Перейти до змісту

Обдирають пластмаски з автомобілів.

woodwork

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні зранечку замітив недостачу пластмасової детальки, а саме корпусу лампочки освітлення номера. Тепер де шукати? Знайдеться ж таке падло, що вночі тирить, то накладки з Трафіка (попереднє авто), то вот, дрібниці.

Будьте пильними, хто де мож випадково побачить - дайте знати.

post-9398-0-87543200-1433696872_thumb.jp

Опубліковано

в мене роки 2 тому вкрали молдинг з бокових дверей *(на той час його вартість була 50 баксів), я викликав міліцію, коли доблесний працівник міліції дізнався що вартує той кусочок пластмаски то мало не дійшло до того, що він сам його в когось зніме та продасть мені (пролунала така пропозиція-натяк)..... от така ситуація була....

п.с. Ситуація закінчилась наступним- з міліції толку нуль, нікого не шукали, а молдинг купив на слондо за 200 грн.

Опубліковано

в мене вже два передніх значки на гпз з цемердеса зтирили. один тупо відламали, другий витягли цілим, а в сусідньому підїзді з опеля зперли, в сусідньому будинку теж з мерса зняли, тепер на ніч не лишаю біля підїзду.

Опубліковано

То ще дрібниці....

З 124-тих з бензиновими 2.3 двигунами розбивають фару і видирають блок управління двигуном, оскільки він не ремонтується і коштує 300-600$ вживаний.

А на нових авто крадуть протитуманки..канцелярським ножем. Тупо вирізають з шматком бампера, займає це 20-30 секунд на дві протитуманки. А власник має гімор, бампер під заміну, і пошук ПТФ. Просто пластик м'який та тоненький...

Опубліковано

Від міліції точно толку ''0'', зараз щоб дістати таку ху...ню треба спочатку поавильно сформулювати запрос в google, а я ж толком незнаю що то та в яку групу деталей відноситься, на ''пластмаска'') чи ще якось, не шукає, а нових ніц нема в нам на ринку.

Опубліковано

У мого сусіда зняли номери з машини місяць тому. Довелось йому робити нові в МРЕВ.

Не обов'язково в МРЕВ йти, є три чи чотири канторки котрі відновлюють. Мені в той самий день передали (робив на Рівненській, 2й поверх будівлі за азс АНП) ВРОДЬ 350грн було.

В мене була спроба зняти передній номер, але в Київі. Після цього поставив його на жорсткі заклепки.

По 2 саморізи теж допомагають)

Опубліковано

Ihp, 1732840, від 80 до 241 грн нове по каталогу.

Дякую, дорогувато, мну за 2€ мають допомогти, от тільки не вкурсі, тра 2купувати чи 1го вистачить, щоб не відрізнялись?

Опубліковано

Самий оптимальний варіант це відеонагляд. Ставити камери щоб дворова територія проглядалася більш-менш. У когось з автовласників рекордер встановити на балконі чи в квартирі і покидьків дерти молдингі чи ковпаки та бити скло заради кражі відеореєстратора поменшає.У дворах багатоповерхівок багато людей постійно автівки ставить тому можуть скинутися на камери. Це ж заради безпеки своїх автівок..

Опубліковано

Дякую, дорогувато, мну за 2€ мають допомогти, от тільки не вкурсі, тра 2купувати чи 1го вистачить, щоб не відрізнялись?

А я і не пропоную))) Я новими з/ч не займаюсь взагалі. Це так - каталожний номер для полегшення пошуків та орієнтовна ціна, для ознайомлення.

Опубліковано

Самий оптимальний варіант це відеонагляд. Ставити камери щоб дворова територія проглядалася більш-менш. У когось з автовласників рекордер встановити на балконі чи в квартирі і покидьків дерти молдингі чи ковпаки та бити скло заради кражі відеореєстратора поменшає.У дворах багатоповерхівок багато людей постійно автівки ставить тому можуть скинутися на камери. Це ж заради безпеки своїх автівок..

Є 1 нюанс, в мене сусіди ''погані'' жадіни, так щоб сильно не ображати, але це дужже м'яко сказано, як то повелося нхто скидатись нехоче. Про те що на першому упирі живуть я взагалі не кажу. Камера з якімною ІЧ підсвіткою дорого коштує, щоб морду, а не силует то ціна космос.

П.С. Є й нормальні сусіди, проте не в усіх нормальних автівки є.

Опубліковано

А я і не пропоную))) Я новими з/ч не займаюсь взагалі. Це так - каталожний номер для полегшення пошуків та орієнтовна ціна, для ознайомлення.

Ок, дякую.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...