Перейти до змісту

Заливка фундамента - підскажіть

SanyaTT

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть будь-ласка скільки зараз коштують роботи, треба викопати траншею під фундамент 1,20м глибиною + висота над землею десь 1м буде, ну і залити це все бетоном. Скільки зараз це все буде коштувати, можливо хтось робив у цьому році і орієнтується в цінах!?

Опубліковано

минулого року заливав фундамент, ціна була 240 грн. за м3 бетону.

в цю ціну входила розбивка, підчищання углів, підсипка щебеню-піску, вязання-укладка арматури прийом бетону. (копання екскаватором - оплачується окремо)

За цоколь платив в цьму році 300 грн за куб (арматура, опалубка, прийом бетону)

Опубліковано

це він написав робота а не сам бетон... тобто ви платите скільки там за 1куб бетону з міксера + 230 грн за куб його потаскати)

Опубліковано

А де такий бетон по такій ціні, бо я дзвонив то міксер бетону 860грн/куб і не менше 5 куб

Сьогодні на Ліхтнері брав 63 куба. Ціна 790 грн з доставкою

Опубліковано

А де такий бетон по такій ціні, бо я дзвонив то міксер бетону 860грн/куб і не менше 5 куб

так вони не розливають його по траншеям? Мені потрібно 5-6 куб залити в пряму траншею 25м. то крім цієї ціни ще потрібнопо 230 грн за куб що його злили в траншею.

Опубліковано

так вони не розливають його по траншеям? Мені потрібно 5-6 куб залити в пряму траншею 25м. то крім цієї ціни ще потрібнопо 230 грн за куб що його злили в траншею.

Враховуйте арматуру сюди ( вязку )

Опубліковано

Ну водій навряд чи буде розливати в траншею)) Його діло під"їхати і кнопочки нажимати))

Опубліковано

1) самому зробити, і потім казати що робота не варта 250 грн/куб

2) наняти людину, яка викопає, зробить опалубку, каркаси і прослідкує заливку і заплатити

3) видумати нову професію, помічник по заливці фундаменту, взяти підсобника і він робить за 200грн/день,

те що ви скажете.

п.с. вибір, а результат робити що завгодно, але щоб іншим навколо було добре.

Опубліковано

2) а що значить прослідкує? тобто шофер зальє?

Шофер точно нічого заливати не буде. Це не його робота

Він приїде і стане біля траншеї в потрібному місці.

Далі якщо знаєте самі що робити то заливаєте самі, як ні - наймаєте людей і вони вам роблять

Хоча як правильно вище в темі говорили потрібно ще арматуру вкинути в траншею. І правильно пов"язати, а не просто завалити бетоном і забути...

Опубліковано

Нічого складного в заливці немає, можна й самому спробувати викопати траншею та зв'язати арматуру, а на заливку потрібно 3-4 людини, щоб швидко приймати і розсовувати бетон.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Доброго дня.

Тема заливки фундаменту теж актуальна.

Шукаю зараз інформацію по матеріалах, як і за скільки можна залити.

Загальний об’єм необхідного бетону по розрахунках складає ~12,5 м. куб. Планував замовити бобкат для підготовки траншей і міксер для заливки.

Підкажіть хто з цим стикався, можливо будуть поради/рекомендації.

Дякую.

Опубліковано

Доброго дня.

Тема заливки фундаменту теж актуальна.

Шукаю зараз інформацію по матеріалах, як і за скільки можна залити.

Загальний об’єм необхідного бетону по розрахунках складає ~12,5 м. куб. Планував замовити бобкат для підготовки траншей і міксер для заливки.

Підкажіть хто з цим стикався, можливо будуть поради/рекомендації.

Дякую.

Мені хлопці вручну копали. 100 грн за куб землі

Заливка з міксеру 220 грн/куб

Бобкатом як покопаєте траншеї то все-рівно треба буде руками трохи рівняти (не впевнений але мені так здається), а це теж якісь гроші

Та й об"єм у вас невеликий. в мене 100 кубів бетону заливали, а 12 то думаю проблем не буде ніяких і недорого

Опубліковано

не дала відповіді книжка. та і взагалі я ж не геодезист, і нащо мені книжка про фундаменти в московській області?

одна людина мені каже що 70см достатньо, інша 120см.. це ж півметра різниці) я не розумію звідки така різниця.. ніби обоє розуміючі в будівництві люди..

Опубліковано

В будівництві, але не екстрасенси

що треба для визначення глибини:

- геодезія

- матеріал стін, їх товщина

- матеріал перекриття і даху

- кількість поверхів

- глибина промерзання

а локація вишків нічого не говорить, у мене на одному кутку хати чорна і м'яка земля, на іншому руда і тверда...

чисто власні міркування з конструктиву:

- бажано зробити п'ятку у піддошві фундаменту - навантаження розподілить і виштовхнути фундамент з землі не дасть.

- арматура на висоті см 15 від дна + вертикальні зв'язки з ще одним каркасом ближче до верху, можна давати раз в 40 см горизонталь по периметру.

Опубліковано

Якщо ви робите ленточний фундамент то вам потрібно знати рівень промерзання грунту для Волинської області, а він складає від 80 до 100 см.

Фундамент потрібно закладати не вище рівня промерзання

Опубліковано

Півтора місяці назад як брав для себе найдешевше знайшов на "Метал-груп"

Телефон менеджера 066 555 31 70. Як звати вже не пам"ятаю

Доставка в Боратин коштувала 150 грн

• 4 тижня потому...
Опубліковано

краще міксером чи в ручну мішалкою калатати 5 кубів бетону?

хто що знає про цокольні блоки? думаю може щоб другий раз міксера не викликати або не шукати опалубку, вигідніше цими блоками цоколь зробити?

Опубліковано

По глибині копання/заливки - згідно нашого кліматичного регіону - 90см. Далі вносять поправки рівень грунтових вод, самі грунти. Далі геологія

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...