Перейти до змісту

Рух в групі

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

ну не треба, ми і групу до 36 розкочегарювали, і навіть до 40, так шо стимул є, бум нарощувать групову швидкість

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приємно зясувати що я не лось :0035:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За 50 це в піку і тримається десь до хвилини якщо по рівному, а так, в принципі, якщо стримувати Андрюху і Мартенза, щоб не ломили в гору неперемикаючись, то можна спокійно їхати 32-35 і група буде йти без особливого напряга. Ідеальні пари для ведення групи Я і Андрюха або Мартенз і Вовчик. Бо коли ставити Мартенза і Андрюху разом то в них починається гонка. І треба щоб хтось їхав ззаду і контролював їхню швидкість.

Взагалі по правилах спереду і ззаду їдуть найсильніші. Спереду, щоб розсікати повітря, а ззаду, бо недосвідчені велосипедисти не можуть тримати постійно одинакову швидкість і дистанцію, починаються качелі туди-сюди темп рветься і постійно треба підкручувати.

А взагалі треба піднімати середню швидкість саме групи, всерівно переші стоять і тупо ждуть. Памятаєш Мартенз, скільки ми чекали наших в Володимирі? А так група йде передні розсікають сильно не гонять, а задні їх змінюють, або якщо треба підняти швидкість, або сильний вітер то спереду стають 2 сильних пари прикриваючи собою групу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

eat_big.thumb.jpg

eating_for_endurance.pdf

Взяв з http://velokiev.com цю книжечку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут, панове, втикаємо на небензинове дозвілля

http://picasaweb.google.com/panteev/Around...ikeRideCyclists

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Вчора проїхались в групі шикарно.....

Група йшла злагоджено і грамотно.

Вели з Мартензом .... відвалились тільки Таіс і Друід.

Друід із-за вбитого байка, а Таіс другий сезон їздить і НІФІГА........ :)

Потім трохи розділись ... частина на Солдатське озеро через Клепачів, а частина по ківерцівській трасі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Наверное , очень важно уметь ездить в группе, петь хором, ходить строем...

Но лично у меня всегда, в любой компании, в кругу друзей и просто знакомых всегда первоначальными были другие основы :

- ВЗАИМОПОНИМАНИЕ ( сумей за своим Я увдеть другого человека рядом, пойми его )

- взаимовыручка : рядом кому-то плохо - приди на помощь, подставь плечо ( или бедро :( )

И я точно знаю , что без этих основ ни одна группа не продержится.....

Вообщем учиться еще многим.

Кому-то ездить, а кому-то ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Правильно кажеш..

Але розрахунок всеодно міняй ;)

З.Ы. Шютка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Таіс

Справа не йде про взаємовиручку чи взаємопідтримку.... тебе завжди почекають і завжди допоможуть.

Справа в тому, що я особисто тобі все розповідав і показував і не один раз, а ти цього чути не хочеш...... , а робиш як хочеться, хоча могла б спокійно за цілий сезон навчитися їздити зі швидкістю 25 км/год в ГРУПІ. І ради цього, всі лосі покірно б крутили ті 25 і не вийо..... <_<

Без образ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Возможно она имела в виду что друиду просто стоило помочь и поэтому она отстала, гы ? :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Внатурі, ги..... :0036::0057:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всегда знал что лекс падонак. :0036:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:)

Ти б бачив на чому їхав Друід..... :) ти б прозрів .... люфт у каретці був напевно міліметрів 15 якщо не більше.....

Я йому вже давним давно казав вкрутити картрідж......

Знаєш який великий плюс тієї поломки.....? Друід сьогодні купує нову раму..... :0036::0057:

А Іра.....

Стаю спереду.... кажу чіпляйся помеленько поїдемо..... їду 25 - вона їде 22 .... відстає.... їду 22 вона їде 18..... знову відстає..... їду 15...... вона їде 10 ..... знову відстає......... Навіть не знаю і не можу пояснити чому......... :) І це не під гірку і не вітер харю....

Хоча при відповідному оформленні у вигляді матюків, :) їхала з нами (я і Андрюха) на Солдатське озеро і не жужала.... 30 для неї нє вапрос...... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...