Перейти до змісту

№041 || Музика літа : теплий ламповий квестѣ


Shkoder

Рекомендовані повідомлення

№041 || Музика літа : теплий ламповий квестѣ

по-перше, це ретроспектива, повернення "до істоків", звичайно як ми їх пам'ятаємо. тому не треба їхати на дідусєвій "Україні" в прадідусєвому шоломі з ріжками ) але дещо з глибин пам'яті може стати в пригоді, наприклад, корисно покурити деякі спогади.

по-друге, знадобиться тільки ровер та колективний розум вашої команди. саме так, ніяких смартфонів чи гуглів – вони там не курять те, що ми, навіть не сподівайтесь! хіба мобільний, якщо наважитесь скористатись підказками.

по-третє, формат. лінєйка, але з несподіванками. також буде обмеження по часу, якщо команда не вклалася в час проходження, то має завершити пошуки та повернутися на місце старту.

де й коли?

– сім куль, як в Сараєво, пані Мюлєрова!

– а потім я ніби нападу, Nach Osten!!

– а я се ніби захищатиму…

– як сто років тому?

– сто один

– ввечері робочого тижня своїх негренят порахуємо та почнемо…

– …з прогулянки. по алеї до річки й назад. а тоді вже почнемо!

хто?

всі бажаючі! реєстрація тут чи на FB (згодом). команди по 3-5 людей. близькі стосунки з гітарою хоча б в одного – запорука успіху команди ))

68JM0.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

квест рулез!

I. про справний ровер вже казав, все інше на розсуд учасників. шолома я не вимагаю, бо це не перегони, але все ж рекомендую його вдіти, бо ніч та всілякі літаючі цеглини…

II. гроші на реєстрацію, що коштуватиме 50 гривень з команди. дещо на каву та печиво, бо мозок тра годувати;

III. підказки в телефонному режимі платні. з момента старту навіть дзвінок від команди сказати "привіт" коштуватиме 15 хвилин залікового часу. ті ж 15 хвилин коштує підказка-тлумачення завдання. пряма наводка на місце коштує 30 хвилин;

IV. переможуть команди, що найшвидше проїхали всі завдання та найменше телефонували по підказки;

V. з міркувань безпеки команди мають бути найменше з трьох людей. максимальна кількість не обмежена, але бажано не перевищувати 5-6 учасників.

дещо про.

a) запланована кількість завдань не більше десяти, але вони будуть трохи розкидані по місту. морги та кладовища, звалища та закинуті будівлі, бункери та підвали – ми зробимо все, щоб вам було цікаво =)

B) ми не плануємо продовжувати порочну практику з загадуванням вулиць, а тому в нас тільки об'єкти! відомі та не дуже, сучасні та не зовсім, працюючі та навпаки…

c) коди, стовпчики, написи чорним маркером на чорному маркері? це теж не про нас. будуть завдання. їх доведеться шукати. а для ледарів є телефон та останні місця )

d) ерудиція та винахідливість в приоритеті, також вітаються усілякі спеціальні знання, про які навіть гугл не в курсі, наприклад, скільки важить кілометр смажених цвяхів ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а всі зрозуміли пункт коли і де?

чи так як я - ніц не ясно, але стидаються запитати?)

Найбльіше цікавить п'ятниця 24 чи 31?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю, що пора вже розкрити завісу над стартом :smile3: ще й тому, що мордокнига не дає створювати подію без дати та часу…

квест буде в п'ятницю, в ніч з 31 липня на 1 серпня о десятій годині.

обмеження по часу - 4 години з момента старта. за цей час команда має розв'язати завдання та приїхати на старт або зійти. команда, що не приїхала за період автоматично рахується такою, що зійшла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поясніть для некмітливих звідки така дата взялась) Я все думав на 28 липня- початок І світової. А з часом початку квеста ідей не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Німеччина ("Nach Osten!!") оголосила війну Росії вранці першого серпня, а вночі з 31 липня було заявлено "загрозливе положення", яке за свідченнями істориків серйозно майже ніхто не сприймав, бо Нікі та Віллі товаришували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

важливе доповнення до пункта V : якщо команд на старті буде мало, а натомість будуть переповнені команди (шість та більше учасників), то орги наполягатимуть на розділенні команд. звичайно склад наново сформованих команд залишається на розсуд учасників

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а де збираємся?)))

– …з прогулянки. по алеї до річки й назад. а тоді вже почнемо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з місцем взагалі все дуже просто. це традиційні фонтани на вході до парку. там, звичайно, може бути трохи шумно ввечері, бо бандерштат та просто п'ятниця, але не згубимось :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

увага! важливе оголошення. квест стане ще цікавішим та музикальнішим, також безпечнішим. бо формат змінюється з лінєйки на новітню лінєйно-панічну суміш під назвою "збери паніку сам" :smile3:

нажаль, не буде пустих пляшок з завданнями заритими на два метри на кладовищі, бо часи вже не ті, що 5 років тому… будуть коди та трохи більше завдань. так що не бійтеся приймати участь :ok2:

очікуйте на анонси!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми вже готові винести вам моск, та й погода сприяє ) нагадую, що в десятій вже старт, тож прошу всіх учасників приїхати раніше щоб зареєструватись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бачу, народ напрягся :smile3: то поругайте вже, чи шо? бо це останній квест в цьому році від "свистків", та мабуть останній квест в такому форматі взагалі – неймовірна кількість паперової роботи майже затьмарила задоволення від організації. але, десять добре наповнених команд на старті – це перемога, я рахую так!

ps. бачив, знімали на гарну камеру. хотілося б бачити фото/відео, можна в приват )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про квест... як класно знову шуршати папером в руках, перебирати десяток папірців в кармані і згадувати яке завдання розв'язалося, а яке ні.

