Перейти до змісту

Сколько стоит аренда однокомнатной квартиры?

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вопрос: сколько сейчас берут за аренду однокомнатной квартиры?

Требования - мебель (шкафы, кровать), горячая вода, стиральная машина, газовая плита, кухонная мебель, телефон, возможность подключения к интернету. Расположение - 33-й квартал.

Опубліковано
Вопрос: сколько сейчас берут за аренду однокомнатной квартиры?

Требования - мебель (шкафы, кровать), горячая вода, стиральная машина, газовая плита, кухонная мебель, телефон, возможность подключения к интернету. Расположение - 33-й квартал.

Знаю дві квартири Відродження 220 і Федорова 200. + телефон і електрика. Нормальний ремонт, але обидві без пральних машин.

Опубліковано

Друг знімає біля Глобуса, таку саме за.... 800грн

тільки шо почув по ОРТ хвастались, шо бюджет трохи виріс, бо в податкову, за 2007 рік поступило 300 000 дзвінків, що їх сусіди здають квартиру і не платять податок. Країна КГБ-шників, вони напевно собі кажуть, що сусіди вороги-народу. А Вові, (не Ульянов, інший Вова) вони мішають.

Як же ш добре, шо я не москаль. Лайно позаду, поздоровляю))

Опубліковано

Взагалі це досить індивідуально і залежить від якості ремонту/меблів і жадності здавачів...

по бліц-опитуванню вияснив, що народ без машинки платить 800-900. якщо дозволять користуватись машинкою, то думаю, що до 1000 дойде.

Опубліковано
Знаю дві квартири Відродження 220 і Федорова 200. + телефон і електрика. Нормальний ремонт, але обидві без пральних машин.

Цікавить варіант Федорова 200. Можна детальніше про це поговорити, наприклад по телефону?

Опубліковано

Цікавить варіант Федорова 200. Можна детальніше про це поговорити, наприклад по телефону?

Ці квартири не здаються зараз, вони здані. Просто я навів приклад відомих мені цін на здачу квартир, даючи тим самим відповідь топікастеру.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...