Перейти до змісту

Послуги комп'ютерного спеціаліста по м. Луцьку 0667749345

v_valik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Надаю послуги комп'ютерного спеціаліста. Встановлення, налаштування програмного забезпечення; ремонт, чистка, налагодження апаратного забезпечення, систем охолодження, мережевого обладнання; підвищення швидкодії вашого ПК; консультування і т.д. Вам не треба нікуди їхати і не треба нічого нести - я сам можу приїхати до вас додому і зробити все необхідне. Не загинаю ціни.

Для порівняння - повна чистка ноутбука в мене коштує 100 грн. +-30 в залежності від складності розборки. Проживаю в кінці пр. Грушевського

Також можу відремонтувати або діагностувати несправність в інших приладах - телефони, телевізори, монітори та інше.

Моя група ВК -

Тел. МТС -
0667749345

Скайп -
v.valik

Ел. пошта -
Опубліковано

потрібно перепаяти 4 конденсатори на матплаті ASRock,

яка ціна? :)

30 грн. + вартість самих конденсаторів

Якщо це конденсатори біля процесора то можу дістати робочих бу

буде тоді 50 грн. за все. В принципі любі можу дістати питання тільки в часі

Опубліковано

Як тільки канікули-вихідні, так відразу з'являються майстри широкого профілю поремонтую-налаштую-встановлюю...

P.S. Збіг - не думаю. :_07:

Зіі питання ліцензійного софту- ставить все на свої місця!

Опубліковано

Як тільки канікули-вихідні, так відразу з'являються майстри широкого профілю поремонтую-налаштую-встановлюю...

P.S. Збіг - не думаю. :_07:

Зіі питання ліцензійного софту- ставить все на свої місця!

Прийде один раз "активує вінду" якомусь мєнту... і заработок весь в попу)))

Опубліковано

чув що тіпа якогось посадили за такий "сервіс" поставив крякнуту вінду, і все... гайка...

Та ну, невже? Це не кримінальне правопорушення, максимум - штраф, я думаю. І то, це треба щоб представник Майкрософту його "зловив за руку".

Опубліковано

А шо входить в чистку нотика? І яка буде ціна за Хулєт 6000?

110 грн. буде. Якщо є дискретне відео то 115 грн. Якраз на днях точно такий чистив. Там щоб тільки добратись до кулера треба весь ноут розібрати, дістати мат. плату і перевернути. Тільки тоді можна відкрутити куллер

Входить - розборка, продув і чистка системи охолодження, заміна термопасти, регулювання завіс якщо треба.

Опубліковано

регулювання завіс якщо треба

цей момент цікавий, завше думав чим ж то мені ноут металопластикове вікно нагадує)

Опубліковано

регулювання завіс якщо треба

цей момент цікавий, завше думав чим ж то мені ноут металопластикове вікно нагадує)

Ну наприклад, в моєму ноуті були дуже жорсткі завіси - кришка туго відкривалась, дійшло до того що навіть гвинтик один виламавсь з різьбою разом. От після того собі і кільком знайомим підрегулював завіси щоб відкривалось легше і було менше навантаження на і без того слабенькі завіси. Ну це в принципі кому як

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Встановлення, налаштування програмного забезпечення;

ПЗ ваше ?

Не моє, ПЗ належить розробникам.

Опубліковано

ПЗ належить розробникам.

і ви його просто встановлюєте чи продаєте? ЧИ послуги по встановленню продаєте?

Опубліковано

ПЗ належить розробникам.

і ви його просто встановлюєте чи продаєте? ЧИ послуги по встановленню продаєте?

Встановлюю пробні версії. Зборки і т.і. в мене не знайти. В мене є чисті Майкрософтовскі образи операційних систем та деяких версій офісів, які колись скачав з MSDN

Опубліковано

Встановлюю пробні версії. Зборки і т.і. в мене не знайти. В мене є чисті Майкрософтовскі образи операційних систем та деяких версій офісів, які колись скачав з MSDN

Браво!.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...