Перейти до змісту

Комп діагностика авто (початок)

Carlsson

Рекомендовані повідомлення

Діагностика всіх легкових авто (іномарок) із діагностичним роз'ємом , через комп'ютер

Детальніше:

обладнання - TCS CDP Autocom - дозволяє зчитувати інформацію по всіх! блоках автомобіля, дивитись покази датчиків, чистити помилки та багато іншого

206036d51b64f7375314a1f67073aa502ec9f4213733040.jpg

018010c180ffa73708f08bc3b441e5822ec9f4213733055.jpg

3b6ab5efde97a2269615736ce18e6d2b2ec9f4213733083.jpg

а також окремо для audi volkswagen

vcds 12

18bcb19d1a4baea625708342e0de2dbc2ec9f4213733159.jpg

і ціла купа ключів що все розібрати

Про себе - професійно цим не займався, друзі...родичі..., тому вчусь, але мінімальний досвід із авто є

поставив сигналізації на golf 4, vw t4, kia rio 2011, mb e190

гбо на mb w203 c200k

скорегував декілька одометрів

поки пропоную послугу читання блоків, стирання помилок , ціна - від 40 грн

після 18 вечора по Ковельській біля спиртзаводу (або як домовимось оскільки в день працюю ще сисадміном )

0667500437 Тарас

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Renault Megane II скільки коштуватиме?

І чи можливо з голандської борт.комп. переключити хоча б на англійську (потрібен "кліп")?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тарас, то все прикольно, але ціни кидати "під нуль" нетреба навіть для початку.........а 40 гривень при нинішніх розкладах це "жесть", і взагалі при тому що ти влазиш в чийсь бізнес, ти повинен хоча б "приблизну ціну як у конкурентів" поставити...........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фіат Дукато 2010 мигає основний пробіг.

Написали що треба:

"

где то ошибка в соединениях по Can шине

проверить ошибки по Боди-компьютеру через Multiecuscan... - если нет ошибок проделать ProxyAllignment Procedure для повторной синхронизации всех устройст которые комутируются с бодиком по Can шине - и пробег должен перестать моргать".

Зробиш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тарас, то все прикольно, але ціни кидати "під нуль" нетреба навіть для початку.........а 40 гривень при нинішніх розкладах це "жесть", і взагалі при тому що ти влазиш в чийсь бізнес, ти повинен хоча б "приблизну ціну як у конкурентів" поставити...........

А він конкурент :_07: ? Хай робить собі хлопчина, чим більше фахівців, тим більше нам роботи :_06:

І чи можливо з голандської борт.комп. переключити хоча б на англійську (потрібен "кліп")?

кліп тра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VovkleV , дивіться, є mercedes w203 2002 року, проблеми з роботою вентилятора радіатора, візьметесь за вирішення даної проблеми ? заплачУ за РЕЗУЛЬТАТ по цінах "конкурентів"

доречі, EleKtrik, якщо знаєте що робити із цим, з радістю скористаюсь вашими послугами :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Постійно крутяться? :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фольц пасат б6 2009 року, магнітола RCD 510 (така як на фотці)rcd510_400x400_100KB.jpg

чи можна:

-русифікувати,

-навчити розуміти кирилицю,

-керувати кондиціонером (як тут) Climatronic-RCD-510-Radio.jpg

-вивести годинник на магнітолу.??

і якщо так, то що то буде коштувати??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Принаймі на rns 510, схоже можна робити. В ТС є ваг, хай пробує)))

P.S. В darkmonk мож попитатись, він начебто щось схоже робив собі...

