Перейти до змісту

Куплю мат. плату Socket 775

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю мат. плату Socket 775

Требования:

DDR400, PCI-E X16, поддержка HT.

Формфактор и встроенное видео значения не имеет, чтоб была задняя планка, полностью рабочая, паяные конденсаторы переживу...

Опубліковано

Мат плата Intel 775i915pl (s775) проблемна: Є 2 вздутих конденсатора, один з двох PCI-Ex не працює, при загрузці системи з sata вінта не працюють всі USB.(стояв ide вінчестер таких проблем не було). Хочу 40 грн

Опубліковано

Куплю мат. плату Socket 775 Требования: DDR400, PCI-E X16, поддержка HT. Формфактор и встроенное видео значения не имеет, чтоб была задняя планка, полностью рабочая, паяные конденсаторы переживу...

Обов'язково 775 сокет?

Можу комплект запропонувати на 754. Під ДДР1 (400) із РСІ-Е, сата, вмонтоване відео. І процесор Атлон 3000+. Кулер, задня планка. І навіть 512 Озу (256*2).

Цікаво?

Опубліковано

Куплю мат. плату Socket 775 Требования: DDR400, PCI-E X16, поддержка HT. Формфактор и встроенное видео значения не имеет, чтоб была задняя планка, полностью рабочая, паяные конденсаторы переживу...

Обов'язково 775 сокет?

Можу комплект запропонувати на 754. Під ДДР1 (400) із РСІ-Е, сата, вмонтоване відео. І процесор Атлон 3000+. Кулер, задня планка. І навіть 512 Озу (256*2).

Цікаво?

Сама плата нужна, остальное все есть

Опубліковано

Сама плата нужна, остальное все есть

можу і саму мамку. Але просто сокет 754. Не 775. Тому й комплектом пропоную. Наразі стоїть 1гб озу і Віндовс 7-ка себе чудово почуває!

Якщо цікаво - пиши в ПМ.

Опубліковано
можу і саму мамку. Але просто сокет 754. Не 775. Тому й комплектом пропоную. Наразі стоїть 1гб озу і Віндовс 7-ка себе чудово почуває!

Женя, а твоя плата підтримує pci-ex? а HT?

Опубліковано

100 - відсотків маю те що Вам треба, фірма виробник Asus, із задньою планкою, ні разу не паялась, вздутих конденсаторів немає, 775 сокет/ 2 слоти ддр 1 памяті/ пі-сі експрес - відео, робоча 100 - відсотків

модель точно можу вказати завтра, бо мамка на роботі, а я модель не памятаю

ціна - 300грн., якщо цікавить то дзвоніть пишіть

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...