Перейти до змісту

Програміст .Net

vujko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є вакансія розробника .Net (C#) у Луцьку.

Претендент повинен мати впевненні знання з ООП та досвід роботи з

С#, ASP.NET, Javascript, XML, ADO.NET, мати базові знання з Transact SQL та роботи з MS SQL , бажання вчитись.

Детальна інформація за тел. 050 - 658.18.два два Тарас.

Опубліковано

Із знаннями та досвідом все ясно. А умови праці? З/п? Бажано озвучити...

Робота в офісі а з/п згідно співбесіди.

А взагалі-то

Детальна інформація за тел. 050 - 658.18.два два Тарас.

невже так важко витратити пару хвилин передзвонити і вияснити все що цікавить?

Опубліковано

невже так важко витратити пару хвилин передзвонити і вияснити все що цікавить?

невже так важко вказати орієнтовну ЗП???

тим більш це прописано в правилах

Опубліковано

Так, щоб закрити питання по з.п :

якщо Ви працюєте в ІТ сфері то Ви в курсі скільки Ви коштуєте враховуючи Ваш досвід, знання і т.д., хоча б приблизно.

Тому Ви вільні назначати за себе ЛЮБУ ціну, і якщо після співбесіди Ваш рівень і Ваша ціна будуть прийнятними то вуаля Ви маете бажану з.п

Якщо Вами зацікавились але ціна зависока, можливо буде пропонуватись інша можлива ціна. А далі знову ж Вам вирішувати - погоджуватись чи ні.

Тому навіть якшо я напишу конкретну суму (наприклад від 300 евро) то це буде не коректно, виходячи з вищесказаного.

Єдине,що ще можу додати, крім з.п є ще щомісячний варіативний бонус.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

не коректно морочити людям голову, ви шукаєте спеціаліста, ставите ціну від скількох ви готові платити, наприклад:

спеціаліст отримує 500 доларів, а ви ставите зарплата буде від 300, то ясно що більше 500 не вийде, тому який смисл взагалі цікавитесь вакансією - думаю це зрозуміло.

Опубліковано

Так, щоб закрити питання по з.п :

якщо Ви працюєте в ІТ сфері то Ви в курсі скільки Ви коштуєте враховуючи Ваш досвід, знання і т.д., хоча б приблизно.

Тому Ви вільні назначати за себе ЛЮБУ ціну, і якщо після співбесіди Ваш рівень і Ваша ціна будуть прийнятними то вуаля Ви маете бажану з.п

Якщо Вами зацікавились але ціна зависока, можливо буде пропонуватись інша можлива ціна. А далі знову ж Вам вирішувати - погоджуватись чи ні.

Тому навіть якшо я напишу конкретну суму (наприклад від 300 евро) то це буде не коректно, виходячи з вищесказаного.

Єдине,що ще можу додати, крім з.п є ще щомісячний варіативний бонус.

купа слів "ніачєм"

невже така велика проблема вказати, наприклад, мінімальну заплату, що ви готові платити?

Опубліковано

то ясно що більше 500 не вийде

не зрозуміло, з чого ви взяли що не може??? може, і навіть більше !

купа слів "ніачєм"

якщо на вашу думку я написав "ніачєм" то ви, на жаль, нічого з написаного просто не зрозуміли :(

Опубліковано

Закрийте тему, я так розумію, що толкові програмісти вже давно найшли роботу :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...