vujko Posted May 7, 2015 at 08:35 AM Share #1 Posted May 7, 2015 at 08:35 AM Є вакансія розробника .Net (C#) у Луцьку.Претендент повинен мати впевненні знання з ООП та досвід роботи зС#, ASP.NET, Javascript, XML, ADO.NET, мати базові знання з Transact SQL та роботи з MS SQL , бажання вчитись.Детальна інформація за тел. 050 - 658.18.два два Тарас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrewt Posted May 7, 2015 at 08:38 AM Share #2 Posted May 7, 2015 at 08:38 AM Із знаннями та досвідом все ясно. А умови праці? З/п? Бажано озвучити... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vujko Posted May 7, 2015 at 09:04 AM Author Share #3 Posted May 7, 2015 at 09:04 AM Із знаннями та досвідом все ясно. А умови праці? З/п? Бажано озвучити...Робота в офісі а з/п згідно співбесіди.А взагалі-тоДетальна інформація за тел. 050 - 658.18.два два Тарас. невже так важко витратити пару хвилин передзвонити і вияснити все що цікавить? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGress Posted May 7, 2015 at 09:07 AM Share #4 Posted May 7, 2015 at 09:07 AM невже так важко витратити пару хвилин передзвонити і вияснити все що цікавить?невже так важко вказати орієнтовну ЗП???тим більш це прописано в правилах Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACCEN Posted May 7, 2015 at 09:47 AM Share #5 Posted May 7, 2015 at 09:47 AM напевно така мізерна зарплата, що роботодавцю стидно озвучувати Link to comment Share on other sites More sharing options...
vujko Posted May 7, 2015 at 09:58 AM Author Share #6 Posted May 7, 2015 at 09:58 AM невже так важко вказати орієнтовну ЗП???тим більш це прописано в правилах Так, щоб закрити питання по з.п :якщо Ви працюєте в ІТ сфері то Ви в курсі скільки Ви коштуєте враховуючи Ваш досвід, знання і т.д., хоча б приблизно.Тому Ви вільні назначати за себе ЛЮБУ ціну, і якщо після співбесіди Ваш рівень і Ваша ціна будуть прийнятними то вуаля Ви маете бажану з.п Якщо Вами зацікавились але ціна зависока, можливо буде пропонуватись інша можлива ціна. А далі знову ж Вам вирішувати - погоджуватись чи ні.Тому навіть якшо я напишу конкретну суму (наприклад від 300 евро) то це буде не коректно, виходячи з вищесказаного.Єдине,що ще можу додати, крім з.п є ще щомісячний варіативний бонус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vujko Posted May 19, 2015 at 09:51 AM Author Share #7 Posted May 19, 2015 at 09:51 AM Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACCEN Posted May 21, 2015 at 05:16 AM Share #8 Posted May 21, 2015 at 05:16 AM не коректно морочити людям голову, ви шукаєте спеціаліста, ставите ціну від скількох ви готові платити, наприклад:спеціаліст отримує 500 доларів, а ви ставите зарплата буде від 300, то ясно що більше 500 не вийде, тому який смисл взагалі цікавитесь вакансією - думаю це зрозуміло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunTom Posted May 21, 2015 at 05:48 AM Share #9 Posted May 21, 2015 at 05:48 AM невже так важко вказати орієнтовну ЗП???тим більш це прописано в правилах Так, щоб закрити питання по з.п :якщо Ви працюєте в ІТ сфері то Ви в курсі скільки Ви коштуєте враховуючи Ваш досвід, знання і т.д., хоча б приблизно.Тому Ви вільні назначати за себе ЛЮБУ ціну, і якщо після співбесіди Ваш рівень і Ваша ціна будуть прийнятними то вуаля Ви маете бажану з.п Якщо Вами зацікавились але ціна зависока, можливо буде пропонуватись інша можлива ціна. А далі знову ж Вам вирішувати - погоджуватись чи ні.Тому навіть якшо я напишу конкретну суму (наприклад від 300 евро) то це буде не коректно, виходячи з вищесказаного.Єдине,що ще можу додати, крім з.п є ще щомісячний варіативний бонус.купа слів "ніачєм"невже така велика проблема вказати, наприклад, мінімальну заплату, що ви готові платити? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vujko Posted May 25, 2015 at 07:34 AM Author Share #10 Posted May 25, 2015 at 07:34 AM то ясно що більше 500 не вийде не зрозуміло, з чого ви взяли що не може??? може, і навіть більше ! купа слів "ніачєм" якщо на вашу думку я написав "ніачєм" то ви, на жаль, нічого з написаного просто не зрозуміли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталька Posted May 25, 2015 at 07:46 AM Share #11 Posted May 25, 2015 at 07:46 AM vujko, да скажи вже 200у.е. і відстануть,що ж ти так мусолиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vujko Posted May 26, 2015 at 05:38 AM Author Share #12 Posted May 26, 2015 at 05:38 AM Закрийте тему, я так розумію, що толкові програмісти вже давно найшли роботу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.