Перейти до змісту

Недбальство по ремонту авто. Ваша думка.

Shipshinka

Рекомендовані повідомлення

Я не звинувачую майстра в тому що він поганий, і нікому не жаліюсь та не збираюсь щось доводити, також я не обговорюю його поза очі. Чому створив тему, написав вище, і не один раз. Створюють теми набагато безглуздіші ніж моя.

Отож, думки розділились. І так як є люди які мене підтримали, залишаюсь при своїй. А думка така:

кожна людина помиляється та щось забуває. Тому при настроюванні дверей (можливе багаторазове відкручування-закручування), людина не затягувала болти до кінця. І коли двері в черговий раз, стали так як треба, майстер на щось відволікся. А потім і забув про недотягнуті болти. А своєї вини категорично в цьому не бачить.

Що буду робити? Шукаю замок, і якщо знайду тоді обов'язково спробую відпускати болти та закривати двері, щоб впевнитись наскільки рано це можна побачити.

ПС. Підозрюю, що люди яки вбачають мою вину та підтримують в цьому один одного, самі є майстрами в будь якому напрямку. Тому автоматично за колегу :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 77
  • Створено
  • Остання відповідь

ПС. Підозрюю, що люди яки вбачають мою вину та підтримують в цьому один одного, самі є майстрами в будь якому напрямку. Тому автоматично за колегу :_02:

Підозрюю, що тут говорить одна сторона. Тому робити якісь висновкі - необачно. А те що клієнти говорять не всю правду: я вже звик.

P.S. Тупа логіка, любий хто мене не підтримує - "майстер в будь якому напрямку", а те що ти можеш бути неправим навіть не припускається?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підозрюю, що люди яки вбачають мою вину та підтримують в цьому один одного

Думаю цей висновок не правильний, адже тема створена почути всіх.

Однозначно винен майстер не можна казати, ми не чули майстра, ми точно не знаємо всіх обставин,

з другої сторони власна вина чути власне авто, адже якщо відходить замок дверний це не одномоментно відбувається, тому двері потихеньку (на наших то дорогах) будуть грюкати.

Єдина рекомендація, зробити для себе правильні висновки і самому все контролювати у всіх процесах (адже людина сама творець своєї долі) і не тільки в питаннях ремонту авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас ціла нація нитиків і скигликів, котрим постійно всі щось винні.Жінки, майстри, Порошенко.....

Німці ніколи не були би німцями,якби хотіли, щоб за ними все життя ходили і підтирали дупу.

Навчись у всіх промахах находити момент, де ТИ САМ МІГ змінити ситуацію і тоді будеш залежати ЛИШЕ ВІД СЕБЕ,

Це називається бути дорослим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас ціла нація нитиків і скигликів, котрим постійно всі щось винні.Жінки, майстри, Порошенко.....

Німці ніколи не були би німцями,якби хотіли, щоб за ними все життя ходили і підтирали дупу.

Навчись у всіх промахах находити момент, де ТИ САМ МІГ змінити ситуацію і тоді будеш залежати ЛИШЕ ВІД СЕБЕ,

Це називається бути дорослим.

Ой, за надто ти дорослий. А як же ж довіра до людей? Хоч є поговірка "довіряй, але провіряй", але все ж сперше довіряй! У нас повільно складається нація злих недовірливих людей, на жаль.

В моєму розумінні якщо 2 людей домовились про послугу і суму, то один повинен якісно її зробити, а інший вчасно сплатити, а не дороблювати (читай докручувати), у випадку поганої роботи виконавець має виправити недолік, або повернути кошти. А якщо я вимагаю цього, то я ніяк не нитик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть перевірені майстри можуть наплужити.

Кілька разів заганяв на то свою машину до перевіреного майстра.Заміна масла,розхідників,те,се.Кілька разів виручав,видно,що дизеліст непоганий і голова варить.Але остання заміна масла мені вилізла в копієчку.Через пару тижнів після заміни масла почув я в салоні запах горілих ГСМ.Підняв капот і ..Кришки з горловини нема,масло розбризкало по всьому двигуну і нагнало на генератор,який на ранок здох.Кришка чудом зачепилась за фару і не загубилась,а ремонт генератора виліз в 2000грн. Також думаю чи пред'являти йому щось і забути до нього дорогу чи залишити як є.Бо він міг зробити речі за які ніколи не взявся б ніякий офіційний сервіс.Отака селяві.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть перевірені майстри можуть наплужити.

Кілька разів заганяв на то свою машину до перевіреного майстра.Заміна масла,розхідників,те,се.Кілька разів виручав,видно,що дизеліст непоганий і голова варить.Але остання заміна масла мені вилізла в копієчку.Через пару тижнів після заміни масла почув я в салоні запах горілих ГСМ.Підняв капот і ..Кришки з горловини нема,масло розбризкало по всьому двигуну і нагнало на генератор,який на ранок здох.Кришка чудом зачепилась за фару і не загубилась,а ремонт генератора виліз в 2000грн. Також думаю чи пред'являти йому щось і забути до нього дорогу чи залишити як є.Бо він міг зробити речі за які ніколи не взявся б ніякий офіційний сервіс.Отака селяві.

