Перейти до змісту

Чемпіонат України. Сезон 2015/2016

Svityaz

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Степаненко класичний "піп Гапон", тобто провокатор. Саме він спровокував бійку. Він не хоче вибачитись? Звичайно, після цих подій писали, що раніше гравці ДК робили так саме - після забитого гола у ворота ШД підбігали до їх фанів і цілували емблему ДК. Але... Це було досить давно і не було війни в країні, не було перемир'я між фанами. Власне, така і була цього разу реакція від Ярмоли. Крім того, гравці ДК вирізняються досить патріотичною позицією - це було і під час Майдану, і зараз - під час війни. Чого не скажеш про гравців ШД - один куями обкладає, інші кажуть "дир-дир-дир ми за мир", в іншого рот не може відкритись при виконанні гімну - аж зуби заціпило, що дружина мусить виправдовуватись (стидоба!!!), про власника ШД я взагалі мовчу - там тавра не має де ставити, в т.ч. і спортдиректор Палкін. І не треба забувати про постійні батли між гравцями та тренерами клубів. Особливо це стосується Луческу - троль і провокатор.
І все це, як на мене, спричинило те, що сталось.

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Smith  шо шо а Степаненко нормальний пацан. Він на відміну від декого (не буду показувати пальцем), футболку не кідав на землю і по ній не топтався.... і стосовно емблеми клуба, натянуто все за вухо в стилі горе-патріотизма. Подивіться футбол в європейських чемпіонатах, там щось нікому в голову не спадає за таке дубасити гравця. Бо знають, що рік грати не будуть.

Опубліковано

Мені здається, що я пояснив свою думку досить обґрунтовано. Крім того, з поправкою на сьогоднішні українські реалії. А загалом, неправі обидва - що Ярмола. що Степаненко. Щодо емблем клубу - все видно на відео, що саме робив Степаненко, де і перед ким.

Опубліковано

Навіть якби Степаненко зняв труси і показав фанам ДК  голу дупу- і тоді Ярмоленко не мав жодного права перечіпляти Степаненка.

Взагалі то сам поштовх Ярмоленка і не є таким вже грубим. А ось дії Кучера конкретно підпадають під статтю Кримінального кодексу вже.

Цілувати ж емблему свого клубу футболіст має повне право де завгодно, коли завгодно і перед ким завгодно.

Закон не забороняє.

Опубліковано
2 часа назад, Barugan сказал:

футболку не кідав на землю і по ній не топтався.

Давай ще адвокатом кротів стань, їх так мало і поплач за них нещасних :)  Вище  Smith написав, що зараз існує перемир'я між фанами, а тому не було більш жорсткішої реакції з боку фанів Динамо! Якщо ви вболювальник Шахтаря - я вас розумію і поважаю вашу думку але я, як вболювальник Динамо, НІКОЛІ і ні при яких обставинах не стану на підтримку гравців і дій "того" клубу і так роблять вболювальники у всьому світі!!! А тепер готовий вислухати ваші хфє і захист кротовні :)

Опубліковано
17 минут назад, Nokian сказал:

не мав жодного права

А Зідан, свого часу, мав право Матерацці засадити? :) Я вас благаю, давайте не грати тут у ...:) Всі розуміють що і до чого, відповідні інстанції винесуть покарання але битись і сваритись вони будуть завжди і так скрізь є! Не так часто вспливає але кипить ого-го і в Англії і у Франції і у Іспанії ... вистачає випадків!!!

Опубліковано
1 година тому, igorgame сказано:

Давай ще адвокатом кротів стань, їх так мало і поплач за них нещасних :)  Вище  Smith написав, що зараз існує перемир'я між фанами, а тому не було більш жорсткішої реакції з боку фанів Динамо! Якщо ви вболювальник Шахтаря - я вас розумію і поважаю вашу думку але я, як вболювальник Динамо, НІКОЛІ і ні при яких обставинах не стану на підтримку гравців і дій "того" клубу і так роблять вболювальники у всьому світі!!! А тепер готовий вислухати ваші хфє і захист кротовні :)

Мова сугубо про Степаненка і Ярмоленка. Я на відміну від Вас клубів сюди не приплітав, а значить вже очевидно, що Ви заангажована особа, тому ваша думка упереджена. Да що я говорю, сам Ярмоленко визнав, що він не прав.

Опубліковано
16 минут назад, Barugan сказал:

сам Ярмоленко визнав

Визнав - бо розуміє значимість виступу збірної, а такім жирафам як Степаненко і Ко. цього не зрозуміти!

P.S. Я ж зрозуміло написав, що я заангажована людина бо непереварюю кротів і вболюваю за Динамо Київ!!! :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...