Перейти до змісту

Підтримайте автора

vitalik95

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня, підтримайте серіал волинського автора. Про виживання людей із західної України. Буду вдячний за ваший голос. Перейдіть по ссилці аби проголосувати.

http://media.1plus1.ua/pitching/work/639/

Опубліковано

Без образ, але трохі покритикую. Молодець що спробував. Переглянув роботи інших учасників. Є дуже круті сюжети, та відео. Працюй над дикцією. Пиши сценарій, але тверезо оцінюй свої сили.

Опубліковано

Та я знаю що є недоопрацювання, було мало часу(пізно почув про можливість). Але була ідея і вирішив попробувати її пропихнути

Опубліковано

Згодна з AnimaNoir, требе тверезо оцінювати свої сили, проте не треба зупинятись, треба працювати-працювати і ще раз працювати. Хоча б насамперед зняти цікаву презентацію.

Опубліковано

P.S проголосував.

Дякую за голос!

Тут говне ідея, а на гарну презентацію просто часу не вистачило.

Опубліковано

Проголосуйте, там вам не буде в ВК чи Фейсбук ніякий спам приходити, ніхто ваших сторінок не буде ламати. Це лише для голосу і все аби підтвердити, що не бот.

Опубліковано

Дуже всім дякую, ще декілька днів і більш не буду вас доставати. Просто хочу чим по вище ідею підняти.

Опубліковано

Земляка підтримав, але, вважаю, що не надто правильно робити позитивним героєм особу, яка займається протизаконною діяльністю.

Опубліковано

Земляка підтримав, але, вважаю, що не надто правильно робити позитивним героєм особу, яка займається протизаконною діяльністю.

Я не роблю головного героя позитивною особистістю. Він просто став жертвою того режиму що існує в нашій державі, і був вимушений шукати інший шлях аби вижити (хоч і був цей шлях нелегальним)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...