Перейти до змісту

Підскажіть прогу яка видаляє невидаляємі файли з компа:)

Гість citizen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підскажіть програму яка видаляє невидаляємі файли з компа:lopata: Ато в мене старі файли на компі після заміни windows залишились, а видалити їх не можу. Вибиває "НЕ МОГУ УДАЛИТЬ ФАЙЛ. НЕТ ДОСТУПА".

Опубліковано
Раз нет доступа, значит файл используется... Если уж меняешь винду, то лучше форматировать

Пише що форматирования не возможно!!! я так поняв із за того файла :lopata:

Опубліковано

На тобі Unlocker - інсталиш, вона тобі в треї висить постійно. Якщо якийсь фал не хоче видалятис - права кнопка миші - Unlocker і маєш щастя. Працює тільки під ХР.

Опубліковано
Пише що форматирования не возможно!!! я так поняв із за того файла :lopata:

пардон. ты что, при работающей системе форматирование системного раздела запускаешь?

Опубліковано
Пише що форматирования не возможно!!! я так поняв із за того файла -_-

пардон. ты что, при работающей системе форматирование системного раздела запускаешь?

ги... сто процентів, я й не подумав шо так можна робити. Як варіант від старої вінди залишилися файли паролів юзерів - вони навіть на читання закриті.

Опубліковано

p.s. немогу шас найти, но есть прожка работатаяшаяя как "унлокер" но ненужно постояноо чтобы работал в системе

просто пишем "projka.exe zaniati_fail.dll"

и дллка становится "свободной" и делаем с ней что хотим

шас Кодер проснётся и скажет что это за прожка

Опубліковано

Ну установит человек эту софтину, разлочит файлы и грохнет их -_- А потом зайдет с компа друга на борду и буит плакатся, что системко пало от наших советов.

Опубліковано
Підскажіть програму яка видаляє невидаляємі файли з компа-_- Ато в мене старі файли на компі після заміни windows залишились, а видалити їх не можу. Вибиває "НЕ МОГУ УДАЛИТЬ ФАЙЛ. НЕТ ДОСТУПА".

Якшо WIN XP PRO то я рішав цю проблему так:

В "свойства папки" в вкладці "Вид" убирав галочку "Использовать простой общий доступ к файлам"

Дальше вибирай файл чи папку яку треба удалити, відкр. "свойства" тої папки чи файла, там є вкладка "Безопасность"- нажимаєш. Знизу буде кнопка "дополнительно" - нажимаєш - висвітиться вікно з 4 вкладками, вибирай вкладку "Владелец" Вибирай "Адимнистраторы" і знизу ставим галочку "заменить владельца субконтейнеров и обєктов", "применить" і все.

Попробуй можливо поможе.

Опубліковано
На тобі Unlocker - інсталиш, вона тобі в треї висить постійно. Якщо якийсь фал не хоче видалятис - права кнопка миші - Unlocker і маєш щастя. Працює тільки під ХР.

НЕ ДОПОМАГАЄ -_- . Пише : ПОМИЛКА. ОБ'ЄКТ НЕМОЖЛИВО Видалити ! Ви дійсно хочете запустити видалення після перезавантаження! Перезавантажую і нічого НЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ!

Опубліковано

ты хоть скажи, что за объект у тебя там такой? попонятнее будет...

я бы даже так спросил: операционные системы (которая была и которая ставится поверх) отличаются?

Опубліковано

ты хоть скажи, что за объект у тебя там такой? попонятнее будет...

я бы даже так спросил: опреационные системы (которая была и которая ставится поверх) отличаются?

Від колишнього Windows залишилось . Папка називається flash, а там утій папці FlashUtil9e. Пробував видаляти із УСТАНОВКА И УДАЛЕНИЯ ПРОГРАМ показує що видалило а насправді нічого не сталося

Опубліковано

при переустановці вінди не співпадають імена які вінда ставить автоматично тіпа цієї - 76456-OEM-0012317-90776. Це повязано з правами, ця вінда немає на цей файлік прав. Їх можна надати, через учотну запись чи шось подібне вже непомню, давно було. Треба видалити з запису старе імя вінди і надати нове.

Опубліковано

файл этот по лежит в \WINDOWS\system32\Macromed\Flash\ ?

не пойму как он может мешать форматировать раздел... :rolleyes:

как ты запускал форматирование? откуда? как перед этим загружал комп?

Опубліковано
при переустановці вінди не співпадають імена які вінда ставить автоматично тіпа цієї - 76456-OEM-0012317-90776. Це повязано з правами, ця вінда немає на цей файлік прав. Їх можна надати, через учотну запись чи шось подібне вже непомню, давно було. Треба видалити з запису старе імя вінди і надати нове.

Пост №14

Опубліковано

жесть, тебе файлик в пару килобайт мешает? С помощью унлокера кстати все удаляется. Если руки крюки, сделай файл скрытым и не парься.

PS И подпись смени блин, никто не сомневается в твоей патриотичности, нафиг такой шрифт делать. Или это "типо модна щас так"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...