спочатку волиньгаз ставить "дозволене" обладнання, а потім приходить і каже, що воно "не дозволене" і штрафує, заставляє ставити "правильне". Імпортер якого вже проплатив кому треба, і може продавати "правильне" по ціні втричі вищій від можливої. Щоб відкат повернути.

Опубліковано

встановили бордюри, вже мали асфальт класти...

В хорошій дорозі в дворі, є один мінус. Величезний. будуть літати шумахєри. Маємо у себе гіркий досвід. Благо нікого не збили. Хоча "от-от" і "мало що" - мало не щодня.

Опубліковано

А може тебе на будьяку луцьку котельню завести? Побачиш там усю державну міць і турботу та економію))) де ржаві труби немає нормальної системи подачі води під великим тиском енергоефективність і енергозбереження нульові, наприклад одна і таж сама котельня яка обслуговує 25квадратних кілометри будинків в німеччині буде брати 3000-4000 кубів а в нас 8000-10000кубів, котельні наші робили совєти а вони не думали про енергоефективність і економію а переобладнувати котельні ніхто не хоче бо краще для них як завжди вкрасти гроші.

То може всі соплі до советів мають бути і їх недолугої енергоефективності? Зараз всі будинки будують з власними котельнями або з індивідуальним опаленням. А те що будувалось крайні 50-60 років ніхто за рік не переробить тому небачу тут смислу стенати над розбитим ЖКХ.

Опубліковано

В хорошій дорозі в дворі, є один мінус. Величезний. будуть літати шумахєри. Маємо у себе гіркий досвід. Благо нікого не збили. Хоча "от-от" і "мало що" - мало не щодня.

Я про це давно подумав. Там достатньо було б ямковий ремонт зробити, але вже не вийде. А гроші за 2/3 ремонту дороги вже там закопані.

Опубліковано

А те що будувалось крайні 50-60 років ніхто за рік не переробить

Легко. За рік, точно. За період з травня по вересень / жовтень - цілком реально.

У Києві ж переробили одну з таких котелень. Яка дає тепло на мікрорайон, де живе ціла Волинь. (по кількості населення).

Приклад Маріуполя.

10 млн грн витратили. Економію порахували 70 тис / міс. Це окупиться за 12 років. Так - довго. Але це краще, ніж те, що в нас.

Якби ще проміжні котельні поремонтувати - замінити обладанння та труби на магістралях. То толку було б більше.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...