Перейти до змісту

Допоможіть знайти рудого кота

Libra

Рекомендовані повідомлення

Допоможіть знайти!

Кіт в ніч з 17 на 18 липня на вул. Коперника 58 втік гуляти і досі не повернувся. Можливо десь забрів далеко і не знає як повернутись, можливо десь тусить з кицьками, а може машина чи собака зробили йому боляче.

Якщо десь будете бачити кота, то дзвоніть, пишіть, дайте знати де і коли бачили.

+38 (098)922 44 30, +38 (093) 839 19 42

Знайдіть за винагороду або просто так.

Особливі прикмети: шерсть рудого кольору, жовтий нашийник, пухнастий хвіст з майже білим кінчиком, на одному вухові на кінчику невеликий поріз (наслідки бійки), ім’я Персик, вік 1 рік, вага близько 4.5 кг, верхнє праве ікло має зламаний кінчик.

Можливо хтось з ваших знайомих на днях знайшов схожого рудого кота і приютив в себе, то дайте знати.

Якщо десь будете бачити такого кота, то можливості зловіть, а я прийду його забрати.

Місто в нас не таке вже й маленьке, а місць де може перебувати кіт безліч.

Надіюсь разом ми його знайдемо.

cfxAY7djH8w.jpg

post-6506-0-31257500-1437461200_thumb.jp post-6506-0-71010300-1437461208_thumb.jp post-6506-0-97101300-1437461215_thumb.jp post-6506-0-86980600-1437461230_thumb.jp post-6506-0-62524100-1437461239_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені написали смс, що кота збила машина. О 6 ранку в суботу його бачили біля перукарні, що навпроти Приватбанку на проспекті Волі. :_11:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли в мене опускаються руки і я думаю, що це вже кінець і його нема, з'являються люди, від слів яких приходить надія, що він живий, але просто не приходить додому.

Під оголошення в соц. мережі написали коментар, що бачили біля перукарні збитого не рудого, а сірого кота.

Можливо той, хто написав те смс забрав собі кота, а мені написав таке повідомлення. Так не можна роботи!

Пошуки продовжую. Надію не втрачаю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Подзвонив чоловік з номера +38 (097) 905 15 70 і сказав, що мій кіт в нього. Двічі перепитав чи буде винагорода. Говорив російською. Домовились на 18:30 біля ВоПака навпроти магазину "Знання", що на проспекті Волі.

Щось мені підказує, що це не правда і він мене розводить.

Сама йти боюсь, бо може всяке бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взяти Самоборону або "велопатруль" для підстраховки

і ізловити гада

хоча може і бути що принесе якогось рудого кота

апд:

швидше за все простий розвід, дай гроші і принесу кота,

а "не даш утоплю нахер"

p.s. людина яка вимагаю винагороду за повернення тваринки НЕ викликає в мене довіри

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді точно треба когось на підкріплення, щоб провчити раз і назавжди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді точно треба когось на підкріплення, щоб провчити раз і назавжди.

Ех, жаль що зараз не в Луцьку.... Неодмінно пішов би щоб подивитись на того " добродія" , який за гроші повертає домашнього улюбленця. Зверніться до хлопців з Самооборони, вірю, що в допомозі не відмовлять. Дай Бог найти Вам Вашого котярика.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Написала знайомим велосипедистам, то під’їдуть на поміч (3 людини) і з борди один чоловік також буде, батько і я. Шестеро людей буде. Думаю достатньо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви тільки не стійте всі разом, решта нехай спостерігає зі сторони.

Успіхів!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головне щоб кіт ваш був,тому бізнесмену воздастся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на 18:30 біля ВоПака

як пройшла зустріч?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...