Перейти до змісту

Що за прикол з квитками на потяг?

aroma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підніму.

Щойно купив квитки через сайт УЗ, заплатив 135грн, через Приват24 виходить 155. А чомусь думав що через Приват дешевше буде :)

а куди купив, якщо не секрет? бо щось дивлюсь сайт онлайн укрзаліз, то там взагалі практично 0000 квитків.

Опубліковано

заплатив 135грн, через Приват24 виходить 155

тип вагонів точно той? в принципі номер вагону той самий треба дивитись. у мене виходить дешевше на 3-4 гривні і плацкарт і купе.

скріни, дата і місце співпадають.post-26177-0-36516200-1436287291_thumb.jpost-26177-0-04529600-1436287300_thumb.j

Опубліковано

заплатив 135грн, через Приват24 виходить 155

тип вагонів точно той? в принципі номер вагону той самий треба дивитись. у мене виходить дешевше на 3-4 гривні і плацкарт і купе.

скріни, дата і місце співпадають.post-26177-0-36516200-1436287291_thumb.jpost-26177-0-04529600-1436287300_thumb.j

блін, люди, ви не ціну порівнюйте - внесіть Прізвище і ім'я і нажміть далі на оплату і от тоді вже подивіться що на виході буде. Приват візьме свої комісійні - 150%

p.s. ви обговорюєте теорію, а практика - це коли ти їх купуєш майже щомісяця по кілька штук і не один рік, а років 5 точно.

Опубліковано

Взяв та й порівняв. Для чистоти експерименту обирав однакові місця.

Квиток на потяг Луцьк - Київ.

19.07 (неділя)

Укрзалізниця (http://booking.uz.gov.ua/) - Приватбанк (https://bilet.privat...a/train?lang=uk)

купе:

179,82 грн. - 175,6 грн.

плацкарт:

115,72 - 111,5

Таким чином, Приватбанк на конкретно обраний день та потяг - дешевше.

Тому, не живіть стереотипами, а порівнюйте умови та шукайте, де кращі ціни. Не завжди на сайті Укрзалізниці буде дешевше.

p.s. квитки ще можна придбати у банку "Михайлівський":

http://www.mbank.kie...ili-samolet.htm

p.p.s. Щодо практики - користуйсь не надто часто (я б сказав рідко), але інколи в Привата купував дешевше, інколи більш приваблива ціна на сайті Укрзалізниці.

Опубліковано

Ви купляли чи порівнювали? Комісійні у приваті беруться вже в процесі оплати. До якого моменту в процесі купівлі дійшли? До показу ціни чи вводиои ПІБ і йшли далі на оплату?

Опубліковано

Ви не уважно читали )

Купував і через Приват і через сайт УЗ.

В прикладі - тільки порівнював вартість на 19.07. без купівлі.

Тому, мені дивно, що у Вас була додаткова комісія.

Оплачували з КДВ чи з Універсальної картки?

Якщо з Універсальної - то за рахунок власних коштів чи кредитного ліміту?

Опубліковано

Ви не уважно читали )

Купував і через Приват і через сайт УЗ.

В прикладі - тільки порівнював вартість на 19.07. без купівлі.

Тому, мені дивно, що у Вас була додаткова комісія.

Оплачували з КДВ чи з Універсальної картки?

Якщо з Універсальної - то за рахунок власних коштів чи кредитного ліміту?

я купую в основному через УЗ, кредитного ліміту у мене на картці немає, в основному сплачую карткою Укрсиббанку,

через приват купував карткою приват з власних коштів - чомусь не можу знайти в архіві купівлю квитків, хоча опереацію знайшов. у червні місяці з Рівного до Києва два квитка через приват обійшлися в 247 грн. плацкарт, верхні полиці

що вже більше ніж звичайний квиток з Луцька до Києва

ось те, що зараз зробив пройшовши процедуру до моменту оплати - відчуйте різницю .

перші два файли - ціна базова і ціна коли вже йдеш до оплати - на сайті УЗ,

наступні два файли -ціна привату, котра не змінюється при переході до оплати, але гарантую. що зверху ще візьмуть комісію. просто зараз це показати не можу. хоча думаю в найближчий час можливість така буде

в останньому файлі купівля квитка за минулий рік через приват, де вказана комісія 9,16, щоправда це був рейс Київ-Сімферополь, але на вартість комісії як правило сильно не впливає, бо комісія береться за операцію, а не довжину рейсу

post-2373-0-99672400-1436431270_thumb.jp

post-2373-0-04653100-1436431272_thumb.jp

post-2373-0-98444100-1436431272_thumb.jp

post-2373-0-97961400-1436431273_thumb.jp

post-2373-0-88001800-1436431274_thumb.jp

Опубліковано

В Привата є картки двох категорій - Картка для виплат (в народі - зарплатна) та Універсальна (в народі - кредитка).

Я сплачував КДВ. Жодних додаткових комісій не взяло.

у червні місяці з Рівного до Києва два квитка через приват обійшлися в 247 грн. плацкарт, верхні полиці

що вже більше ніж звичайний квиток з Луцька до Києва

Щодо вартості квитків - на ціну впливає додатково за скільки днів до відправки потяга Ви купуєте квиток, а також день тижня, коли відбувається поїздка.

Опубліковано

В Привата є картки двох категорій - Картка для виплат (в народі - зарплатна) та Універсальна (в народі - кредитка).

Я сплачував КДВ. Жодних додаткових комісій не взяло.