Завдання нескладні, це і добре, на місці практично не стоїш. Але завдання про крематорій цікаве було. З іншими командами не пересікалися практично.

Всім дякую за компанію, органзаторами за їхню важку роботу, ну і погоді за сприяння, було ясно і нехолодно)

Все було на вищому рівні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Участвовал первый раз, думал будет суета и беготня. Оказался прав в точности наоборот :) Все кто боится участвовать т.к. думает что это физически утомительно - можете смело участвовать, даже чтоб выиграть не обязательно ехать даже немного быстрее матрасного режима :) . Фан и попадание во всякие забавные ситуации обеспечены по определению :) Всем спасибо за классный квест. Очень постараюсь участвовать в следующих квестах.

немного фоточек под спойлером.

Помогаем вытолкать машину любителей "паехать да речки горад пасматреть". Минус 5 от времени, плют 25 к карме :)

20007319899_4bd9af276c_h_d.jpg

Ищем код

20193968555_62952afb73_h_d.jpg

а он у нас под ногами :)

19571312154_6b0282009d_h_d.jpg

Встреча на кукольном театре :)

20005915930_02948f87ce_h_d.jpg

Что-то замышляють :_07:

19571319914_67090dc982_h_d.jpg

Финишная неспешная суета :)

20005912360_a7a735e385_h_d.jpg

19571301154_6ae321a9b7_h_d.jpg

20199612261_aebfb8998b_h_d.jpg

20007326459_ac95f89b6f_h_d.jpg

20005896550_0515ed977c_h_d.jpg

Видео закину как зальются на ютуб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завдання заставили поламати голову) Це почалося ще з першого завдання (буратіно) і продовжувалося до кінця. В один момент нам здалося, що ми "в темі" і все пішло гладко (літак, авіазавод, Балка - розгадали досить швидко з першого разу). Але виявилося, ми помилялися) Наступні завдання (Таня, негри..) заставили нас довго думати. Завдання з баржою, оглядовим майданчиком - саме на них ми втратили бали, адже в результаті виявилося, що ми мали правильні думки щодо них, але полінилися їхати в другу частину міста. Завдання з палацом піонерів - довго не могли найти вазу, з підказками ледве найшли - одні їжаки під ногами попадалися)) Завдання на Київському майдані - теж код довго шукали - думали він на стіні написаний.

Квестом задоволені однозначно. Ще досі зберігається кураж. Дякуєм організаторам за доставлене задоволення від квесту. "Смішарики".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напишу свої враження.

Формат цікавий і дуже сподобався на Октоберквесті, тому очікування були високі.

Стартове розгадалось важко. Ідея про Буратіно і ключик проскакувала, але спочатку поїхали по алеї до Стиру шукати ліхтар між ліхтарями (fail), далі перевірили "закохані" ліхтарі на Волі. Але вони не перехрещені. Нарешті дістались до Буратіно, але і там фейл - кода ніде нема. Вважаю, що код мав бути нанесений більш чітко - я навіть з близька не міг побачити, а місце його нанесення ще ж треба не спалити іншим командам, які в той час ходили довкола. До місця нанесення претензій нема, хоча лампочка вибила конкретно. Шукали навіть ліхтарі біля Фелічіти.

ПІсля отримання нових завдань легко розгадались Крематорій та арка на Київській площі. Про оглядовий майданчик не здогадались. Дуже довго шукали неіснуючий код на сонячному годиннику в центрі, що вибило з колії і зіпсувало всім настрій. Про вазу в старому ботанічному саду здогадався відразу, так як часто тудою ходив з університету. Біг-бен і телефонна будка дуже просто. Далі була довга пауза з роздумами про театри і де код шукати, бо точного місця вказано не було на чому він нанесений, а шукати довкола всього Драм театру - це занадто. Вже набагато пізніше ми усвідомили, що варто було їхати на місце і там розбиратись де може бути той клятий код. Саме через лінь і шок через те, що не вказані місця знаходження кодів не поїхали на тюлькін флот і до 9 школи. На Балку і до літака в більшості теж особливого бажання пертись не було. Дійсно, всі відвикли від квестів, коли треба їхати через все місто з низькою вірогідністю позитивного результату. Але мені саме ця частина сподобалась найбільше.

З мінусів - на брифінгу не сказали (або сказали, але не наголосили) чим нанесені коди і тп. І треба якось чіткіше перевіряти знаходження командами кодів. Те ж саме фото команди на місці коду думаю допомогло б.

Дякую команді за нічний перекус в Дядя піці, компанія була чудовою, от лишень побільше б старань, можна було б і перемогти.

Дякую Свісткам за мозговинос, за емоції як негативні так і позитивні, які вчать не лінуватись, а катати по нічному Луцьку. Ваш квест надихає на створення в кінці літа чогось цікавого і незвичного.

І опублікуйте вже результати. Цікавлять відриви між командами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всередині архиву офіційні результати та всі завдання в тому вигляді, як вони створювались

vq0411.zip

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...