Перейти до змісту

Подарунки до свят

Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Значить, скоро день закоханих, а там, незабаром, і восьме березня. Дівчата, давайте підтягнемося і розкажемо нашим хлопцям, що нам (ну, і їхнім дружинам-подругам) можна подарувати. А то вєчні проблєми "я не знаю, що їй треба..." - це вже попса. Хлопці теж можуть виражати свою думку (все одно, без них не обійдеться), а заодно розказати, щоб їм хотілося отримати до дня святого Валентина, ну, і під шумок, на день радянської армії.

Мерседесів і віл на Канарах нє прєдлагать - замахаємся платить страховки-податки, ну в баню. Можна обмежитись трояндами-цукерками-улюбленими парфумами.

Прошу по темі.

Ще можна пригадати про приємні подарунки, які вам будь-коли дарували, і мрії (дрібні), які самим втілювати якось не пристало, а половинка не здогадуєцця (про еротичні фантазії не йдеться).

я й буду перша. Коханий. Коли я, нарешті, отримаю цілий здоровенний букет троянд? Криваво-червоних, не менше 25?

Опубліковано
я й буду перша. Коханий. Коли я, нарешті, отримаю цілий здоровенний букет троянд? Криваво-червоних, не менше 25?

А жаба не задавить коли на це підуть гроші з сімейного бюджету?

Опубліковано

На 25 років, звісно... ;)

Опубліковано

2 Ярчик. Мені 28. Просто 25 - це вже якась вагома цифра. Три - не солідно. :0045:.

2 Шура, Ти правий.

2 Іпуа. Мене, взагалі, рідко жаба давить, тим більше стосовно грошей.

2 Вікторія. Інколи (за сім років сімейного життя) хочеться якихось романтичних проявів уваги.

2 Толік - всьо новоє, харашо забитоє староє.

Тепер до всіх. А самим про подарунки писать лінь?

Опубліковано

Для мене найкращим подарунком (хоч я і не жінка і мої бажання тут недоречні) було б, якби ці свята (одне забугорне і нам чуже, а інше совкове насліддя) зникли б з наших календарів.

Опубліковано
2 Ярчик. Мені 28.

Так отож :blink:

Я люблю якісь цяцьки технічні - мобілку, навушники нові...

Опубліковано

Я давно вже хочу велику-велику іграшку - чорну пречорну пантеру, розміром з невеличкий диван....

попереджаючи зауваження, чи ж я дитина, поясню - мені 26. і іграшку я все рівно хочу. Давно вже могла б купити її сама, але хочеться отримати в подарунок...

Опубліковано

хочу меч, тільки збалансований, з нормальною довжиною леза, нормально скований

хочу косуху

хочу інтєєрєєєєсний пояс

хочу мп3 плеєр НЕ НА БАТАРЕЙКАХ!)))

хочу сережки, браслети, біжутерію!!!!

загалом люблю якісь аксесуари до одягу, і до пальців, рук, шиї (мотузка і мило є, губозакаточний станок теж подарували)

Опубліковано

Для мене найкращим подарунком (хоч я і не жінка і мої бажання тут недоречні) було б, якби ці свята (одне забугорне і нам чуже, а інше совкове насліддя) зникли б з наших календарів.

угу, теж не люблю 23 лютого як рудимент мілітарного способу мишлення і день Валіка. як казав колись один вєдущій на НТВ: а мнє что Дєнь тяжелого машинострєнія, шо день св. валєнтіна. за вуха таке свято притягнуте. а 8 березня чомусь люблю...тому що воно на початку весни..на початку танення і відмерзання, на початку першого цвітіння:smile3:

подарунки майже завжди вибираю спонтанно. тобто, я мавю виходити і щось побачити що сподобається мені у контексті цієї людини. або це може бути якась спонтанна покупка: ми ходимо по магазинах і я кажу- дивись, оце тобі було би класно(сумка, кофтинка і т.н.) і ми купляєм.

сам подарунки люблю, в принципі, але ... є- дуже добре, немає- ну і фіг з ним.

хоча в думках ровер..

Опубліковано
2 Ярчик. Мені 28.

Так, а 28 - парне число... рано мені ше, ніби.

ТА Я Ж ПРО ТЕ, ЩО 25 ВЖЕ НЕ ДІЖДЕШСЯ!!!

Замовляй 33 :

Опубліковано

а хіба квіти після другого десятку рахують? :smile3:

І загалом - це дійсно НАВ'ЯЗАНЕ нам америкосівською культурою свято САНСЕТ правий.

Колись нам кричали - що 8 Березня міжнародний день.. ага аж бігом - ніхто й не знав про його існування ..

натомість дійсно гарне свято таке як День Матері чи День Батька

Празднуется в третье воскресенье июня

взяв таке тут. Щоб справді дитині прививати любов та повагу до батьків.

Опубліковано

А я більше б схилялась не до троянд, а до тюльпанів :rolleyes: Великий букет тюльпанів наприкінці зими - це романтика.

А ще я хочу (скільки ж я всього хочу) - але напевне я точно хочу на уікенд з Луцька :D Чим не подарунок?

Опубліковано

до всіх, хто позиціонується проти свята. Чесно кажучи, однаково до їх походження, основне, що це нагода згадати про існування одне одного :rolleyes:. Ясно, що походження тих свят - нецікаве, некорисне, нав.язане. Але ніщо не заважає зробити невеличкий, але сюрпризець половинці. І не кажіть мені, що треба пам.ятати в любий день - бо це софістика і пафос.

дні мам-пам і т.д. - свята більше сімейні, дійсно, для дітей, тоді, як оті "забугорно-нав.язані" - це свята тільки для двох.

До Ярчика. Нєнєнє. Мені 33 ще дуже рано :D.

До Олі. Все-таки, найбільше я лю троянди. Класичні. Криваво-червоні. В будь-яку пору року.

Опубліковано

Я теж люблю троянди, але білі, а на д.св.Валентина хочу дітей відвезти до мами, романтичну вечерю, вечірню прогулянку, рожевий геацинт,а потім аби тільки vanus мордочку побрив :P, та мені доведеться нудьгуавати , бо мій коханий у відїзді :_29:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...