а ви не чули про звичайні картки - вам лише кредитні універсальні та зарплатні бачу відомі

Щодо вартості квитків - на ціну впливає додатково за скільки днів до відправки потяга Ви купуєте квиток, а також день тижня, коли відбувається поїздка.

я вам показав приклад коли між УЗ і Приватом нормальна різниця - чи не так?

Опубліковано

1. Я не стверджував, що в Привата завжди дешевше. Моя позиція - варто моніторити. При цьому, при оплаті в Привата в мене додаткових комісій не було.

2. В Приватбанка тільки два види карток - картка для виплат та універсальна, та кілька підвидів, які базуються на КДВ та Універсальній. "Звичайної" картки немає ;)

Опубліковано

1. Я не стверджував, що в Привата завжди дешевше. Моя позиція - варто моніторити. При цьому, при оплаті в Привата в мене додаткових комісій не було.

2. В Приватбанка тільки два види карток - картка для виплат та універсальна, та кілька підвидів, які базуються на КДВ та Універсальній. "Звичайної" картки немає ;)

ну як мінімум є картка Юніор,

але я не про те - універсальна - це лише назва і вона не обов'язково має бути кредитною, а може бути депозитною - для розрахунків власними коштами. а ліміт може і не встановлюватись ;)

Опубліковано

Ми ж говоримо про дорослі картки, чи Ви користуєтесь юніоркою? Тим паче, Юніорка - це підвид Універсальної.

Ніхто ж не каже, що Унверсальна - це лише кредитна. Вона може мати кредитний ліміт, а може бути з нульовим лімітом на відміну від КДВ, для якої кредитний ліміт не передбачено взагалі!

Опубліковано

Ніхто ж не каже, що Унверсальна - це лише кредитна. Вона може мати кредитний ліміт, а може бути з нульовим лімітом на відміну від КДВ, для якої кредитний ліміт не передбачено взагалі!

Декілька років тому, Приват мені особисто активно "тюхав" кредитний ліміт до зарплатної карти (КДВ - тоді ще такого словосполучення не було, були карти з "Петриківським розписом" ;)

По темі. Останні два рази купував квиток через Приват-24 - сума до оплати була на кілька гривень вища, ніж показана на перших етапах оформлення. В електронному квитку комісія Привата вказана окремою сумою. Так само порівнював - на сайті УЗ на ті ж місця було на пару гривень дорожче, ніж в Приват-24. Але під час оплати, списувало трохи більше.

А коли купував останній раз квиток, на Приват-24 були технічні проблеми саме в розділі покупки квитків, оплатив на сайті УЗ. Тут чомусь було навпаки - фінальна сума до оплати виявилась нижчою на пару грн., ніж на перших етапах оформлення.

КДВ чи кредитка - тут різниці не повинно бути, адже в обох випадках - це розрахунок картою (покупка) в інтернеті, стандартний тариф там - 0 комісії (якщо не використовувати посередників типу портмоне і т.п.)

Але на користь Приват24, попри те, що на пару грн. дорожче, два фактори: 1) в Приват-24 можна просто вибрати зі списку карту, з якої оплачуєш, а на УЗ треба ввести номер, термін дії, ЦВВ-код; 2) Приват присилає повноцінний електронний квиток, а сайт УЗ прислав "бамажку" з кодом, на якій написано, що роздруковану бамажку треба піти й обміняти в касі на вокзалі.

Опубліковано

Приват присилає повноцінний електронний квиток, а сайт УЗ прислав "бамажку" з кодом, на якій написано, що роздруковану бамажку треба піти й обміняти в касі на вокзалі.

Нічого подібного, купував у березні на сайті УЗ електронний квиток, в квітні для колеги - аналогічно. Може, ви купували квиток на поїзд, де ще не приймають електронні квитки (якщо такі ще є)?

хз чого так, але купував квиток цього літа. Луцьк-Чернівці, купейний вагон. сам не їхав по купленому квитку (попросили купити). але замовнику в касі треба було обміняти роздрукований листочок з кодом на квиток.

не цікавився, чи є в них сканери - думав чомусь, що всі потяги (крім приміських) одночасно забезпечили сканерами.

через Приват-24 квитків до Чернівців не купував.

Опубліковано

Приват присилає повноцінний електронний квиток, а сайт УЗ прислав "бамажку" з кодом, на якій написано, що роздруковану бамажку треба піти й обміняти в касі на вокзалі.

Нічого подібного, купував у березні на сайті УЗ електронний квиток, в квітні для колеги - аналогічно. Може, ви купували квиток на поїзд, де ще не приймають електронні квитки (якщо такі ще є)?

Підтримую. Аналогічні квитки, які ніде не треба обмінювати. Відрізняються тільки тим, що на квитку, придбаному через Приват зверху напис Приватбанк.

Опубліковано

Підтримую. Аналогічні квитки, які ніде не треба обмінювати. Відрізняються тільки тим, що на квитку, придбаному через Приват зверху напис Приватбанк.

на пошту прийшов не квиток, а "бланк замовлення", яке потрібно було обміняти на квиток в касі:

post-4923-0-87996700-1436468786_thumb.jp

можливо, це стосується тільки чернівецького потяга - хз. але факт.

Опубліковано

щодо квитка- у Привата ще десь півроку тому давали лише код, котрий треба було міняти на квиток, а УЗ вже давно друкує повноцінний квиток.

щодо потягу на Чернівці - то скоріше всього там немає ще сканерів.

Опубліковано

сканери спочатку зявились лише в потягах на Київ і з Києва, а потім поступово на інших напрямках. Останній раз коли взнаав, то на Чернівецькому ще не було сканерів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...