Перейти до змісту

Посоветуйте эконом проживание (Карпаты).

anika

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привет. Прошу информации по недорогому проживанию. В Карпатах не отдыхали, поэтому нужен совет. Возможно у кого-то остались координаты и хорошие впечатления)).

Взрослые 2 чел, с числа 8, на дней 10. Нужен эконом номер, можно с частичными удобствами. Питание -место, где готовить. Важнее, что бы рядом были развлечения. Аренда лодок для сплава, кони, лес, речка, горы, источники. Можно Закарпатье или поближе к Трускавцу.

На какую сумму примерно мой запрос?)) Заранее благодарна за советы.

Опубліковано

предлагаю воспользоваться сервисом http://hotels.pilot.ua/ обычно я ищу здесь отели за границей, но наши тоже есть, а если бюджет ограничен, то можно найти даже 2*

Опубліковано

Іноді мені доводилося ночувати в Яремчі. Ось реклама: ХОСТЕЛ.. в Яремчі...до зал.вокзалу - 30 метрів.. до новорічної ялинки - 30 метрів..вартість проживання - 30 грн/чол/доба..... Умови : двоярусні дивани; опалення; гаряча, холодна вода; душ; електроплита; електрочайник... ... .Адреса : м.Яремче, вул.Свободи, 264...Штаб групи "Карпати кличуть" (це в "Однокласниках", там є фото).. тел: 067 921 71 96

Опубліковано

Спасибо. Подскажите, пожалуйста, если знаете, в плане природы в Яремче интересно? (Я не об стандартных экскурсиях). Например, там есть не очень далеко речка, по которой можно сплавиться неопытным?

Опубліковано

Спасибо. Подскажите, пожалуйста, если знаете, в плане природы в Яремче интересно? (Я не об стандартных экскурсиях). Например, там есть не очень далеко речка, по которой можно сплавиться неопытным?

Яремча - це якраз один із найпопулярніших туристичних міст Українських Карпат. Хочете можете називати "серцем карпат" :). Готелі, ресторани, кафе, сувенірні ринки, водоспад, ітд.

Якщо знайдете там житло, яке шукаєте то:

1. Яремча знаходиться на річці Прут. Сплави влітку (по низькій воді) там мабуть ніхто й не проводить - річка порівняно неглибока, катамаран або рафт можна і поламати, тому організатори зараз можуть запропонувати хіба річку Чорний Черемош - тоді вже вам логічніше жити у Верховині, Ільцях. На прокат рафтів (великих надувних човнів) і катамаранів ніхто не дає - про це можна сміливо забути. Сплав тільки з інструктором. Відповідно й недешево.

2. Великим плюсом Яремчі є зручне транспортне сполучення (автобусне і залізничне). Можете катнутись собі на Буковель - подивитись як там що там влітку, чи до водоспаду Гук, чи прямо із Яремчі піднятись на хребет Явірник. Можна автобусом прокататись і в Ворохту, і в Верховину. Можна взяти таксі, або напроситись до екскурсійних груп (якщо такі будуть) до турбази Заросляк, а звідти на Говерлу. Можна катнутись електричкою (прямо як оглядова екскурсія :)) і на Закарпаття, а ввечері повернутись назад теж електричкою. Загалом Яремча в цьому плані дуже зручна.

Ще можете цікавитись житлом у селах неподалік - Татарів, Микуличин - там може бути (а може і не бути) дешевше.

Для пошуку житла я б рекомендував сайт http://www.karpaty.info/ua/

Опубліковано

Тогда вопрос такой - где (на какой реке) в Западной Украине организовывают сплав по реке? Не однодневный, а больше? Были в 3 дневном на спокойной воде, представление имеем, но сплав со сложностями не потянем)) Снаряжение для ночевки есть.

• 4 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...