Перейти до змісту

Хто візьме в Польщу і назад? Прокатати візу

yurgen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Треба прокатати візу. Сьогодні-завтра-післязавтра (тобто 22,23 чи 24 травня). На один день.

Можу хоч зараз їхати. Купляти нічого не збираюся, так що можна на підсадку за товаром, або на день з туристичною метою. На паливо скидаюся

о667ОО8749. Юра

або пишіть сюди, чи в лічку

Опубліковано

Я б міг! але на жаль пізно створили тему! якщо ще не поїхали! то це оказія! бо 24.05. в Польщі офіційний вихідний!

Опубліковано

Може хтось їде середа-четвер-пятниця. Буду думати як з роботою викрутити час на поїздку. Цікавить якнайшвидче обернутися туди-сюди.

Або ще якісь варіанти в когось будуть

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Також потрібно в Польщу і назад Мамі, потрібно лише перетнути митницю(віза..)

На паливо скидаюся

Прошу писати або в лс або сюди пропозиції.

Опубліковано

Прошу вибачення за оффтоп, але поясніть, будь ласка, для чого потрібно "прокатати візу"? Це якийсь певний тип візи вимагає таких процедур?

(маю першу візу типу "С-екон.діяльність", термін дії - 2міс, при заповненні анкети вказав кількість в'їздів - 2"

Опубліковано

Прошу вибачення за оффтоп, але поясніть, будь ласка, для чого потрібно "прокатати візу"?

Наскільки я знаю, якщо віза не прокатана і закінчилась, то з отриманням наступної візи можуть бути проблеми.

В мене інша ситуація була. Є литовський шенген і мав летіти в німеччину. Організатори поїздки стикалися з таким, що бувало навіть в літак не пускали з непрокатаним ненімецьким шенгеном. Такі проблеми в основному бувають тільки з німцями. Тому вирішив перестрахуватися і катнути в польщу.

зі. Доречі, дякую vagus за поїздку

Опубліковано

На 9 липня четверг запрошую прокататись до Польщі! маршрут ще уточнюється! вартість буде адекватна! Виїзд рано повернення в той самий день у вечері! О99-290-81-2О

Опубліковано

На 9 липня четверг запрошую прокататись до Польщі! маршрут ще уточнюється! вартість буде адекватна! Виїзд рано повернення в той самий день у вечері! О99-290-81-2О

також приєднуюсь з подякую за поїздку. швидко і якісно доставив.

жирний плюс що підскаже що де і по чому, вільно володіє польською мовою. хоч я не Фреймут, але РЕКОМЕНДУЮ!

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Всім привіт! Запрошую прокататись до Польщі!На закупи чи просто прокатати візу! Поїздки здійснюються 2-3 рази на тиждень! Не шукайте дешевшу вартість! Ціни мінімум 250-300грн з людини в дві сторони! Мовна та інформаційна підтримка! Є можливість підвлаштовуватись з виїздом під пасажирів! О99-290-81-2О

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...