Davids Опубліковано 6 Лютого, 2008 в 21:08 #1 Опубліковано 6 Лютого, 2008 в 21:08 Купив собі велосипеда приблизно рік тому, їздив на ньому інтенсивно кожен день! В мене зкривились колеса (а казали шо противоударні!), і тепер стало не комфортно їздити! Яка проблема? хочу купити собі нові ободи, але незнаю які, порадьте! А можливо можна мої порівняти?
difoto Опубліковано 6 Лютого, 2008 в 21:10 #2 Опубліковано 6 Лютого, 2008 в 21:10 мона.Больше информации.
Lexx_Giant Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 07:29 #3 Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 07:29 ООООООООООООО!! Доречі!!!!!!!!!! Продаються колеса МОЇ, легенькі: Втулки Кода 800 (Кенондейл) промпідшипники передня на 28 спиць задня на 32. спиці ДТ тянуті 1,6-1,8 мм обда пістоновані, подвійні. перед Мавік, зад Ріджида Люфтів нема, вийшов з ладу барабан.... Успішно пофіксено Славіком. Задній обід новий, передній можна замінити, а можна й не міняти, я думаю пройде ще не одну тисячу. В Славіка є обід на 28 спиць Мавік не питання. Колеса в основному для швидкості, але й добре витримують бездоріжжя. 250 грн за пару.
Andrey XP Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 16:06 #4 Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 16:06 Привіт 2Lexx_Giant ціна на колеса норма )) якраз цікавить мене тоже питання по колесах хочу до свого сталіона, шо можеш порадити? бюджет до тисячі , думаю на хт(диск) втулках вкладуся! як там ше твій шосер? в мене тож є шосер ітаійский правда старий трохи але літає як самальот мож би махнулися ?)) на колеса, але то таке! чуть потипліє і будем збиратися на покатушко 2Davids - спочатку пробуй рівняти, думаю для майстра то небуде проблема якшо вони їздять і чучуть дискомфорт! а потім як вже розберешся будеш міняти, а мені нема ше шо рівняти треба купляти
Lexx_Giant Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 16:50 #5 Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 16:50 Привіт Андрюха! Радий тебе читати... Нука-нука пападробнєй.... шо з італієць старенький? Нема там випадково напису Кольнаго.. Мій шосер.... хм... драю до блиску собачих яєць раму.. зібрався вже пакетик запчастин.... скро буду збирати це все докупи, зараз якраз Славік колеса на ДТ збирає... А втулки в славіка можеш глянути Х17" не погані по ходу Новатекі на промах теж.... Для чого колеса? Чим більше універсальності тим більша вага...(спиці 2-ка, пістоновані важкі обода, втулки з насипними кульками) Для траси і трохи пересічки треба однозначно проми, а для походів по Карпатах, ІМХО, ХТ рулить....
difoto Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 19:53 #6 Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 19:53 Привіт , Андрюха! Італія - батьківщина найкрутіших шосерів, так що я б на твоєму місці навіть не думав про продаж! (а якшо це Colnago... то можеш його обміняти на двухподвєс, повністю на ХТР! Новий!) А по колесах скажу так: ХТ дискова важить грам за 450, недавно сам важив. Так що або вібрякі, або проми. Я все літо від*їздив на промах, передок (ДТ) навіть нема слідів зносу, ззаду попала грязючка і вмер один з чьотирьох підшипників. Всі ті слухи про ненадійність промів сильно перебільшені! А от сьогодні робив колесо Андрію(Luka) - катять мої проми В РАЗИ краще! Якщо хочеш, я підшукаю в Києві втулки Формула на промах (трохи важчі за ДТ чи Амерікан класік, але разів у п*ять дешевші) - ось такі наприклад. Дуже живучі агрегати. Є вже в мене станок центрувальний, так що кальоса - не питання, аби було бажання
Andrey XP Опубліковано 8 Лютого, 2008 в 15:22 #7 Опубліковано 8 Лютого, 2008 в 15:22 Привіт шераз , радий вас бачити і читати difoto і Lexx_Giant Бачу нас стає все більше і більше) від того і веселіше) дякую за поради По поводу шосера то незнаю нормальний він чи не , рама вроді нічо , а так треба б було робити повний апгрейд, на рамі була якась лейба тур дефранс типу того) сідло сан марко, а про інші там запчасті незнаю нічо! закину фотку глянете ! А по поводу колес то будуть використовуватися для кроскантрі переважно! планується принципі на них і поїздка в крим ! по нашим чудовим дорогам і покатушки звами , ну і вилазки в карпати , вот думав над ХТ сентр лок так як перді буду ставити постійний диск а зад ставити диск тіки на карпати! вот така непроста задача шо ж то взяти і по шоставити, шоб було і нормально і практично 2 difoto цікавить пропозиція по фтулкам , ну і по поводу зборкі колес ! ато я сам їх незберу однозначно! тре хорошого спеціаліста А ле я так бачу то краще треба буде приїхати зібратися за пивом і обсудити скинь мені свій номер ! мій 80934174090 Андрій Р.S.Плануємо на червень валити через цілу Україну в крим ну і там для того і ровери збирам нові! Може хтось з ваших підтримає нас? але має бути велолось і + хороший ровер
Davids Опубліковано 8 Лютого, 2008 в 16:24 Автор #9 Опубліковано 8 Лютого, 2008 в 16:24 Привіт , Андрюха! Італія - батьківщина найкрутіших шосерів, так що я б на твоєму місці навіть не думав про продаж! (а якшо це Colnago... то можеш його обміняти на двухподвєс, повністю на ХТР! Новий!)А по колесах скажу так: ХТ дискова важить грам за 450, недавно сам важив. Так що або вібрякі, або проми. Я все літо від*їздив на промах, передок (ДТ) навіть нема слідів зносу, ззаду попала грязючка і вмер один з чьотирьох підшипників. Всі ті слухи про ненадійність промів сильно перебільшені! А от сьогодні робив колесо Андрію(Luka) - катять мої проми В РАЗИ краще! Якщо хочеш, я підшукаю в Києві втулки Формула на промах (трохи важчі за ДТ чи Амерікан класік, але разів у п*ять дешевші) - ось такі наприклад. Дуже живучі агрегати. Є вже в мене станок центрувальний, так що кальоса - не питання, аби було бажання це що за станок центрувальний такий? тобто ти можеш повернути життя моїм колесам?
Lexx_Giant Опубліковано 8 Лютого, 2008 в 16:38 #10 Опубліковано 8 Лютого, 2008 в 16:38 Це не станок... Це АЛТАРЬ на якому, за допомогою пива, титанового ключика і жреця Діфото повертається життя будь яким колесам..... На крайняк купиш нові.....
Lexx_Giant Опубліковано 12 Лютого, 2008 в 11:35 #11 Опубліковано 12 Лютого, 2008 в 11:35 так шо? Нікому класні колеса не треба?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.