Перейти до змісту

Вибір: ноутбук-трансофрмер або планшет з док-станцією

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Колезі для повсякденної роботи необхідно обновити ноутбук.

Ідучи в ногу з часом, це має бути або ноутбук-трансформер або планшет з док станцією.

Буде працювати з офісними задачами робота-дома та інтернет (ну і все т.п. що може додатися).

Вимальовується:

Платформа: Win7 або Win8.1 (з переходом на Win10)

Процесор: intel

Батарея - максимальний час роботи (екран + клавіатура)

Ергономіка - міцний, зручний, легкий.

Хто в темі - буду радий побачити Ваш коментарі та рекомендації.

Опубліковано

Я собі для роботи купив Asus TP500LN, задоволений майже всім, окрім малої яскравості і малих комфортних кутів огляду дисплея.

Кажуть, в 13-дюймовому дисплей кращий.

А так... Алюмінвєвий корпус, низький рівень шуму, Core i7 low voltage (для потужних ігр не підійде, але батарейку використовує дуже економно, для роботи -- ідеально), окрім HDD є окремий SDD на 24 гігабайта для кешу.

Опубліковано

Так, люміній сила. Але Асус навіть у відборі планшетів виключив - порівнював особисто моделі 2013-2014 років, їхні екрани навіть IPS сильно програють Lenovo, LG, Samsung.

На рахунок проца - i7 думаю занадто. Тут питання скоріше і3/і5 проти Z37xx - 4 ядра було б добре.

Про 13-дюймовки казати не буду - не стикався. Взагалі в роздумах стосовно цього розміру - більш повнорозмірна клавіатура і більший екран - це плюс при польовій роботі, але швидше буде сідати батарея. На роботі, я так розумію, може бути підключено монітор і повноцінна клавіатура. Напевно основне на скільки зручно буде користуватися екраном-планшетом такого розміру.

Опубліковано

В мене Dell 3147. Все кльово, якби не пішов в ремонт з "фантомними" натисканнями по екрану. Побачу, як зроблять. Тут можна почитати порівняння з 13-дюймовим HP, який взяв, щоб поки що підмінити Dell.

http://igrek-web.liv....com/95585.html

Планшети, наприклад Asus T200, на який я задивлявся, часто з 2 Гб пам'яті. Малувато, як на Windows.

Опубліковано

Користуюсь в якості мобільного планшета Lenovo Yoga Tablet 2 Windows 3G

Поки все подобається, мінус тільки ціна кусається конкретно.

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...