Перейти до змісту

Як розрахувати амортизацію авто?

yurgen

Рекомендовані повідомлення

27 коп - це 2700 за 10тис пробігу. Недавно міняв масла, фільтра, тосол, ще шось по мєлочі - 1400 грн. І що на ремонт залишається? А гума? А елементарно помити авто? Що жлобство то жлобство

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 коп - це 2700 за 10тис пробігу. Недавно міняв масла, фільтра, тосол, ще шось по мєлочі - 1400 грн. І що на ремонт залишається? А гума? А елементарно помити авто? Що жлобство то жлобство

1. масло і фільтри: не при кожній заміні масла ти міняєш тосол і + при твому пробігу в місяць ти його будиш міняти раз на 10 місяців, а то і раз на рік.

2. гума: знову ж таки при твому пробігу тобі 2 комплекта гуми (літня та зимова) цілком вистачить на 3 роки

3. роботодавцю не цікаво миття твого авто, можиш її і не мити ))) я знаю людину яка миє авто 2 рази в рік :_07:

Якщо з начальством живеш добре називай суму від 500 до 700 грн + бензин. Тут вже все залежить від зп, начальства, фінансового становища фірми. І думаю цього цілком вистачить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не жлобство, це мєрзость

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не один роботодавець не рахує амортизацію, виходячи з потрачених коштів власником авто. Є встановлена норма, а ти або погоджуєшся, або ні. І гума, мийка, заміна мастила і т.д. це лише Ваші проблеми. Тому розраховувати на повне покриття Ваших витрат роботодавцем марно, в кращому випадку покриєте заміну мастила і дрібний ремонт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...