Перейти до змісту

Вкрали задні гальма з велосипеда

Hadi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вкрали задні гальма з велосипеда..Я в шоці,ото вже додумались..Шановні вело любителі , як привязуєте коня любого,то ще й гальма не забудьте! :0163:

Опубліковано

Ну це вже просто, слів цензурних не підібрати. А де і як відбулась крадіжка ? Як довго вел був без нагляду ?

Опубліковано

На Грушевського,в під*їзді..хвилин 10,був пристібнутий замком.

kozakd назвав як назвав.щоб більше людей знало про такі випадки.

Опубліковано

Співчуваю, хоч дивного мало - скоріше, особисто мені, абсолютно навпаки.

Зрізають же каталізатори з авто прямо на вулиці, обдирають молдінги, парктроніки...А чом з велосипеда не здерти щось невеличке, легкоз'йомне та дороге??

Опубліковано

Я б не здивувався аби фару, велокомп, ябо сидіння з глаголом яке ексцентриком фіксується сперли, АЛЕ ГАЛЬМА :_09:

Не сказав би що то легкозйомна деталь. Вже простіше колесо на ексцентриках сперти.

Опубліковано

Викладіть фото гальм, на всякий випадок. Вони мають бути такими, як передні, якщо не мінялись.

Опубліковано

Я б не здивувався аби фару, велокомп, ябо сидіння з глаголом яке ексцентриком фіксується сперли, АЛЕ ГАЛЬМА :_09:

Не сказав би що то легкозйомна деталь. Вже простіше колесо на ексцентриках сперти.

Можливо злодію не вистачало лише гальм до повного щасття

Опубліковано

Простіше - але стрьомно вулицями йти...З колєсом-то)))

А гальма - в кишеню і пшов.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...