Vadimm Опубліковано 4 Липня, 2015 в 15:04 #151 Опубліковано 4 Липня, 2015 в 15:04 Ну вот коли побачу в Луцьку Крузак із шноркелем і лебідкою, тоді і назву його Правильним джипом. А налакований із ГБО - недешеві понти, комфортабельні, безпечні, високої прохідності і тд, і саме це я мав на увазі під "урбан джип".Хід думки зрозумілий ? Що є джип, а що ні ?Так. Я тебе зрозумів.
MANJAK11 Опубліковано 4 Липня, 2015 в 15:11 #152 Опубліковано 4 Липня, 2015 в 15:11 *Правильний*, (він же підготовлений) , джип, як ти виразився, це окрема тема, ми ж говорили в загальному, те, що відрізняє джип від паркетника, тобте те, що не можна ДОСТАВИТИ, тобто рама і ПОСТІЙНИЙ повний привід . Все інше доставляєтся й лише тоді джип стає правильним, а з паркетника правильного джипа зробити НЕ МОЖНА,можна лише трохи покращити характеристики, але не більше
BanderaLutsk Опубліковано 8 Липня, 2015 в 08:25 #153 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 08:25 горить иза жари гбо загораетьсяСпека впливає тільки на ті установки, де завбачливо ампутований відсікач в мультиклапані.5-6 літрів до ємності балону - що ще потрібно для щастя?
jack74 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 10:01 #154 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 10:01 ...кажуть горить иза жари гбо загораетьсякажуть? Бабки під під'їздом?Брєд.
jack74 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 10:07 #155 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 10:07 BanderaLutsk, ну викинули відсікач, і? Далі? Яким чином від цього горить машина?
BanderaLutsk Опубліковано 8 Липня, 2015 в 10:20 #156 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 10:20 Яким чином від цього горить машина?А далі все як в підручнику фізики, оскільки зкрапленим газ може бути тількипри певних умовах - при підвищенні Т, зростає і Р, зважаючи на всілякі шахери-махери зкомплектуючими(установщик який ампутує відсікач робить їх з вірогідністю 146%) діє головнийзакон сопромату. Ну той що "де тонко - там прорве". Витік газу може бути невеликий, а може і трішки більший.Запобіжний клапан на мульті може спрацювати, а може і ні.Може спрацювати в вентиляцію, а може її і не бути.Ну і т.д.Хоча дивлячись на роботу деяких інсталяторів - пропан всеж дуже безпечне паливо, і б.в комплектуха з Європимає неймовірний запас міцності. Інакше пів України було б у вогні.
jack74 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 11:09 #157 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 11:09 от бачиш. Викинутий відсікач не може бути причиною.Вірніше, щоб він став причиною (і то, не основною, а складовою), потрібно що збіглися всі оті "може" в нехорошому стані (викинули відсікач, не втримав зворотній, не витягнуло у вентиляцію, не витримали шви балона, що вже зовсім неймовірно), плюс щоб якимось чином газ з багажника (в нас же типу балон по швах від тиску розійшовся) поліз в салон і потім ще далі - під капот (я навіть не увявляю, що може змусити газ туди потрапити) і в результаті щоб щей десь взялася іскра. Ймовірність збігу ціх всіх (і так самих по собі малоймовірних) подій (поломок) в одній машині в один момент прямує до нуля.Все банальніше, простіше. Чомусь почав пускати газ чи редуктор (прокладки, зірвані різьби після ремонту, тощо), чи з'єднання газопровід-редуктор, чи з'єднання на клапані. Набралось газу під капотом, іскра і БУХ!А під капотом дійсно є від чого спалахнути. Чи-то іскра біля високовольтних дротів, чи-то від колектора випускного... А в багажнику від чого? Чи в салоні? Ну хіба прикурили. І в салон з-під капота газ теж елементарно може попасти...Газ (зріджений, пропан) не більш небезпечний, ніж звичайний бензин.
BanderaLutsk Опубліковано 8 Липня, 2015 в 15:03 #158 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 15:03 Набралось газу під капотом, іскра і БУХ!Малоймовірно - пропанбутан важчий за повітря, а абсолютного штилю на вулиці не буває, тобтойого розжене по планеті.Чомусь почав пускати газ чи редуктор, чи з'єднання газопровід-редукторТому що відсікач в металоломі.Газ (зріджений, пропан) не більш небезпечний, ніж звичайний бензин.Потенційно небезпечніший - все ж таки ємність під тиском, але технологіяексплуатації практично перекриває ці ризики, порівняно з бензином - якщо технологію таки не порушувати.
jack74 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 17:55 #159 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 17:55 Чомусь почав пускати газ чи редуктор, чи з'єднання газопровід-редукторТому що відсікач в металоломі.ну ти знов... Ну до чого тут відсікач?????? Відсікач стоїть як перестраховка, щоб в балон не запресували під зав'язку, тобто, щоб в балоні гарантовано лишався газовий пухир (газ зріджений, а повинно бути трохи в газоподібному стані). Якщо викидають відсікач, то в балон можна втиснути трохи більше. Зрозуміло, що тиск трохи теж буде вищий, але не настільки, щоб це загрожувало розгерметизацією редуктора під капотом!Крім цього, в нормальній апаратурі є байпас, який стравить критичний надлишок тиску в атмосферу.А взагалі, той відсікач викидали колись, коли заправлялись з машин, а зара навіть не знаю, хто цим заморочується...
BanderaLutsk Опубліковано 9 Липня, 2015 в 09:26 #160 Опубліковано 9 Липня, 2015 в 09:26 ну ти знов... Ну до чого тут відсікач??????Бо я не знаю іншої причини витоку газу зі справної апаратури, яка могла бспричинити займаня.Крім цього, в нормальній апаратурі є байпас, який стравить критичний надлишок тиску в атмосферу.Ти проїдься по інсталяторах і запитайся яка різниця між клапанами класу А і В, тоді відношеннядо ампутації відсікача зміниться.Доречі клапан цей не байпас, а запобіжний і як будь-яка арматура для роботи під тискоммає проходити регулярне випробування або заміну через деякий час.Я би не ризикнув випробовувати корпус редуктора і мембрани на міцність на машині, та ще й пропаном.
jack74 Опубліковано 9 Липня, 2015 в 11:11 #161 Опубліковано 9 Липня, 2015 в 11:11 Розслабся. За радянських часів всі викидали відсікач і епідемії пірокінезу автомобілів не було
BanderaLutsk Опубліковано 9 Липня, 2015 в 16:56 #162 Опубліковано 9 Липня, 2015 в 16:56 Розслабся.Так я і непрягався, а ще за радянських часів пакетики поліетиленові прали - кагбе совок не найкращий орієнтир.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.