Перейти до змісту

Relax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня всім найтерплячим людям в світі - рибалкам!!) Знайшов час, щоб написати звіт за вихідні, які я провів за самим чудовим процесом весни) - посадкою картоплі в селі. Їдучи на картоплю, гріє серце думка про майбутню (в думках по-любооому успішну) рибалку.

Тепер сам звіт:

Зправившись з картоплею, беру спінінг та йду на річку Горинь, по дорозі прокручую в голові думку - чи хватить в садку місця на всю рибу яку зловлю). Підійшов до води,відразу бачу плескання щуки біля затоплених корчів, відповідаю сам собі на своє питання-мабуть не хватить в садку місця на всю рибу...) Довго кидаю прямо під ніс щуки, результат - трьохкілограмовий ноль) Прокидавши безліч приманок в цьому районі річки згадав що на тому боці річки є стариця і мій внутрішній голос погнав мене в дорогу...)

З дитинства пам'ятав,що поряд є міст і от прийшовши до нього я зрозумів що тепер для мене (моя вага десь 103 кг) цей міст явно екстремальний). Включаю образ екстемала і переходжу, чи перелажу) :

відео мого перелазу зняв не повністю,бо нереально з спінінгом в одній руці ще й знімати на телефон), полюбому щось одне втопив би)

Фу бл... перейшов.

Протер лоб і пішов в сторону супер уловистої щукової стариці. Підійшовши бачу, що колись велика та довга стариця стала трьома невеличкими озерцями (це мабуть пов'язано з несніжною зимою і вода в річці сюди не піднялась),хоч самі озерця на вигляд досить перспективні:

Десь пів години пробую зловити зубатого монстра, але результату нема. Тут підходить до мене місцевий і каже : "Ти тут нех..я не заху..риш бо всю рибу заїб...шили сєтками" ! Детально проаналізувавши всю глибину його слів), перебираюсь назад в сторону річки.

Біля річки зустрів знайомого місцевого рибалку,який вполював гарного жереха, кладу біля нього (біля жереха, а не біля рибака)) запальничку та фільмую його:

Зловлений жерех на Риппер RELAX KOPYTO BLS 3” (7,5cm). колір 002

Хоч я так нічого і не спіймав, але отримав масу позитиву та задоволення від чудово проведеного часу та повного розуміння,що настала ТЕПЛА ВЕСНА:

БАЖАЮ ВАМ ТРОФЕЙНИХ УЛОВІВ ТА ПОЗИТИВУ !!!!!!!!!!!!!!!

Опубліковано

Горинь дійсно класна річка і риби там дуже багато. Років 5 тому ми їздили в с. Золотолин відпочивати на 3 дні. Навіть той хто перший раз тримав у руках вудку з нашої компанії ловив величезну верховодку, вона там клювала таких розмірів, як копчену мойву продають. Були підлящики, густерка, бички, окуньці. На спінінг попадались щучки. Ловили рівно стільки, скільки могли з'їсти. Варили юшку, жарили....єх....є що згадати. В останній день назбирали грибів і поїхали додому.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Доброго дня,вельмишановні риболови!). Пишу звіт за вихідні, які провів на природі в селі. По дорозі в село, вирішив,що хочу порибалити на живця,от тільки треба було вирішити головну проблему - проблему з живцем .) Поспілкувавшись з місцевими, дізнався що маленьких карасиків можна наловити поплавковою вудкою на маленькому озерці біля лісу. Дізнавшись як краще пройти до озера вирушив в дорогу. Хвилин 30-40 ходу і я на місці і не просто на місці, а на чудовому одномісному) озерці біля лісу. Насаджую червячка, закидаю поплавкову вудку і... насолоджуюсь краєвидом:

Змінюю приманки: хліб, тісто, манка, опариш - результат той самий, насолоджуюсь краєвидом.) Години дві чи три насолоди краєвидом, вирішую,що хватить з мене цієї краси та вирішив йти в сторону річки. Змотавши поплавцеву вудку помічаю в сумці підсак. Думаю треба спробувати зловити живця підсаком. Перша "проводка" підсаком і в ньому красуються 2 ось таких монстра:

За один круг навколо цього озерця я зловив штук 20 цих мутантів і одного малесенького карасика. Думаю стрьомних живців мені хватить,йду до річки. Підійшовши до річки бачу купу бризг води від погоні щуки за мальком. Буду закидати вудки на цьому місці...

В рибацькому ящику знайшов 4 неперекусуваних повідка, а вудок 5. На чотири вудки з повідками чіпляю мутантів, а на одну без повідка малесенького карасика (карасик реально малесесенький,думав якщо клюне хижак, то малий)) І тут спрацювало прислів'я : "де тонко там і рветься" ) Клюнуло хвилин через 5 після закиду на вудку без повідка з малесесеньким карасиком) Бій був недовгий - секунди три чи чотири) Витягнув вудочку без карасика і гачка... А на монстрів-ротанів покльовки так і не отримав...

Висновок: монстр-мутант ротан --- явно не найкращий живець., полюбому треба повідки на всіх вудках,незважаючи на розмір живця.

P.S. Ще побачив радугу навколо сонця, реально гарно:

Всім добра!

Опубліковано

Доброго дня,вельмишановні риболови!). Пишу звіт.

В рибацькому ящику знайшов 4 неперекусуваних повідка, а вудок 5.

Все добре но зара заборона на нерест і ловити треба на одну вудку з одним гачком.

То виходить шо ви браконєр. Просто пишіть ловив на живця і трошки думайте про те шо пишете. Вдалих вам рибалок.

Опубліковано

Розумію що нерест, розумію що 5 вудок,але чесно, і рибалив я щуку,яка уже явно віднерестилась, хоч це і не отмазка))

Всім добра і позитиву!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Доброго дня всім найтерплячим людям у світі - рибалкам! Пишу невеличкий звіт з запитанням за 24 травня. Ловив фідером на річці Горинь , насадка - червяк, зловлено було одного маленького головника, але побачив ось таких рибалок (на відео), з того що я чув попадались їм переважно раки, щучки та маленькі сомики, хочу запитати як називається ця херня ,якою вони ловлять і чи можна ловити таким способом?

Дякую

Опубліковано

Доброго дня,це в народі називається "кловня"!Звичайно ,що це є браконьєрським способом ловлі,потрібно було визивати рибнадзор,бо це дуже популярний спосіб лову,попадається все без розбору,і ніхто ж не перебирає,де є ікра ,а де ні!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...