Forever Autumn Опубліковано 8 Червня, 2015 в 04:47 #1 Опубліковано 8 Червня, 2015 в 04:47 10 червня відбудеться другий тренінг у серії IT.WorkUP на тему “Підготовка до співбесіди. Складання резюме”.Про те, як правильно складати резюме, що варто писати у резюме, на які нюанси в резюме роботодавці у сфері ІТ звертають увагу.Учасники майстер-класу можуть за бажанням підготувати свої резюме для аналізу та правки у класі. Також необхідно взяти з собою ноутбуки.УВАГА! Зареєструйтеся на майстер-клас. Для участі прийде підтвердження на ел. пошту 9.06.2015http://goo.gl/QEjwQLЛуцький міський центр зайнятості, місто Луцьк вулиця Ярощука, 2. Зал для проведення семінарів другий поверх.
swmarmalade Опубліковано 8 Червня, 2015 в 05:37 #2 Опубліковано 8 Червня, 2015 в 05:37 Завжди дивувався з таких тренінгів. Можливо краще вчитися не як краще написати резюме, а просто підвищувати свій професійний рівень. Тоджі вже не ви шукатимете роботу, а робота шукатиме вас.
la20 Опубліковано 8 Червня, 2015 в 06:00 #3 Опубліковано 8 Червня, 2015 в 06:00 Можна бути майстром. Попросять скласти резюме а воно буде складено так що потенційний роботодавець за голову візьметься і хто тоді дурень.
swmarmalade Опубліковано 8 Червня, 2015 в 07:59 #4 Опубліковано 8 Червня, 2015 в 07:59 Якщо людина майстер то її вже не просять складати резюме . Таких людей беруть на роботу навіть не читаючи їх резюме .
Forever Autumn Опубліковано 8 Червня, 2015 в 11:26 Автор #5 Опубліковано 8 Червня, 2015 в 11:26 Цікавий у вас підхід ))
4iter Опубліковано 8 Червня, 2015 в 11:33 #6 Опубліковано 8 Червня, 2015 в 11:33 був на такому.... годину розказували як у Ворді створити новий документ. А по суті (що вказувати, в якій формі і т.д) було дуже мало інфи.
Соромітник Опубліковано 8 Червня, 2015 в 11:45 #7 Опубліковано 8 Червня, 2015 в 11:45 крутого спеціаліста без резюме на роботу візьме лише лайняна фірматочніше "взяла б", бо якщо він крутий справді – то не піде тудиа піде на фірму де він буде мати можливість рости як спеціаліст далі, тобіш не буде самим матьоримі тут нам треба що ? ... так, резюмепричому, не просто купа назв всіх відомих технологій, а вірно складений документ, який зацікавить роботодавцяP.S.: то як відповідь на пост про непотрібність резюме. А на семінарі в відділі зайнятості нормально не навчать – факт
LSD Опубліковано 8 Червня, 2015 в 19:38 #8 Опубліковано 8 Червня, 2015 в 19:38 був на такому.... годину розказували як у Ворді створити новий документ. А по суті (що вказувати, в якій формі і т.д) було дуже мало інфи. Ну тут як би є варіант що рівень аудиторії не дозволив лектору зайти далі... Тут же я так розумію спеціалізований тренінг саме для ІТ ... Я думаю що там не у всіх мс ворд буде Думаю молодим спеціалістам буде точно не зайвим. Офтоп: Родился 5 маября 1980 г. в тайне от родителей, по гороскопу индейцев Майя - Слон. Плохо разбираюсь в программировании на СИ, но могу запрограммировать даже деревянные счёты. Хобби - ксерокопирование. В прошлой жизни был женщиной, чтобы понять как работает женская логика. Верю в смерть после жизни, в любовь после секса и в крем после бритья. Мое любимое занятие - игра в морской бой на раздевание. Интересы. Регулярно делаю три вещи: программирую, сплю с Анжелиной Джоули и вру. Одеваюсь только в дорогих секонд хендах. Пользуюсь мобильной связью, мой любимый тариф — «Передзвоніть мені». Периодически занимаюсь спортом - качаю мышцы из Интернета. Немного рисую. Считаю что лучший друг девушек Фотошоп, что идеальный мужчина не пьёт, не курит, не играет в азартные игры, не смотрит на других женщин, никогда не спорит и не существует. Опыт работы. Пять лет работал программистом в консерватории имени Чайковского - клал кафель в классе саксофона. Не сторонник идейной работы, работаю за деньги, а потом уже за удовольствие и за идею. Образование. Образовался путем слияния яйцеклетки со сперматозоидом. Предпочтения. Увлекаюсь творчеством Била Гейтса. К сексу отношусь с юмором: ржунимагу, похохотали и баиньки. Моя любимая еда - Мезим. Любимый певец – тигрёнок из мультфильма «Покатай меня большая черепаха».
