Перейти до змісту

прочистити газову колонку старого зразка, шукаю

Ksenija 173

Рекомендовані повідомлення

Добрий день! Підкажіть, будь ласка, куди звертатися з приводу обслуговування газових колонок? Колонка старого зразка (така колись була в моєї бабуні на * Березня) Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю со старыми только Волиньгаз ну и наверное кулибины!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сфоткала. Напор води хороший, газ горить, просто не прогріває - біжить вода кімнатної температури. Може, це я придумала, що "почистити"?! Може, справа в чомусь іншому. Дякую.

post-26597-0-51489000-1434811143_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ви називаєте колокною старого зразка?)

Ось приклад старої колонки:

131304367_1_644x461_novaya-gazovaya-kolonka-vpg-23-druzhkovka.jpg

А у вас з вигляду досить нормальна німецька колонка.

Теплотехніка, що на Соборності займається ремонтом колонок і чисткою теплообмінників.

телефон: 050 545 1245

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схожу біду варто чистити чи простіше купити щось нове? (майстри з жеку лякають непростим узаконенням нової)

photo_240.jpgi.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таке бажано замінити, воно і не дуже безпечне, і досить "ненажерливе" у плані газу. Якщо лічильник газу є то можете поспостерігати скільки газу бере вогник на фітілю:)

Щодо узаконення... ну в принципі майстер не зовсім правий, треба звертатись з заявою у Волиньгаз, і потратити нерви, час та гроші. Десь 700 грн(було у 2013 році). Це і переробка проекту, і договір на обслуговування і датчик витоку газу. Вирішувати Вам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукав колись такого майста по сучасним салонам, у волинь газі сказали шо не займаються таким, бо типу вони(старі колонки) вже вимерли і відділ ремонтників розформували за непотрібністю, в ітозі дали номер мужичка, виявилось працівник волинь газу, просто робить то в позаробочий час. телефон нажаль не зберігся. Попитаю в бабулі, може в неї залишився

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже вдячна всім, хто відгукнувся - тепер я знаю, що існують ще старіші! (сміх) Вже телефоную по наданим телефонам, дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Polehan , дякую Вам та Вашій бабулі. Сьогодні все владналося, в нас гарача вода!!!!! Якщо комусь потрібно буде, звертайтеся, майстер дозволив. Він дійсно з Волиньгазу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ksenija 173, На здоров'я=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо комусь потрібно буде, звертайтеся, майстер дозволив. Він дійсно з Волиньгазу.

Контакт майстра в приват, будь-ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І мені контакт майстра в приват, будь ласка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скинула Andreyka та oksanas

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...