Перейти до змісту

Поповнення домашніх мереж

Hirosima Nagasaki

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Forbidden

You don't have permission to access /cgi-bin/stat.pl on this server.

Apache/2.0.59 (FreeBSD) Server at www.dm.fk.lutsk.ua Port 80

ну і шо з тим робити? як мені поповнити рахунок? (придбала картку), а сторінка статистики не працює... Підкажіть будь ласка))

Опубліковано

Ноль постав перед цифрами паролю.Була та сама проблема позвонив 780003 все пояснили.

Опубліковано
Ноль постав перед цифрами паролю.Була та сама проблема позвонив 780003 все пояснили.

можно подробнее?... перед каким паролем?)

Опубліковано

2 Tyapchyc : Карточка поповнення. Рядки з цеферками . В верхньму пише логін в нижньому пароль. Оскільки фотаком змінив кількість цифр в паролі (добавив одну цифру ). При введені паролю на сторінці статистики старою карточкою потрібно спочатку поставити нолик далі вписати пароль зазначений на карточці.Циф якщо я не помеляюсь має бути шісь.

Опубліковано

практично на усіх точках продажу пропали картки поповнень "фотаком-дамашні мережі" :blink: хтось ще це помітив? ау, датагруп, якість проблеми з картками?

Опубліковано

дик не приснилось - був на трьох точках на вихідних - німа, сказали, не дали. тільки що звонив, сказали вже є

Опубліковано
дик не приснилось - був на трьох точках на вихідних - німа, сказали, не дали. тільки що звонив, сказали вже є

значит всё налаживается

Опубліковано
був на трьох точках на вихідних - німа

Не на тех точках был. Наверное, там берут с маленьким запасом :blink:

Опубліковано
Не на тех точках был. Наверное, там берут с маленьким запасом :0028:

не вумнічай, скажи тоді на якій запас великий :0035:

вияснив. мінялись картки вже на дизайн Датагруп. але ж в нас фсігда все робиться через "Ж" - відгрузку нових карт підприємцям робили тільки з 4го числа...

Опубліковано
вияснив. мінялись картки вже на дизайн Датагруп. але ж в нас фсігда все робиться через "Ж" - відгрузку нових карт підприємцям робили тільки з 4го числа...

Але не всім :0016:

Я собі 30 січня купив нову карточку поповнення ДМ в ФанФото, за що окрема подяка ursa :smile3:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...