Перейти до змісту

вкрали телефон

Sasha Boss_210

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

разів 5 -6 повертав телефони. Ніхто ніколи нічого не пропонував.

Останній раз жіночка навіть подякувати забула.

То після цього мені перестати бути людяним і стати бидлом? "толкати" баригам за безцінь чи на ОЛХ ?

Маячня.

Стосовно Модного Самсунга і 20 грн - то це вже просто якесь фігня. Або дівчина тупа як валянок і не знає реальної вартості телефону, або просто прикололася, типу "на, бухарік, тобі на пиво 20-ку"! (нічого особистого).

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я хіба згадував десь про обов'язкове вимагання винагороди? Повернути знахідку потрібно, а подякує власник чи ні, це його справа.

10%, це я для себе визначив, і як би мені повернули мого корча (600грн.б/у), щиро віддав би 100 гриваків. За те що телефон знайшла саме та людина яка повертає, а не та яка відразу виймає карточку.

пс. Напевно народ читає пости поспіхом, не задумуючись про зміст.

Опубліковано

я лічно вертала... У людини там контакти, смски, фоткі, може навіть, а тут. Втрата тож була в транспорті, ну не вернули та й хай...

ну так Спіріт жеж душа прерій, повіяло вже його.

Було шо вернули... теж безкоштовно, я на вєліку їхала, випав з кишені на ходу і одразу не помітила. Дядько солідний був, йому ті копійки ни до чого, образився на мої 50 грн.

Опубліковано

Повертав один раз. Повертав малій дівчині років 13-14. Але мало того, що не подякувала. Так ще на мене її батько налетів ))) типу на понт брав, що я вкрав.

• 2 року потому...
Опубліковано

Сьогодні в "Данго" в мого колеги "пропав" телефон :(
Виявляється попередній раз (кілька місяців назад) телефон пропав також у цьому ж закладі :unsure:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...