Перейти до змісту

Яку воду ми п'ємо

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Щоб перевірити той "Аналіз води" наберіть півторачку фільтрованої зворотнім осмосом води і віддайте їм, нехай проаналізують і підберуть до неї фільтр :)

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Щоб перевірити той "Аналіз води" наберіть півторачку фільтрованої зворотнім осмосом води і віддайте їм, нехай проаналізують і підберуть до неї фільтр :)

Гарна ідея. Було б лишніх 200грн обов'язково так і зробив би. Але трохи шкода грошей, можливо хтось із форумчан мав з ними справу? Відпишіться пліз.

А взагалі де в Луцьку є служби чи організації, в які реально можна здати воду на аналіз?

• 2 року потому...
Опубліковано

Вийняв фільтра з системи очищення питної води на кухні і жахнувася ...

Це за 2-3 місяці ... Можна представити скільки того бруду ми випиваємою...

Думаю може і два інших фільтра (один для пом'якшення, а інший для біологічного очищення води) в системі замінити на такі ж для механічного очищення ...

P.S. пр. Соборості...

post-3238-0-25321000-1435762481_thumb.jp

Опубліковано

Слабенько :)

Шкода я свої із зворотнього осмосу (на Молоді) не сфоткав. Я теж бліднів, як міняв...

Опубліковано

Для 2-3 місяців - це ще класний результат.

А вцілому, всюди де у водогоні чавунні труби - буде ідентична картинка...

Рішення - 100% пластиковий водопровід, від забора води до споживача, але це мегадорого і нереально у межах міста.

Приватний сектор\смт\село - тут вже можливі варіанти...

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Короче полилася якась фігня з крану: жовта з якимись частинками. Воду перекрив, фільтр на вході в квартиру шоканув. Ну думаю поміняю, може дійсно давно не міняв. Розкрутив а там повно дрібних частинок ніби якась дрібна стружка. Викладу фотку нового фільтра, ідеально білого за 20 секунд до моменту зйомки. Стружку добре видно. Район - біля центру.

фото.JPG

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...