Перейти до змісту

Розтаможка гібридів?

Bit

Рекомендовані повідомлення

з перспективою на майбутнє, цікавить скільки коштує розтаможка гібрида. Скажімо, тойоти пріус 20 серії.

Ввезти в країну міг би лише морем, через Одеський порт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розтаможка гібридів іде по кубікам двигуна,кіловати не рахуються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з перспективою на майбутнє, цікавить скільки коштує розтаможка гібрида. Скажімо, тойоти пріус 20 серії....

На сьогодні пільг ніяких практично немає (не платиться лише спецмито). Законопроекти про скасування розмитнення гібридів є і були, але ВРУ їх не приймає.

Тут є калькулятор в т.ч. для гібридів (вроді правильно рахує), можете приблизно порахувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в даному випадку мене цікавить повна вартість розтаможки. маю на увазі не лише згідно держ мита і кубиків (1.5 літровий двигун, 76 кс), але й скільки кому треба дати в кишеню, аби процес пройшов швидко і правильно, без зайвих ексцесів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..., аби процес пройшов швидко і правильно, без зайвих ексцесів.

Аааа, ну то Вам тоді до Палиці..., а взагалі то ми тут (в Україні) якби з корупцією боремося.... :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо не хочете пожити з місяць в Одесі, шліть на Польщу чи Німеччину і будете розмитнювати в нас - швидко і без зайвих витрат, заплатите тільки заставу в порту десь 19 проц. від вартості яку потім заберете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто краще слати через Німеччину? Наприклад, кораблем до Німців чи Поляків, а далі або сушею їхати (до речі, чи можна без реєстрації в них на тій машині їздити?), або пливти, а далі перетинати кордон і вже займатись тим на Волині?

Звідки вони беруть суму, за яку куплена машина? Бо якшо вони беруть американські документи, то я можу і $500 написати в купівлі-продажі та і все. Розтаможка вираховується від суми купівлі авто? Як потім ту машину поставити на облік та взяти на неї документи і номера?

Одразу кажу-перепрошую, якшо задаю банальні чи дурні питання, але я без поняття взагалі як відбувається процедура "легалізації" привезеного зза кордону авто. Поясніть, будь-ласка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто краще слати через Німеччину? Наприклад, кораблем до Німців чи Поляків, а далі або сушею їхати (до речі, чи можна без реєстрації в них на тій машині їздити?), або пливти, а далі перетинати кордон і вже займатись тим на Волині?

Звідки вони беруть суму, за яку куплена машина? Бо якшо вони беруть американські документи, то я можу і $500 написати в купівлі-продажі та і все. Розтаможка вираховується від суми купівлі авто? Як потім ту машину поставити на облік та взяти на неї документи і номера?

Одразу кажу-перепрошую, якшо задаю банальні чи дурні питання, але я без поняття взагалі як відбувається процедура "легалізації" привезеного зза кордону авто. Поясніть, будь-ласка

1.Купляєш транзити на 5 днів приблизно 150евро або лавета 300-500евро.

2.Якщо таможити через фірму то вони роблять нові документи і вписують максимально можливу мінімальну сумму купівлі. 500$ не вийде, є ціла книжка з мінімальними цінами.

3.Фірма повністю розмитнює авто і виписує довідку-рахунок. На облік залежно від довідки вийде приблизно 5000грн (3%).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли забирати машину з порту по ціні вказаній в купчій при машині чи по заявленій відправником вартості платиться застава 19 проц. що машина буде транзитом вивезена з EU. Вам оформлять транзит, треба всрок вивезти машину через вказаний пункт і відмітитись там, тоді заставу вертають там де вона платилась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...