Jump to content

Поповнення домашніх мереж

Recommended Posts

Forbidden

You don't have permission to access /cgi-bin/stat.pl on this server.

Apache/2.0.59 (FreeBSD) Server at www.dm.fk.lutsk.ua Port 80

ну і шо з тим робити? як мені поповнити рахунок? (придбала картку), а сторінка статистики не працює... Підкажіть будь ласка))

Ноль постав перед цифрами паролю.Була та сама проблема позвонив 780003 все пояснили.

можно подробнее?... перед каким паролем?)

2 Tyapchyc : Карточка поповнення. Рядки з цеферками . В верхньму пише логін в нижньому пароль. Оскільки фотаком змінив кількість цифр в паролі (добавив одну цифру ). При введені паролю на сторінці статистики старою карточкою потрібно спочатку поставити нолик далі вписати пароль зазначений на карточці.Циф якщо я не помеляюсь має бути шісь.

практично на усіх точках продажу пропали картки поповнень "фотаком-дамашні мережі" :blink: хтось ще це помітив? ау, датагруп, якість проблеми з картками?

дик не приснилось - був на трьох точках на вихідних - німа, сказали, не дали. тільки що звонив, сказали вже є

дик не приснилось - був на трьох точках на вихідних - німа, сказали, не дали. тільки що звонив, сказали вже є

значит всё налаживается

був на трьох точках на вихідних - німа

Не на тех точках был. Наверное, там берут с маленьким запасом :blink:

Не на тех точках был. Наверное, там берут с маленьким запасом :0028:

не вумнічай, скажи тоді на якій запас великий :0035:

вияснив. мінялись картки вже на дизайн Датагруп. але ж в нас фсігда все робиться через "Ж" - відгрузку нових карт підприємцям робили тільки з 4го числа...

вияснив. мінялись картки вже на дизайн Датагруп. але ж в нас фсігда все робиться через "Ж" - відгрузку нових карт підприємцям робили тільки з 4го числа...

Але не всім :0016:

Я собі 30 січня купив нову карточку поповнення ДМ в ФанФото, за що окрема подяка ursa :smile3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...