Ну спрос з нього має якийсь бути. Я помітив, коли майстрам даєш пілюлін то вони краще працюють, коли до них лояльний, то й вони розслабляються і роблять "і так зійде".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так,я думаю,заїду і просто скажу про халепу,без наїзду,може то його підручний наплужив.Звісно компенсувати не компенсує,бо то моє слово проти його,доказів немає,а .Але сподіваюсь,що дядько адекватний,мо знижку зробить на подальші ТО а може помічника поміняє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підозрюю, що люди яки вбачають мою вину та підтримують в цьому один одного

Думаю цей висновок не правильний, адже тема створена почути всіх.

Однозначно винен майстер не можна казати, ми не чули майстра, ми точно не знаємо всіх обставин,

з другої сторони власна вина чути власне авто, адже якщо відходить замок дверний це не одномоментно відбувається, тому двері потихеньку (на наших то дорогах) будуть грюкати.

Єдина рекомендація, зробити для себе правильні висновки і самому все контролювати у всіх процесах (адже людина сама творець своєї долі) і не тільки в питаннях ремонту авто.

Щастить Вам, що їздите на такий машині, де тихо. Я ще можу почути щось їз ходової, але не двері. Машина стара, вантажна, вже відїздила хто зна де і відвозила хто зна що, давно. Про яке грюкання говорите? В машині тихо тільки тоді, коли їдеш по євродорозі. В іншому випадку гремить пластик і буда, так що музику не чути.

Що хочете почути від майстра? Він каже, замок вже старий і його треба було міняти, через те і відкрутились болти. Я вірю що старий! І коли б двері почали відкриватись але замок там є, зрозуміло й так, треба міняти. Але двері відкриваються не через поганий замок, а через його відсутність. Скільки вже можна писати.

Щоб контролювати чиюсь роботу, треба вміти її робити краще за виконавця. В іншому випадку це, лупання очима, яке не принесе користі.

Я зовсім не нитік, я саме хочу знайти момент, де можна змінити ситуацію на краще.

Несправний замок, буде погано працювати, коли ним користуватись. Але відкрутитись він не може, тим більше що був полагоджений. Чому я його не загубив вже давно? Коли він був не робочий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немає у нас хорошого сервісу.

В мене на Шкоді теж колись із станції вигнали авто і в підвісці ключа забули )))

А зараз на робочій машині вже третій спеціаліст не може сигналку встановити. Вже і в Луцьку і в Рівному на фірмових станціях робили і все без толку (((

Я вибачаюсь, що не в тему. А яка у вас робоча машина, що так важко встановити сигналізацію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тему: сьогодні поїхав робити розвал-сходження - с того часу (рік) як купив машину не робив, все руки не доходили, а попередні власники, напевно їм так само руки не доходили. Майстер обламав болта який регулює розвал. Чия вина? Вроді його (ну не я ж його обламав логічно?). А болт, прикіпів намертво, бо його ніхто напевно років 5 не відкручував. Але тим не менше за болта треба заплатити, і за те що його вибивали-висвірлювали теж треба заплатити. І вроді мені навіть і по логіці нема чого лізти до тих болтів, заглядати, тільки майстри по розвалу до них діло мають. Але. Гроші заплатив і поїхав. Отак - то.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить наступного разу на розвалі мають дати ключа власнику і нехай сам зірве ржавого болта. Шоб не було претензій до майстра :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немає у нас хорошого сервісу.

В мене на Шкоді теж колись із станції вигнали авто і в підвісці ключа забули )))

А зараз на робочій машині вже третій спеціаліст не може сигналку встановити. Вже і в Луцьку і в Рівному на фірмових станціях робили і все без толку (((

Я вибачаюсь, що не в тему. А яка у вас робоча машина, що так важко встановити сигналізацію?

Я вже відповідав на це питання. Уважно читайте тему ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить наступного разу на розвалі мають дати ключа власнику і нехай сам зірве ржавого болта. Шоб не було претензій до майстра :_02:

А в мене претензій 0, сказали-заплатив, я все розумію. ДЕ ХОЧ СЛОВО я написав про претензії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В даному випадку так має бути. Нікуди не дінешся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Ініціатива наказуєма", народна мудрість і з власного досвіду, не треба було йому лізти до того замка якщо його не просили його робить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Ініціатива наказуєма", народна мудрість і з власного досвіду, не треба було йому лізти до того замка якщо його не просили його робить.

