Перейти до змісту

Вечірній велолаунж

vanus

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Вора бачив Борга :)

Догнати не зміг. В целофановому пакетику віз додому кукурузку :)

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
а я вчора катаюсь собі почучуть і тут мене обігнав шосер ... та так підкрався як мишка... тульки шух... навіть нероздивилась хто то.. признавайсь: хто так подло падкрався і чухнув?

А чого зразу "подло" ?

Опубліковано

Хм... А завтра среда ж.

Катать бум?

Я бу.

Как обычно, в центре жду ещежелающих.

В 19.30. Леся

Думаю, снова в поля. Хороше там сейчас

Опубліковано

Ну що?

Катнемо.... середа.....

Хто в поля а хто на трасу.... головне щоб в кайф.... <_<

19-19.30 біля Лесі.

2 Борг... явка обовязкова.... з тормозаАми.... :_36:

Резієлю скажу..., Дімаха теж буде.

Спробуємо поставити їм нові гальма.........

Опубліковано

постараюсь бути. але хто зна, маю зараз інші приємні клопоти <_<

пропоную все ж таки сьогодні на МТБ катнуть, бо в мене на ньому вже павуки живуть :_36:

Опубліковано

Ммммм :) ...нові гальма це супер :D ...від такої пропозиції гріх відказатись...хоча я буду за 30 км від Луцька, але примчусь до вказаного часу :0088: ...дузе взе нофі тармаса хочєццо іспробуфати... :0103: Може ви хлопаки, краще шосерами руліть, я хоч пооблизуюсь і слюні попускаю... :)

Опубліковано

Постарався, і не приїхав.....

А ми так класно катнули.... В Озерці правда чуть не захавали нас комарі.... але.. всерівно супер.

Шкода, що звалив Міша..... не стало в мене пари........ :(

Я з Джеком ще й покупався......... :D

Назад їхали... то це ваащє......

Вели я і Мартенз... :blush: ЛІля каже.... не гоніть..... а Джура...... Ну як так щоб 2 Санька і не гнали...... :D

Доїхали швидко..... :D

Опубліковано

Покатушка вдалась на славу.

Тільки не в обіду Lexx_Giant тримаючи доволі велику швидкість 35-40 відставання і розрив у групі доволі велике, ми ж катаємось вже не 1 день і я думаю варто напевно розділятись на 2 групи:

1 а більш витривалі (в т.ч. шосери їх було вже 4-и). :(

2 а меньш досвідчені байки яких варто супроводжувати (самих не залишати). :blush:

+ 1 Lexx_Giant

Опубліковано

Впечатлений масса!

Раньше катался в одиночестве , все таки ездить в хорошей компании, гораздо веселее и приятнее :blush:

Опубліковано

Нема питань....

Хіба я проти......

Коли їхали туди..... швидкості вищої за 35 не була бо був вітер в харю і народ молився.. "не гоніть"..... ми і не гнали......

Я не бачу що там ззаду робиться....

Я веду і ніколи ще не добавив під горку, якщо народ просить цього не робити.

В принципі всі знають як йде група коли я веду і мають розраховувати свої сили.....

Якщо щось трапляється..... полюбе зупиняюся або повертаюсь навіть.

Можна групо загальною, можна ділитись на групи...

Загальною набагато легше..... і новачкам треба працювати над собою, якщо їм звичайно хочеться підняти свій рівень.

Опубліковано
Нема питань....

Можна групо загальною, можна ділитись на групи...

Загальною набагато легше..... і новачкам треба працювати над собою, якщо їм звичайно хочеться підняти свій рівень.

Lexx_Giant я теж ще не настільки досвідчений щоб вчити хоча на шосері катаюсь....

Справа в тому потрібно працювати над собою не тільки в покатушки в середу чи неділю,

на мою думку у всякий вільний час 1 - 1,5 години щодня потрібно для підвищення власного досвіду.

Так їзда в групі дасть навчмтися початківцям до правильної їзди (ритм дихання, педалювання і т.д.)

+ 1 Lexx_Giant

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...