Zevs_Isver Опубліковано 8 Червня, 2015 в 20:21 #9 Опубліковано 8 Червня, 2015 в 20:21 був на такому.... годину розказували як у Ворді створити новий документ. це сильно в якій хоч версії? блін, треба було б сходити
SunSeth Опубліковано 8 Червня, 2015 в 20:27 #10 Опубліковано 8 Червня, 2015 в 20:27 в якій хоч версії?А шо Ctrl+N в різних версіях по різному треба натискати?
Zheny@ Опубліковано 9 Червня, 2015 в 08:55 #11 Опубліковано 9 Червня, 2015 в 08:55 не раз говорилося - резюме - це реклама працівника. Як ти себе подаси, розрекламуєш, так до тебе і ставитимуться.
madkot Опубліковано 9 Червня, 2015 в 09:24 #12 Опубліковано 9 Червня, 2015 в 09:24 Резюме - це перший документ, по якому оцінюють відповідальність і адекватність кандидата.кожна робота буде потребувати ведення документації та переписки і якщо кандидат не вміє писати листи та документи - то з ним буде складно працювати в команді.нехай ти будеш супер-пупер програміст, але коли працюєш в команді - вміння писати документи, документацію правильно, легкочитабельно і правдиво - це не менш важлива риса котра має бути присутня у кандидата на пристойну зп
seolutsk Опубліковано 9 Червня, 2015 в 13:00 #13 Опубліковано 9 Червня, 2015 в 13:00 Не ясно, що такий семінар робить в розділі IT. Чи Ви вважаєте програмісти на стільки тупі, що не можуть якесь нещасне резюме скласти? Ну ще ладно, якби це був грузчик.. А так..
madkot Опубліковано 9 Червня, 2015 в 13:03 #14 Опубліковано 9 Червня, 2015 в 13:03 Не ясно, що такий семінар робить в розділі IT. Чи Ви вважаєте програмісти на стільки тупі, що не можуть якесь нещасне резюме скласти? Ну ще ладно, якби це був грузчик.. А так..наскільки я знаю, навпаки - вважають себе надто розумними для складання резюме, а потім ображаються на весь світ що їх не оцінюють
seolutsk Опубліковано 9 Червня, 2015 в 13:20 #15 Опубліковано 9 Червня, 2015 в 13:20 Не ясно, що такий семінар робить в розділі IT. Чи Ви вважаєте програмісти на стільки тупі, що не можуть якесь нещасне резюме скласти? Ну ще ладно, якби це був грузчик.. А так..наскільки я знаю, навпаки - вважають себе надто розумними для складання резюме, а потім ображаються на весь світ що їх не оцінюютьЦе можна віднести до тих, хто вже має роботу, а не шукає, іто не завжди.
LSD Опубліковано 9 Червня, 2015 в 22:06 #16 Опубліковано 9 Червня, 2015 в 22:06 Непогано написано як на мене: http://www.uslugiprog.com/kak-pisat-klevatel-noe-rezyume/
Соромітник Опубліковано 10 Червня, 2015 в 07:21 #17 Опубліковано 10 Червня, 2015 в 07:21 майже по темія своє резюме веду вже десь років з 15 і періодично оновлюю як на очі потрапляєпри потребі завжди під рукою, навіть якщо ця потреба виникає раз в 5 роківі не потрібно сидіти та видумувати що ж я таке робив скількість років тому і чьо знаю – все записано
swmarmalade Опубліковано 10 Червня, 2015 в 11:16 #18 Опубліковано 10 Червня, 2015 в 11:16 і не потрібно сидіти та видумувати що ж я таке робив скількість років тому і чьо знаю – все записаноот тому багато хто й не довіряє резюме - "потрібно сидіти та видумувати що ж я таке робив скількість років тому і чьо знаю"
Соромітник Опубліковано 10 Червня, 2015 в 16:17 #19 Опубліковано 10 Червня, 2015 в 16:17 якщо резюме не доповнювати вчасно, то через 10 років нічого окрім видумувати і не получитьсяна співбесіду запрошують саме по резюме і по портфоліо (якщо спеціальність вимагає)серйозна фірма не зобов'язана знати хто такий "крутий програмєр" Жора з Луцька... і без резюме з ним ніхто і не почне розмову
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.