Перейти до змісту

У Луцьку створять три графіті на фестивалі Art Territory

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

23-24 травня Art Territory: місто творців - новий фестиваль у Луцьку, який має на меті зібрати всі прояви вуличної сучасної культури. Протягом дня на центральних вулицях Луцька на вас чекатиме

А) музика:

Kozak System, ФлайzZzа, Фіолет, Патроничі - Україна.

Funky Flow і Rockaway - Польща.

Б) творчість: три стіни в центрі міста розмальовуватимуть луцькі та івано-франківські художники.

В) театр: вуличні вистави від театру-студії ГаРмИдЕр та мінського експериментального театру EYE.

Г). вуличні танці та акробатика: танцювальний фестиваль West Coast Challenge. А також паркур, тріал, скейтбордінг, вулична акробатика.

Д). Лекції з урбаністики в тому числі організаторами першого в Україні фестивалю стріт-арту РЕСПУБЛІКА

Організатори запланували низку інших культурних заходів: показ анімаційних фільмів, літературні читання, художні та фотовиставки, мистецькі майстер-класи, зустрічі та презентації. Наймолодші учасники фестивалю зможуть завітати до дитячого містечка, де відбуватимуться пізнавальні і веселі забави та ігри.

IdQNq9bYLWo.jpg

Опубліковано

Учора ввечері вже почали розмітку для муралів у центрі міста.

Мене особисто дуже дивують коментатори волиньньюз (які ніколи не відрізнялися позитивом). Графіті - це погано, це фу, замилювання очей і пр. брєд.

А ви що дмаєте?

Опубліковано

мені подобається графіті :)

Набагато більше мазні іменитих художників :).

Трудно всунуть 5-метровый кусок кирпичной или бетонной стены в музеи и выставочные залы.

• 2 тижня потому...
  • Адміністратори
Опубліковано

Камера автоматично переключається в ЧБ для кращої картинки. А так, що попалось під руку, те і використав.

Я поки граюсь варіантами, бо практично нічого путнього не має в мережі, щоб брало звідки хочу і транслювало куди мені треба, причому в режимі мінімального втручання та трати часу на слідкування за працездатністю.

Опубліковано

Нє, ну чувак, який мовив про мироносицю вбив: вона носить мир.... клєтку з голубами - савєтскій сімвол тіпа миру. Він воєбщє шось тямить? Чи тіпа художнєк так бачить? Яким нах боком "мироносиняця", яка носить мирро, до миру? Просто співзвучно? Чи, він просто невіглас?

Опубліковано

Бачив створення 2-х графіті по вул. Л. Українки.. де третє?)

Третє мало бути на 8й школі, проте рук не вистачило поки що :)

А ще на Галереї Мистецтв поляк намалював портрет.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...