Перейти до змісту

Обдирають пластмаски з автомобілів.

woodwork

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні зранечку замітив недостачу пластмасової детальки, а саме корпусу лампочки освітлення номера. Тепер де шукати? Знайдеться ж таке падло, що вночі тирить, то накладки з Трафіка (попереднє авто), то вот, дрібниці.

Будьте пильними, хто де мож випадково побачить - дайте знати.

post-9398-0-87543200-1433696872_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знімають все, що можна відкрутити

ковпаки на колеса, заглушки протитуманок, накладки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зачєм?

А навіщо злодії крадуть?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене роки 2 тому вкрали молдинг з бокових дверей *(на той час його вартість була 50 баксів), я викликав міліцію, коли доблесний працівник міліції дізнався що вартує той кусочок пластмаски то мало не дійшло до того, що він сам його в когось зніме та продасть мені (пролунала така пропозиція-натяк)..... от така ситуація була....

п.с. Ситуація закінчилась наступним- з міліції толку нуль, нікого не шукали, а молдинг купив на слондо за 200 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене вже два передніх значки на гпз з цемердеса зтирили. один тупо відламали, другий витягли цілим, а в сусідньому підїзді з опеля зперли, в сусідньому будинку теж з мерса зняли, тепер на ніч не лишаю біля підїзду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ще дрібниці....

З 124-тих з бензиновими 2.3 двигунами розбивають фару і видирають блок управління двигуном, оскільки він не ремонтується і коштує 300-600$ вживаний.

А на нових авто крадуть протитуманки..канцелярським ножем. Тупо вирізають з шматком бампера, займає це 20-30 секунд на дві протитуманки. А власник має гімор, бампер під заміну, і пошук ПТФ. Просто пластик м'який та тоненький...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Может попробовать ставить машины на охраняемые стоянки? Хотя бы на ночь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від міліції точно толку ''0'', зараз щоб дістати таку ху...ню треба спочатку поавильно сформулювати запрос в google, а я ж толком незнаю що то та в яку групу деталей відноситься, на ''пластмаска'') чи ще якось, не шукає, а нових ніц нема в нам на ринку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ihp, 1732840, від 80 до 241 грн нове по каталогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мого сусіда зняли номери з машини місяць тому. Довелось йому робити нові в МРЕВ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене була спроба зняти передній номер, але в Київі. Після цього поставив його на жорсткі заклепки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мого сусіда зняли номери з машини місяць тому. Довелось йому робити нові в МРЕВ.

Не обов'язково в МРЕВ йти, є три чи чотири канторки котрі відновлюють. Мені в той самий день передали (робив на Рівненській, 2й поверх будівлі за азс АНП) ВРОДЬ 350грн було.

В мене була спроба зняти передній номер, але в Київі. Після цього поставив його на жорсткі заклепки.

По 2 саморізи теж допомагають)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, дорогувато, мну за 2€ мають допомогти, от тільки не вкурсі, тра 2купувати чи 1го вистачить, щоб не відрізнялись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самий оптимальний варіант це відеонагляд. Ставити камери щоб дворова територія проглядалася більш-менш. У когось з автовласників рекордер встановити на балконі чи в квартирі і покидьків дерти молдингі чи ковпаки та бити скло заради кражі відеореєстратора поменшає.У дворах багатоповерхівок багато людей постійно автівки ставить тому можуть скинутися на камери. Це ж заради безпеки своїх автівок..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, дорогувато, мну за 2€ мають допомогти, от тільки не вкурсі, тра 2купувати чи 1го вистачить, щоб не відрізнялись?

А я і не пропоную))) Я новими з/ч не займаюсь взагалі. Це так - каталожний номер для полегшення пошуків та орієнтовна ціна, для ознайомлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самий оптимальний варіант це відеонагляд. Ставити камери щоб дворова територія проглядалася більш-менш. У когось з автовласників рекордер встановити на балконі чи в квартирі і покидьків дерти молдингі чи ковпаки та бити скло заради кражі відеореєстратора поменшає.У дворах багатоповерхівок багато людей постійно автівки ставить тому можуть скинутися на камери. Це ж заради безпеки своїх автівок..

Є 1 нюанс, в мене сусіди ''погані'' жадіни, так щоб сильно не ображати, але це дужже м'яко сказано, як то повелося нхто скидатись нехоче. Про те що на першому упирі живуть я взагалі не кажу. Камера з якімною ІЧ підсвіткою дорого коштує, щоб морду, а не силует то ціна космос.

П.С. Є й нормальні сусіди, проте не в усіх нормальних автівки є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я і не пропоную))) Я новими з/ч не займаюсь взагалі. Це так - каталожний номер для полегшення пошуків та орієнтовна ціна, для ознайомлення.

Ок, дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...