І не кажи, хотів як краще, а вийшло як завжди))). Ще й винним зробили..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всем постящим о проверке - Вы прекрасно понимаете, что ответную планку просто так не прикрутишь и тем более не проверишь, для этого нужна ударная отвертка. Рукой (отверткой) этого не проверишь. Покупать ударку чтоб проверить работу мастера??? идиотизм, тем более она стоит прилично. Имел бы ТС инструмент сделал бы сам.

Поломанный замок держался, ремонтированный потерялся - по моему логика в вопросе "Кто виноват?" - прямая.

Мастер сделал роботу - взял деньги. Я так думаю, что не просто так он регулировал дверку - какая то часть оплаты включила и эту работу. Не дотянул ударкой болты - ТС попал на бабло.

Понятно, что претензий выставлять некому - ибо "на дому". Реакция "мастера" - говорит об его ответственности и желании иметь клиента не один раз. В этом случае бабки отдал - ну и х.. с тобой, у меня таких есть еще. :)

Услышать как упал замок на ухабах практически невозможно, а если это длинная одноразовая поездка, то не дожатые болты уйдут только так. И очухаешься ты только когда дверь откроется :)

И без разницы "на дому" это сделано или в офмастерской - желание иметь постоянного клиента везде одинаково. Чего у нас: раз и обчелся, найти отвественного мастера проблема.

Поэтому "мастеру" - минус.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всем постящим о проверке - Вы прекрасно понимаете, что ответную планку просто так не прикрутишь и тем более не проверишь, для этого нужна ударная отвертка. Рукой (отверткой) этого не проверишь. Покупать ударку чтоб проверить работу мастера??? идиотизм, тем более она стоит прилично. Имел бы ТС инструмент сделал бы сам.

Поломанный замок держался, ремонтированный потерялся - по моему логика в вопросе "Кто виноват?" - прямая.

Мастер сделал роботу - взял деньги. Я так думаю, что не просто так он регулировал дверку - какая то часть оплаты включила и эту работу. Не дотянул ударкой болты - ТС попал на бабло.

Понятно, что претензий выставлять некому - ибо "на дому". Реакция "мастера" - говорит об его ответственности и желании иметь клиента не один раз. В этом случае бабки отдал - ну и х.. с тобой, у меня таких есть еще. :)

Услышать как упал замок на ухабах практически невозможно, а если это длинная одноразовая поездка, то не дожатые болты уйдут только так. И очухаешься ты только когда дверь откроется :)

И без разницы "на дому" это сделано или в офмастерской - желание иметь постоянного клиента везде одинаково.

Поэтому "мастеру" - минус.

Мда... Ще один фахівець,

Не дотянул ударкой болты

:_07: , так давай зразу гайковертом пневматичним, да не простим, а промисловим. Нахвіщо таке писати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда... Ще один фахівець,.....Нахвіщо таке писати

Что именно, уважаемый, вас повергло в шок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда... Ще один фахівець,.....Нахвіщо таке писати

Что именно, уважаемый, вас повергло в шок?

Мене повергло в шок те, що ті болти мають момент затяжки, і визначає їх аж ніяк не ударна викрутка, а ДИНАМОМЕТРИЧНИЙ ключ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене повергло в шок те, що ті болти мають момент затяжки, і визначає їх аж ніяк не ударна викрутка, а ДИНАМОМЕТРИЧНИЙ ключ.

Шо вы говорите - это действительно существенно :), чем не дотянули замок: динамометрключем или ударной отверткой. Как то, так и то имеет хорошую цену, даже ключик хороший поболее стоит. И является неотъемлимой частью набора водителя :) для проверки работы и дотяжки после работы мастера :)

Первый раз слышу о динамометрической отвертке, которая без удара может дотянуть замок на стойке.

Да. Можно узнать момент затяжки болтов под крестовую (или любую) отвертку и как определяется и глянуть бы на динамометрическую отвертку с таким усилием?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немає у нього таких інструментів. Але, думаю що при бажанні можна добре затягнути і звичайним ключем, з Т-бітою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо вы говорите - это действительно существенно :), чем не дотянули замок: динамометрключем или ударной отверткой. Как то, так и то имеет хорошую цену, даже ключик хороший поболее стоит. И является неотъемлимой частью набора водителя :) для проверки работы и дотяжки после работы мастера :)

Первый раз слышу о динамометрической отвертке, которая без удара может дотянуть замок на стойке.

Да. Можно узнать момент затяжки болтов под крестовую (или любую) отвертку и как определяется и глянуть бы на динамометрическую отвертку с таким усилием?

А чого ти "передьргуєш", де я писав про динамометричну викрутку, я писав про ключ. Моменти є в техкарті по ремонту.

Щоб ти не казав, що перший раз чуєш, ня . Перша ссилка яка навмання заглулилась .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не буду больше спорить, то что ты тыцьнул - макс 5НМ. Да она есть но не для этих целей.

В данном дивайсе (планке) момент поболее и закрутить (как и открутить) ее можно ударной самоповоротной отверткой иначе шлицы в п...ду и дальше только сверлить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...