Перейти до змісту

Велобидло

RePlay

Рекомендовані повідомлення

Вело культуру треба розвивати. І це факт!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 121
  • Створено
  • Остання відповідь

Велобидло воно є було і буде, така вже наша натура.

На рахунок Лесі тут я згіднйи на всі 100%, сам тудою катаю але стараюсь їхати не дуже швидко, коли є люди :) Дітей стараюсь об'їжати за декілька метрів, від проблем по далі.

На рахунок моста перемоги/соборності, там у зв'язку з ремонтом і поперечними вирізами швів між плитами їхати нормально дуже важко (ободів жалко).

Сьогодні пройшовшись від Конякіна до Фуршета бачив гаврика на чорно-зеленому ашані, який їхав по Гордіюк з лівої сторони (просто дибіл тут навіть додати нема що) і таких дуже багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене більше турбує автобидло, бо останім часом його дуже багато розвелось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хтось знає цього дядєчку, скажіть йому, що через капот літати болячє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хтось знає цього дядєчку, скажіть йому, що через капот літати болячє

Дедушка Їде по головній!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При виїзді на міст,водії дивляться вліво,пропускаючи машини по головній.Але хлопчина про це не здогадується,бо йому приспічило на другу сторону саме там і саме зараз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дедушка Їде по головній!

угу, на червоне світло світлофора ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дедушка Їде по головній!

Дєдушка їде на червоний)))

зі. Випадково натиснув підтримав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дедушка Їде по головній!

Якщо глянути відео то видно що стоять авто, маршрутка і от цікаво а чого ж вони стоять. Ах да там також добре видно світлофор який діє і на таких дєдушок. Бо як він перелить через капот того дєдушку вже не склеять, а якщо і склеять то залишаться лишні запчастини. Він буде винен але неври автомобільісту зіпсують по саме неіхачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Той дєдушка вільнув перед капотом, проскочив поміж людей, що переходять дорогу і помчав далі . Якби я не пригальмував, то він точно би полетів через капот.

Доречі, на відео воно якось не так динамічно виглядає як було в реалі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на авто по велодоріжці?

ні друже на велосипедику!

варшавські велодоріжки:

Саме такі, при чому по ним заборонено їздити і ходити всім, крім велосипедистів, а також паркуватись, за це штрафи і немаленьки і слідкує поліція і страж мейська.

можуть правда ще на роликах по ним літати :)

ЗІ Дивлюс на фотки і настальжі :((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zaHARE, таких шустрих пациків, як на відео вистачає, я вже навіть такі сцени зберігати перестав :(

Ооо одне відео нарив ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого вартують любителі покататися по Глушець один біля одного, бо ти бач їм поговорити треба...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

велобидло нічим не краще за автобидло.

Я кожен день хожу пішки через міст соборності-перемоги. Майже всі на велах там їдуть по тротуарах (хоча по правилах не повинні), але враховуючи як на той міст летять авто то нехай собі їдуть.

Але, є багато унікумів на велах, які на міст розганяються а потім з нього вниз "летят" із швидкістю далеко за 30 км/год.

Тепер питання : чому я маю на тротуарі йому поступатись бо воно летить з мосту ?? яка підготовка може йому допомогти на такій швидкості у непередбачуваних випадках ?? і які будуть мені як пішоходу нанесені травми від зіткнення із таким велобидлом ???

оце Ви пане загнули за міст? в якій паралельній реальності ви по ньому ходите??? там більше місяця з нього чергове чудо світу ліплять, там такі канави повирізали на місті стиків плит що і БТР підстрибне, а як там хто і куди несеться не можу зрозуміти. для велосипедистів хто на міст піднімається східцями зі сторони варшавки то альтернативи подальшого спуску як по пішохідній частині немає, так як "новоспечений" бордюр більше метра заввишки, і перекидати через нього байк нема бажання ніякого. як під такий нахил як ви кажете "летіти" теж загадка, хіба нітро закачати в організм (типу бьорна або вічний тройний). по проїжжій частині особо не проїдеш, там з опалубки арматура в сторону часто вигнута на пів метра, можна не помітити і без "очної фари" залишитись.

P.S. хто з велосипедистів злий на велосипедистів -- купіть собі нарешті сідло до ровера, подобрішаєте. злі автомобілісти -- купіть/візьміть на прокат велосипеда, це змінить світогляд на обговорювану тему. проблема рахую не "ВЕЛОБИДЛО" а "БИДЛО В НАШОМУ ПОВСЯКДЕННІ"

Я хожу по ньому в цій реальності, якщо Вам так цікаво. А якщо уточнити за час - то так, зараз там так не розженешся. А я писав за події до цієї мега-реконструкції бровок на мості.

Читайте уважно - "летять" не під час підйому на міст , а спускаючись з нього.