P.S.2 Ще можна в Тараса з ГПЗ попитатись, він мені колись такого майфуна unlock-ав

P.S.3 Тему переніс в AvtoParty)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Вашій нелегкій праці головне не комп з прогою а Ваше уміння відремонтувати(відновити) проблему яка є на авто! А то таке складається враження що поки ви можете провести дешеву діагностику! Кожен майстер оцінює свою роботу впершу чергу сам! А то тіпа діагностика халява а що далі! якщо Вам не вдасться провести ремонт!??? То Ви відправите клієнта до кращого майстра??? якщо так то кращий майстер теж буде проводити ремонт по всоїй діагностиці ??? тоді клієнт більше ніколи до вас не приїде П.С. вибачте можливо помиляюсь! Ну таке склалось враження!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в себе переключив з француза на англійський без кліпа.Як не памятаю десь на форумах прочитав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в себе переключив з француза на англійський без кліпа.Як не памятаю десь на форумах прочитав.

Скорше це ти європейця з французкою перемкнув на англ. Бо мені попадались такі, що без кліпа, через борт камп не переводились(
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

товариш має декілька комп'ютерів, лаунч, KTS і ще багато всякої всячини на тисячі $. Але питання у вмінні цим якісно користуватися і найголовніше, після встановлення діагнозу, його "вилікувати". А потестити щось я й китайським OBD-Bluetooth зможу. Хоча всі колись з чогось починали. Успіхів Вам)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

внесу трохи ясності, поглиблено цим не займався

але можливо комусь просто треба підчистити помилки, подивитись на покази якихось датчиків - а адаптера немає, вважаю 40 грн адекватною пропозицією

як вийде, наберусь трохи досвіду

якщо в того хто звертається є конкретна проблема, і я зможу її вирішити - то візьмусь за неї гарантуючи результат

якщо ж не в моїх силах - відмовлюсь

п.с. можливо комусь треба помічника, я б пішов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропонуєш гнати ціну за те, що людина вчиться?

Толково.

Добавлю жесті: купив OBD-Bluetooth і читаю і обнуляю, при потребі, сам з телефону, а то задрали умніки чек знімати за 150 грн (мені попадались саме такі), коли датчик OBD коштує 300 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропонуєш гнати ціну за те, що людина вчиться?

Толково.

Добавлю жесті: купив OBD-Bluetooth і читаю і обнуляю, при потребі, сам з телефону, а то задрали умніки чек знімати за 150 грн (мені попадались саме такі), коли датчик OBD коштує 300 грн.

а що таке "датчик OBD" - є таке поняття? Скинути помилки то не є ремонтом авто, і не є діагностикою - діагностика в мене по фурах та причіпах коштує від 300 гривень, і займає інколи і дві години часу: прогріти авто, тести компресії, заміри різні, манометром поміряти тиск у паливній, наддув.........і куча всього. А "стерти помилок" то не діагностика... вона актуальна наприклад коли ви кермо знімали і запалювання ввімкнули - після чого "аірбага потушити" тра

На "Волиньавто" мальчік-діагност виходив за ворота і тер помилки за 25 гривень........по гаражах теж хватає "стіратєлєй"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все вірно, я наприклад собі діагностики брав для ремонту авто, а не банальних обнулень.

До речі з нашими гореавтолюбителями і тут трабли. Дуже важко пояснити, що діагностика лише вказує на проблему( інколи навіть побічно), а не вирішує. Ну і що не може зчитування помилок спустити колесо, зламати тахометр, чи зробити менше бензи в баку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без Кліпа не переведеш!

А вкогось є кліп, товариші "підприємці"? :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скинути помилки то не є ремонтом авто, і не є діагностикою - діагностика в мене по фурах та причіпах коштує від 300 гривень, і займає інколи і дві години часу: прогріти авто, тести компресії, заміри різні, манометром поміряти тиск у паливній, наддув.........і куча всього.

Якщо ви кваліфікований майстер і діагностуєте для подальшого ремонту, то це Ваша справа скільки брати за послуги. Я ж говорив про випадок який трапився в мене і за що взяли гроші сказавши: "запиши помилку. з тебе 150 грн". Повертаючись до ТС і навіть не зважаючи на те, що вартість послуг це тільки його справа, ціну за навчання він озвучив адекватну.

З.І. Нормальна практика на борді, що за навчання на чиємусь авто брали символічну плату.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...