Перейти до змісту

УКРАИНА БЕЗ ДЕНЕГ - ЛУЦК || Ярослав Гула

yuraa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Норм. Може канал який помітить.

"Ізюмінки" не має. Банально. Особливо якщо згадати "Орел и решка". Та ще й попрошайнічіство ... Тьфу ти, огидно.

Опубліковано

Норм. Може канал який помітить.

"Ізюмінки" не має. Банально. Особливо якщо згадати "Орел и решка". Та ще й попрошайнічіство ... Тьфу ти, огидно.

Як мінімум монтаж хороший. Псюс популяризація цікавих мість. Звісно є і мінуси, але для початку норм.

P.S зробіть краще)

Опубліковано

P.S зробіть краще)

Краще вже є. Названий мною "Орел и решка".

P.S.: Чесно кажучи додивився відео до кінця "на силі волі": а вдруг щось цікаве буде з секунди на секунду? А так вже на другій-третій хвилині виникло бажання закрити сторінку.

Опубліковано

А чо ет только на ютубке смотреть ? Бабос за просмотр капаєт ?

Блін, студент за свої гроші їздить, плюс харчування.. Ясно, що хоче на ютубі заробити (хоча б відбити те, що потратив). І нема в цьому нічого поганого.

AnimaNoir, з язика зняв на рахунок монтажу. І займає цей монтаж не одну і не дві години часу.

На мою думку, його старання заслуговують як мінімум - поваги.

Опубліковано

Не знаю як на рахунок Ніжина, але був у Чернігові, та був у Полтаві - і з його оцінками згіден на всі 100(не прийміть за хвальство- просто так і є, з власного досвіду). Що стосується "бидла" , яке смітить де сидить- то тут я думаю в кожній області : " не без урода"... А взагалі пацан красава: мало того, що сам поїздить, подивиться,побачить,- так ще й на всю Україну багато чого цікавого виставить ! Всі оці його "вийо" типу "грошей попросити - людей повиводити" вже видумки "аля Оля Фреймут", але і в правду монтаж на висоті, і над кожним відео по історії посидіти треба: пошукати , почитати, до купи скласти... Да і до приїзду він готується- історія походження, цікаві факти...одним словом малий красава, і тут мова йде не конкретно про нашу область, а взагалі про його "екскурсії"...Якщо отак трезво подивитись- то це готовий "трейлер" до перегляду фільму :"подорож до іншого міста", яких впринципі на просторах відеоконтенту НЕМАЄ! Я вважаю його вклад в розвиток нашої Неньки неоціненним, і кожен з його відео візьме для себе щось нове.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...