Jump to content

Recommended Posts

ЯК? Я вже з десяток мил перепробував.

Видає Registration from this email domain is not allowed.

напевне хоче не халявне мило. :)

Там ж написано що публічні системи (типу mail.ru, gmail, yandex) воно не підтримує.

Треба давати на приватну, наприклад на мило дата груп. При реєстрації (не знаю як зараз раніше було точно) видавали ящик в доменній зоні itt.net.ua або fk.lutsk.ua на який мені від symbian signed успішно прийшла реєстрація.

Там ж написано що публічні системи (типу mail.ru, gmail, yandex) воно не підтримує.

Треба давати на приватну, наприклад на мило дата груп. При реєстрації (не знаю як зараз раніше було точно) видавали ящик в доменній зоні itt.net.ua або fk.lutsk.ua на який мені від symbian signed успішно прийшла реєстрація.

стукай в асю 372526178

хочу дещо запитати

а что, все поняли о чем речь и где топикстартер регистрируется? :lol:
в коменті до теми написано symbian signed. Ті кому потрібно -- зрозуміли ;)

Це реєстрація на сервісі, який дає можливість підписувати сертифікатом дистрибутиви софта для смартфонів на базі Symbian OS 9.X

Тепер більш зрозуміло? :lol:

Це оболонки для підписки софта . Але щоб ними користуватись ще портібен сам сертифікат, який видається офіційним сервісом для кожного IMEI-номера (тобто для кожного телефона) окремо.

Вообщем, я регился на Симбиан Сигнед с мылом от сайта UFO.UA (фотики, плееры). Регистрируйтесь на сайте им автоматом получаете мыло, которое проходит на Симбиан Сигнед для регистрации.

А не проще на аллнокия.ру на форуме попросить сертификат под свой ИМЕИ? Отвечают за минут 5-10. Я себе на четыре тела уже просил ;)

Проще и там, но всё-таки удобнее когда одним щелчком подписываешь всё что видишь :-))) Предварительно не выкладывая никуда для подписи... ИМХО.

• 2 years later...

Навчіть мене убрати ті сертифікати. Долбана нокіа не дає поставити ніяку прогу на старенький Е50. (а дуже треба)

Навчіть мене убрати ті сертифікати. Долбана нокіа не дає поставити ніяку прогу на старенький Е50. (а дуже треба)

Я чув що вроді Plum знає як це робиться...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...