Перейти до змісту

Велобидло

RePlay

Рекомендовані повідомлення

І все ж мене не покидає настирна ідея велопатрулів на біленьких команчах з проблисковими маячками і ричалками як в міліції, яким буде набагато простіше виконувати функцію громадського порядку. Передивися серіалів? А хз.. на мою думку було б непогано. Враховуючи, що в Луцьку є досвід успішного велопатруля (то не про мене, якшо шо).

Можливо після того,як одному другому велодурачкубидлу дадуть по адмін протоколу або ж,якшо воно неповнолітнє заберуть до вияснення вел наберуть розуму - почнуть поважати дорогу і пішоходів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 121
  • Створено
  • Остання відповідь

Там і так постійно тягучки перед кільцем, а тут ще й велосипедист гальмує рух.

Бред, проезжаю эту "тягучку" на ура и никого не торможу, если только какой быдловодий не станет вплотную к поручням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там і так постійно тягучки перед кільцем, а тут ще й велосипедист гальмує рух.

Вам не здається що ці твердження протирічать одне одному? Їжджу там рідко, але ніколи ніхто не підгаяв/піджимав/підрізав, там ніхто не спішить бо все одно тягучка.

Сам, якщо дивитись з боку ПДР, являюсь "крайнє злостним нарушитєлєм", але поки ніхто не скаржився (ні водії ні пішоходи). Достатньо просто не ганяти по тротуарах і не робити непередбачуваних фокусів на дорозі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я оцінюю ситуацію як водій автомобіля, так і як велосипедист. Ви ж тільки як велосипедист. Звідси у вас і нерозуміння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні зіткнувся ну геть з характерним предметом обговорення цієї теми.

виїжаю з Клима Савури на Перемоги направо, вірніше стою на світлофорі, чекаю

червоний, жовтий, зелений, поїхали, тільки висунув носа на Перемоги - з'являється добрий привид Каспер на чорнобілому Кубі (хардтейл), летить по Перемоги в сторону мосту

варіює між рядами машин що зупинились(!) бо їм навпаки червоний і ПРЕ ДАЛІ

я по гальмам щоб не взяти його на крило/капот, він об'їжає мене і ПРЕ далі і чуть не влітає в жінку з дітьми що почали переходити напроти Західінкому...

під сигнали, вигуки, побажання здоров'я і довгих років і т.д. варіює вже між пішоходами на переході і летить далі...

ps кстаті на мості здох через метрів 25 підйому, спартсмєн хєров :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну в мене теже чорнобілий Куб (хардтейл), найнер. Але то був не я, чесне слово :) Тепер на всіх власників чорнобілих Кубів будуть дивитись скоса :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні зіткнувся ну геть з характерним предметом обговорення цієї теми. виїжаю з Клима Савури на Перемоги направо, вірніше стою на світлофорі, чекаю червоний, жовтий, зелений, поїхали, тільки висунув носа на Перемоги - з'являється добрий привид Каспер на чорнобілому Кубі (хардтейл), летить по Перемоги в сторону мосту варіює між рядами машин що зупинились(!) бо їм навпаки червоний і ПРЕ ДАЛІ я по гальмам щоб не взяти його на крило/капот, він об'їжає мене і ПРЕ далі і чуть не влітає в жінку з дітьми що почали переходити напроти Західінкому...

мене тут за відео з такою самою ситуацією на перших сторінках замінусили, мотивуючи тим, що велосипедист був на головній:-)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лавіровати між авто апріорі неправильно. наша смуга між бордюром і авто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Вчора спостерігав цікаву картину.

Зазвичай коли їду по місту маю привичку "сідати на колесо", якомусь велосипедисту і їхати за ним, якщо є така можливість. Їдучи вчора по Конякіна біля Риббази догнав якогось чувака. По привичці сів на колесо так і їхав до світлофора біля Варшавського. Засвітилось червоне я зупинився, а чувак поїхав далі .... ну поїхав так поїхав, що тут зробиш, зауваження робити уже задовбався кожному ідіоту. На кільці біля БРСМ доганяю та їду далі. Повернуло воно на міст біля Юванта знову на червоне за декілька метрів перед капотом зустрічним машинами, які їхали по Карпенка-Карого в сторону Варшавки .... пошастило, що не залишився на капоті. Почекав зелений, виїхав на міст і тут побачив верх ідіотризму ..... це бидло виїхало на середнину дороги, розставило руки по бокам (звізда блє@ть) і так їхав до самого передоху в кінці мосту. Автомобілі, які їхали за ним пригальмовували бо побачили, що чувак ідіот.

Частково зняв на відео, як воно їхало. Пізно дістав телефон. (сорі за вертикальне відео).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Частково зняв на відео, як воно їхало. Пізно дістав телефон. (сорі за вертикальне відео).

на скільки це безпечно їхати на велосипеді і знімати телефоном?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

небезпечно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

репортер взагалі небезпечна професія ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

небезпечно.

Чот згадалось. :_07:1397043595_512138513.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Сьогодні їхав своїм автомобілем по вул.Потебні біля повороту в тролейбусне депо (в напрямку Львівської), близько 12-30. Передаю "вітання" дівчині в синьо-жовтому костюмі "Lotto" з русявою косою, котра їхала попереду лісапєтом не тримаючись взагалі за руль, натомість двома руками щось тицяла в своєму комунікаційному гаджеті (можливо й СМС набирала). При цьому ще й калюжу об'їзджала, роблячи певні маневри на дорозі.

Оскільки не маю відеореєстратора, то зупинився метрів за 100, хотів відзняти на телефон (а краще дати по сраці), але вона звернула наліво десь перед "Візором". (була без шолома).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не маю відеореєстратора, хотів відзняти на телефон ( дати по сраці), але вона звернула наліво

типу так?? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Народ, а як ви ставитесь до зауважень щодо їзди по тротуару на вело?

Сьогодні був неприємний випадок з наглим дідуганом. якщо опустити його савдеповське військово-кантужене виховання він зробив правильне зауваження - Тротуар не місце для руху велосипедів.

Якщо, для прикладу, я в наушниках і вважаю безпечніше рухатися тротуаром - це ж виходить порушення і я відповідаю "цій темі". (згідно пдр)

На дорозі ситуація не спокійніша - там ми теж заважаємо...))) (ну і навушники не вдягнеш)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В наушниках вообще на вел садиться противопоказано.

Хотя всем пофиг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, а як ви ставитесь до зауважень щодо їзди по тротуару на вело?

Просто намагайся подалі обїзжати дідусів/бабусь і мам з колясками/дітьми. Інші категорії людей нормально реагують на велосипедистів на тротуарі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В наушниках вообще на вел садиться противопоказано.

Хотя всем пофиг.

я катаю без навушників

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого не велі протипоказані навушники?

По дорозі - згоден.

Але ж тротуаром матрасити15-20 км\год такий кайф. І вуха не мерзнуть)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Діма можна користуватися HandsFree гарнітурою і розмовляти по тел можна, у автомобілях рекомендовано якщо у Вас немає вбудованого 

Bluetooth Handsfree
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну началось))) мінус свій заберіть - я ж допитуюсь тільки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...