Перейти до змісту

Хтось користується EDGE?

Рекомендовані повідомлення

Від якого оператора?

Як воно вам?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене 3G телефон вже 4 місяці. Жду.

Вишкі поки дозволяють тільки у Лайфа. Але УКРЧАСТОТНАГЛЯД не дає йому ліцензію.

Десь чув шо Укртелеком отримав ліцензію на створення 3G мережі. Але поки що тендери і т.д. і т.п. так шо чекати нам напевно ще рік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

UMC обіцяло ввести підтримку EDGE в великих містах (в основному на сході) до кінця 2006 року. До речі, EDGE і 3G це не зовсім одне і те ж. В мене, наприклад, не 3G телефон (Nokia 6681), але EDGE підтримує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

йомайо... в тебе ж моторола була цікавенька така....

вже нокіа...

в мене теж є підтримка ЕДЖ, але , на мою думку, жпрс буде дешевшим і зручнішим ше рік-два...хіба що едж буде підтримувати зміну базової станції без втрати зв"язку....шось я не вникав у це..?..хто чув?...було б добре у поїзді інет юзати...:lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене? Моторола?.. Ти щось плутаєш :lol:

Зі всіх телефонів які в мене були -- ніколи не було мотороли. НЕНАВИДЖУ Я ЇХ! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене 3G телефон вже 4 місяці. Жду.

Вишкі поки дозволяють тільки у Лайфа. Але УКРЧАСТОТНАГЛЯД не дає йому ліцензію.

Десь чув шо Укртелеком отримав ліцензію на створення 3G мережі. Але поки що тендери і т.д. і т.п. так шо чекати нам напевно ще рік.

Ти трохи сплутав.

Я про EDGE питав. А ти мені про 3G.

То зовсім різні речі.

В мене? Моторола?.. Ти щось плутаєш :)

Зі всіх телефонів які в мене були -- ніколи не було мотороли. НЕНАВИДЖУ Я ЇХ! :)

То він мав на увазі мою моторолу, яку я маю намір замінити на щось сучасніше.

От і думаю, чи потрібно ЕДЖ в телефоні мені?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене? Моторола?.. Ти щось плутаєш :)

Зі всіх телефонів які в мене були -- ніколи не було мотороли. НЕНАВИДЖУ Я ЇХ! :)

То він мав на увазі мою моторолу, яку я маю намір замінити на щось сучасніше.

От і думаю, чи потрібно ЕДЖ в телефоні мені?

та якраз нє..:) я в натурі шось сплутав нарахунок Plum.а , пардон.... а моторів я і сам чомусь не люблю, хоча й не мав ні одного :)... нема там любові і взаєморозуміння... все якейсь второсортнє!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одним словом, читати ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одним словом, читати ТУТ

Там написано, що вони планують це впровадити. А мене цікавить, як воно є насправді у Луцьку?

І хто цим реально користується? Як враження?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я может неправильно понимаю.

Тогда вы меня поправте.

Я считал что EDGE это что то типа GPRS в 3G. Или EDGE может быть в 2.5G

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

EDGE не має до 3G ніякого відношення. В 3G є свої дуже швидкі протоколи (UMTC, чи як -- не пам'ятаю точно).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

EDGE - это передовая технология известна как EGPRS (EDGE - Enhanced Data for Global Evolution) представляет собой современную технологию, обеспечивающую высокоскоростную передачу больших объемов информации. Теоретически доступная скорость передачи информации составляет 474,6 Кб/с, но как показывает практика, вряд ли удастся получить скорость выше 150 Кб/с. А у нас в стране скорость никогда не поднимется выше 50-60 Кб/с.

Ширше про стандарти мобільного зв"язку і як це було можна прочитати там:

http://mobilnik.ua/articles/?act=view&id=58

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Хто користується EDGE від Kyivstar? Які у вас швидкості?

Просто я в себе при зєднанні маю швидкість 230-240Кбит/с, а ось у мого шефа 480Кбит/с, йому десь в якомусь сервісному настроювали в ноутбуці чи в телефоні. Хтось щось знає як це зробити. Дууууже потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хе-хе, человек поднял тему 14-месячной давности ))))

А зачем оно, собственно, тебе нужно? Неужели ты действительно считаешь, что если у шефа показывает 480, так и скорость у него больше, чем у тебя? :)

Ты РЕАЛЬНУЮ скорость смотрел? Ну хотя бы в менеджере закачек при загрузке с какого-нибудь быстрого сервера... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да дивився реальну швидкість, закачка в два рази швидша у нього

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто користується EDGE від Kyivstar? Які у вас швидкості?

Просто я в себе при зєднанні маю швидкість 230-240Кбит/с, а ось у мого шефа 480Кбит/с, йому десь в якомусь сервісному настроювали в ноутбуці чи в телефоні. Хтось щось знає як це зробити. Дууууже потрібно.

От лоли.

480Кбит/с по EDGE??? В цієї технології макс. 237 кбит/с

Цікаво, чим ви наміряли 480Кбит/с ? :)

P.S. На UMC в гарну погоду в мене 25 кбайт/с.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От лоли.

480Кбит/с по EDGE??? В цієї технології макс. 237 кбит/с

Цікаво, чим ви наміряли 480Кбит/с ? :)

Я то це знаю і сам дивуюсь але коли модем зєднується видає "подключен Скорость 480Кбит/с"

можливо то якісь нові технологіїї :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А когда по ЛАНу подключаешься и пишет скорость 100Мбс, это ведь не значит что у тебя инет с такой скоростью. Это теоретически максимально возможная скорость.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а если у меня винда пишет "подключение 115килобит" (и так писало всегда, что с еджом что без)

то скорость у меня не поднимется выше 115? даже если едж позволит больше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

EDGE (Enhanced Data for Global Evolution) – це технологія високошвидкісної пакетної передачі даних у мережах GSM. За допомогою EDGE можна організувати передачу даних з максимально можливою швидкістю до 473,6 кбіт/сек.

На практиці мобільні телефони, які продаються на ринку України, дозволяють розвивати швидкість до 236 кбіт/сек., що в кілька разів перевищує швидкість передачі даних за допомогою технології GPRS.

Так, що або твій шеф десь підхватив супермодний телефон, або це просто глюк :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А когда по ЛАНу подключаешься и пишет скорость 100Мбс, это ведь не значит что у тебя инет с такой скоростью. Это теоретически максимально возможная скорость.

Так-то воно так, але й реальна швидкість закачки файла у нього в два рази більша. Пробував сам.

Так, що або твій шеф десь підхватив супермодний телефон, або це просто глюк ;)

А телефончик дійсно модний - Samsung SGH-X820

А ще він казав що це йому в сервісному (чи то київстара чи де) налагоджували інет для ноута через тел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А телефончик дійсно модний - Samsung SGH-X820

Ну я б не сказав, що це модний телефончик. Думаю такий телефон є в багатьох користувачів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Он наверное под словом "модный" имел в виду его толщину - 6,9 мм. А при цене в районе 170 у.е. - таки да, у многих любителей тонких телефонов прижился, наверное.

Что ж туда корейцы могли такое запихнуть для ТАКОЙ скорости ежа?... )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене Motorola на звичайному GPRS показує 921600 :-). Реальна швидкість ж значно менша. Це число показує не швидкість інтернету, а швидкість з'єднання телефона з комп'ютером.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да понятно, но вот человек пишет - "Так-то воно так, але й реальна швидкість закачки файла у нього в два рази більша. Пробував сам."

А пробовал на одной и той же карточке? А может у него контракт, а у тебя эйс-бейс или диджус? Всякие нюансы могут быть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...