Перейти до змісту

Продам HDD 1Tb i 2Tb

Рекомендовані повідомлення

Продам вінчестери 1Тб і 2Тб. Ціна 950 грн і 1500 грн відповідно.

Зняті з домашнього комп'ютера, по причині апгрейду. перейшов на 1шт 4Тб. продавати шкода, але треба гроші.

Стан ідеальний, бедів немає, експлуатація бережна. Бажаючим скріни смартів і поверхні можу закинути згодом, бо треба знову їх підключати і дивитись...

Не ремонтувались! Нарікань в роботі немає. Зелена ВДха не клацає, не паркується сама по собі, швидкість з такими буферами супер. Обоє роблять тихо.

Як доказ, власності - покупцю передаю гарантійку з магазина, чеки, якщо остались. Все десь має лежати в загашніку.

По гарантії — ЗАВОДСЬКА гарантія на ВД здається вийшла пару міс. тому. на сігейт десь осінню закінчується. можете самі пробити по серійнику на сайті виробника.

МАГАЗИННА гарантія - тре уточняти, з понеділка скажу. куплені в луцькиих магазинах.

tABHnaZHCmk.jpg70aWF5BKrOU.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пардон, для двійки ціна висока, на ці гроші легко вийде новий і 24 міс гарантії...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може бути. на розетці 2 тб вінчестери з 64 Мб кешу з 7200 обертами позиції відсутні. тому так і невдало оцінив.

PS. перборов лінь. зайшов на аукро, оцінив. ціну спустив до реальної. можна попонувати власну, думаю компроміс знайдем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на розетці 2 тб вінчестери з 64 Мб кешу з 7200 обертами позиції відсутні. тому так і невдало оцінив.

А відколи це розетка стала еквівалентом оцінки товарів по ціні?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Актуально

Ціна 925 грн і 1475 грн відповідно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та завжди була. Бо реально є такі товари і ціни, що конкурентам срати і срати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, я б сказав, що давно вже ні :)

єдине що там подобалось, каталог товарів (фотки, опис), пошукові фільтри, та й то до редизайну портала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та завжди була. Бо реально є такі товари і ціни, що конкурентам срати і срати.

можливо колись і то не довго і лише на деякі товари, ви відстали від життя.

Zheny@, я б сказав, що давно вже ні :)

єдине що там подобалось, каталог товарів (фотки, опис), пошукові фільтри, та й то до редизайну портала.

на всі 100%.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, буває, що розетка заганяється з цінами, але покажіть мені хоча б ще одного-двох, в кого роздрібні ціни дешевші.

Зазвичай, народ приводить в приклад розетку і пропонує відняти 25-30-50% від ціни нового. ДУЖЕ РІДКО пропонують Хотлайн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@,суджу по тому з чим постійно стикаюсь, мобільні телефони і смартфони там завищені ціни в порівнянні з середньою ціною решти інетмагазинів дуже відчутно, давно ніколи на розетці нічого не купую лише обзори дивлюсь а покупки в інших магазинах адже товар аналогічний а ціна дешевше, зожрались вони одним словом, та й затрати на рекламу відбивати потрібно.

сайтик прайс.уа вам в допомогу в порівнянні цін.

Все, досить флудити, вибачаюсь що не по темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Актуально

Ціна 925 грн і 1475 грн відповідно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Актуально.

Ціна 920 грн і 1470 грн відповідно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

910 і 1460 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...