А ще дуже полюбляють на велах їздити по базарі, ваще красавци.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я кожен день хожу пішки через міст соборності-перемоги. Майже всі на велах там їдуть по тротуарах (хоча по правилах не повинні), але враховуючи як на той міст летять авто то нехай собі їдуть.

Але, є багато унікумів на велах, які на міст розганяються а потім з нього вниз "летят" із швидкістю далеко за 30 км/год.

Я около тридцати и просто прямой еду. Вполне комфортная скорость. Остановиться до нуля можно меньше, чем за десять метров. Что теперь? :)

А вот с моста далеко за тридцать - хм... На самом деле ну максимум 45, больше не успеешь разогнаться.

А если - как в твоём случае - по пешеходной части, то там ещё меньше скорость будет, абы тех тридцать набралось ;)

Тепер питання : чому я маю на тротуарі йому поступатись бо воно летить з мосту ?? яка підготовка може йому допомогти на такій швидкості у непередбачуваних випадках ?? і які будуть мені як пішоходу нанесені травми від зіткнення із таким велобидлом ???

Не отходи в сторону - проверь. Думаю, упадёте оба. Думаю, последствия будут плачевны для всех троих :)

...Хотя чувство самосохранения должно всё сделать за тебя ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитав я темку і згадався мені анекдот:

Іду пішки - всі водії козли,

Їду на авто - всі пішоходи козли,

Їду на велосипеді - всі козли.

І думаю, треба на борді створювати теми типу "велоповага" або "автоповага". І писати в них побільше позитиву!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я около тридцати и просто прямой еду. Вполне комфортная скорость. Остановиться до нуля можно меньше, чем за десять метров. Что теперь? :)

А вот с моста далеко за тридцать - хм... На самом деле ну максимум 45, больше не успеешь разогнаться.

А если - как в твоём случае - по пешеходной части, то там ещё меньше скорость будет, абы тех тридцать набралось ;)

Не отходи в сторону - проверь. Думаю, упадёте оба. Думаю, последствия будут плачевны для всех троих :)

...Хотя чувство самосохранения должно всё сделать за тебя ;)

Не кожен вел зупиниться з 30 до нуля за 10 метрів, це раз. А по-друге немає чого на такій швидкості гасати коли там ходять люди.

А 45 це маленька швидкість? краш-тест авто проходять на 64 км/год і подивіться які в них пошкодження. А якщо вел на швидкості 45 км\год таранить людину, що буде?

Ще раз кажу, на пустій ділянці будь-ласка літайте собі - а поміж людей немає чого.

То може ти і провіриш, що буде від такого зіткнення? раз мені таке радиш.

З твоєї логіки: якщо я пішохід - то мені слід втікати від велосипедистів які їдуть на мене з норм швидкістю, тоді значить я сяду в авто - а велосипедисти нехай втікають від мене..... інстинкт самозбереження ж , йопта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сядь за руль - узри, как не успел убежать - сядь за решётку, ага :)

Не перекручивай ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оце зашибісь. відкрили тему. нікому на ногу не встиг наступити а уже мінус влупили по репутації. дякую панове!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оце зашибісь. відкрили тему. нікому на ногу не встиг наступити а уже мінус влупили по репутації. дякую панове!!

о,

то тему відкрив щоб плюсів заробити? чи тебе все таки хвилює тема "поведінки велосипедистів"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о,

то тему відкрив щоб плюсів заробити? чи тебе все таки хвилює тема "поведінки велосипедистів"?

звиняйте. тему не відкривав, проходив повз. було таке в житті що дійсно слів пристойних не було щоб описати поведінку велосипедистів на дорозі, викладене відео в соцмережах фіксує недостойну поведінку на дорогах. міркування в тому що не всі велосипедити однакові, є і достойні похвали та прикладу для інших. про те щоб з "героями" даної теми боролись хоч якимось чином чи вели роз"яснювальну роботу давно не чув. виправдання того що витворяють велосипедисти не бачу звичайно. а от чому в цій темі заробив учора від дописувачів "мінуса" загадка. але це вже напевно щось особисте, не варто думаю флудити по цьому поводу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а от чому в цій темі заробив учора від дописувачів "мінуса" загадка. але це вже напевно щось особисте, не варто думаю флудити по цьому поводу.

Точно. Не флудити. Може когось своїм постом образив, або думка була така, що не співпала з іншими.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а от чому в цій темі заробив учора від дописувачів "мінуса" загадка. але це вже напевно щось особисте, не варто думаю флудити по цьому поводу.

Точно. Не флудити. Може когось своїм постом образив, або думка була така, що не співпала з іншими.

флуд тут ні при чому,

то манія величі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+стадний инстинкт!

По темі,багато" синькі" катають,хєр взнаєш маньовр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...