Перейти до змісту

Борг за покупцем

Механік

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня. Не знаю назвати це скаргою чи проханням. Суть питання полягає в тому, що я продав ноутбук одній здавалося б хорошій людині, скажімо так в розстрочку, а зараз про те шкодую. Діло в тому, що покупець не доплатив більше половини вартості і пропав з телефонних просторів.

Інформація про покупця: Ігор, майстер по ремонту коп'ютерної техніки і встановлення супутникового обладнання та інтернету. Жив раніше в біля Техаса(Стара підкова), потім десь на Ки\вському майдані приблизно за Вопаком. тел.0992054070 та 0979087859.Пізніше скину фото візитки. Телефони виключені або взагалі не відповідають. Скаржитись не дуже хотілося б (поки що), тому що в наш час всяке з людиною може бути (не віриться,що можна просто так вимкнути два, скажімо так, робочі телефони). Прохання допомогти , може хтось знає як його можна знайти. Як поступити в даній ситуації?

Опубліковано

А что у вас еще есть кроме визитки, (фото, фамилия...) ?

Я так понимаю жил на съемных квартирах, а сейчас его там нет, тогда что говорят владельцы квартиры (куда он делся, может его призвали) какой был уговор, хотя-бы свидетели вашей сделки есть?

Механік, дайте больше информации! Понятно только то что вы продали ноут за пол цены, просто хорошему человеку, я так думаю, что денег вам уже не видать, как и вашего хорошего человека. Удачи вам, она вам понадобится.

Опубліковано

а ви хоча б заключали договір куплі продажі в двох екземплярах з підписами, умовами, та термінами виплати???

Ага, конечно, и он забыл это написать!?
Опубліковано

та який там договір. я надіюсь, може в нього хтось, щось купляв чи ремонтував. ніяк не можу вставити фото візитки

Опубліковано

Топікстартеру - хочеш нажити ворога - позич продай у розстрочку другу хорошій людині гроші ноут

буває, але,після перевірки деяких даних - можна і продати... а якщо дійсно - хороша людина,чи друг - можна і розстрочку дати, або якось інакше вирішити питання, щоб не доводити до мордобою...

Опубліковано

Запийте холодною водою , його вже немає в Україні ! Він вас ще не сильно кинув , хоть щось заплатив)

Опубліковано

Знаю його приблизно років 3-4, був моїм постійним клієнтом, купував у мене товар, був цілком адекватний чєл, звати Ігор, прізвище Ліненко, ссилка з фото, чєл вже втік за кордон 2 місяці назад, тому що багато людям торчав бабкі, а наскільки знаю деяким зовсім непростим людям торчав більше 10000$, ці люди на нього наїхали і в нього не було виходу. З неофіційних даних непростих людей які вже копнули і напевно будуть копати він за декілька днів зробив паспорта дружині та дитині та покинув простори України та зараз у Франції...

• 3 тижня потому...
Опубліковано

звати Ігор, прізвище Ліненко, ссилка з фото,

Точно. Він. Плакали мої грошики. Добре, хоч не багато. Дякую за інфу

Тут вже нічого не вдієш, це залишиться на його совісті...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...