Перейти до змісту

№039 || "Весняна котовасія"

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

- невірні коди виділяти червоним

Легко, сегодня сделаю.

- спробувати зробити перенесення тексту під розмір екрана

Там ширина поля вывода текста была уменьшена до 400 пикселей. Однако если у меня экран на телефоне 1080 по ширине, то люди катали и с экранами 320-480 пикселей.

Тут надо именно мобильную версию делать, т.к. в обычной браузер всё равно масштабирует, как ему видится :)

Покопаюсь.

- розібратися з глюками мобільних браузерів, або просто рекомендувати якийсь стабільний(особисто в мене хром + андроід 4.4 - все працювало взагалі без зауважень).

Аналогично. Хром на Андроиде отлично справился.

Наиболее глючной оказалась Опера, особенно на старых смартах (вряд ли обновлённая до актуальной).

Для рекомендаций нужна статистика. Пишите :)

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Внимание командам, не доехавших на финиш.

Вы можете сегодня-завтра (днём, например) доехать квест, продолжив с последнего пройденного вами уровня. Движок позволит вам финишировать.

На последнем уровне будет два кода: один придёт вам в подсказке, второй найдёте на колоннах на месте старта. 8 колонн. На каждой по одному символу. Из символов сложится код в том же формате, как и остальные - word777.

:)

Опубліковано

андруша 4.4.2, стандартний браузер - гуд!

на дисплеї 4.3" читабельно

мій 3-тій квест - сподобався найбільше :ok:

тільки шкода що після Крилова трошки пішло нетак...

Опубліковано

Завдяки двигунцю квест вийшов дуже динамічний, оскільки підказки не давали нагоди посидіти на місці.

Правда в мене сайт працював з суттєвими перебоями (Fly IQ440, Andoid 4.0.4, Opera 28):

- понад 60% часу квесту я бачив тільки: No Method Error, undefined method 'team' for nil:NilClass

- розлогінювало рази 4

- кілька разів кешувало попереднє розгадане завдання. Refresh не допомагав.

Все інше - принаймі в інших учасників - працювало стабільно. Вдалий старт - вітаю орків!

Ще порадували котокоди (раніше на квестах такого типу кодів не бачив), котокартинки в завданнях і котокружки :_41:.

Крутий квест вийшов!

Опубліковано

Бачу ротонду всі в парку шукали.

Ага. А на Айвазовського мабуть лише одні ми їздили :D

Він, типу, картини малював, про море і піратів :lol:

Опубліковано

А кто-нибудь объяснит мне каким радиусом ротонда к заданию, в котором улица загадана? ;)

С объектом было лишь одно задание, и в нём чётко было прописано, что это объект :)

Опубліковано

Бачу ротонду всі в парку шукали.

Ага. А на Айвазовського мабуть лише одні ми їздили :D

Він, типу, картини малював, про море і піратів :lol:

От тоже дивлюсь трек і думаю чого на Айвазовського було їхати :D

Опубліковано

В тексте дважды прописано "бажання", обе подсказки также содержат слово "бажання"...

Цифра "шесть" в задании указывает на номер дома...

При чём тут парк? ;)

post-419-0-08901300-1429348849_thumb.png

Вы внимательно читали intro, где практически всё было разложено по закоулкам? ;)

post-419-0-29347900-1429349012_thumb.png

А второе задание, в котором жирным по белому написано про коды с "бонусами"? Кто-нибудь дочитал до того места? ;)

post-419-0-69489400-1429349180_thumb.png

:)

Опубліковано

Да, до речи. Шкільна.... всеж таки це вулиця а не провулок. Я би в завданні не писав провулок, а написав-би вулочка.

Опубліковано

Дякую організаторам за гарну організацію :) Хай у вас буде багато бажання та терпіння на подальшу роботу

І суперникам за активну участь

Я гарно провела час і трішки краще пізнала рідне місто :)

Маю побажання: у майбутньому хотілося б щоб команди не йшли одна за одною, а починали з різних завдань.

Опубліковано

На этом движке такой реализации нет.

"Матрицу" можно реализовать или в бумажном формате, или на первом движке (но он трохи корявый + регистрация на игру закончится минимум за подня до старта, чтобы для каждой команды прописать свой маршрут успеть, т.е. заморочек хватает).

Разброс команд можно реализовать по другому:

1. Поиск.

2. Логические задания.

На первый раз не хотелось пугать и нагружать ;)

А в доганялках всё же есть свой драйв, есть стимул найти код, не спалив его преследователям :) Ну и веселее немного.

Ещё можно реализовать панику с принудительной остановкой игры в заданное время.

Опубліковано

Ще два слова. Відчутно, що квест "вистоявся", "дозрів"...так можу охарактеризувати відчуття після. Класна гра. Всі нюанси, які були (а коли їх немає?! ) по грі озвучив орКам на фініші. Величезне дякую :) і від себе, і від команди Tribe.

Опубліковано

How it all began...

Если кому-нибудь интересно :)

Обеденный перерыв где-то в начале марта...

VcNv5.jpg

И результат окультурирования :)

fgPc.jpg

Опубліковано

Команда Час фінішу

1 Tribe 01:26:02

2 Вершники Апокаліпсису 01:46:16

3 Троє із ларця 01:52:44

4 Свістки 02:14:17

5 Questy 02:35:44

6 Журіки 02:42:14

7 ХУНТА 02:42:39

8 Хто крайній? 02:47:35

9 PlastTeam 02:59:13

10 МаячОК 03:07:58

11 Мафка, Пипа and Мухарадзе 04:34:32

- АЯН 18 завдань

- Маґули 16 завдань

- Круть - Верть 16 завдань

Опубліковано

прокинувшись нарешті, напишу ще свої враження. по-перше, драйв – було набагато вище, ніж очікував. особливо на ралійці, адреналін через вуха лився :smile3: по-друге, цікаві завдання, більшість яких розгадали після першої-другої підказки, а бувало, що й одразу (8 березня, наприклад). тупили теж, бувало. я собі досі не можу вибачити ту @лядську ротонду :dont: по-третє, двіжок. швидкий та стабільний, користуватись зручно.

недоліків дуже мало, наприклад не сподобався лінійний формат, де всі команди по одному маршруту їздять – це просто нецікаво. по двіжку, завдання має бути видно на екрані повністю, великими літерами без скрола вліво-вправо. це доробити неважко, можу допомогти якщо треба.

гра вдалася просто шикарно! дякую всім причетним :ok2:

Опубліковано

Протягом всього часу коли ми наносили і перевіряли коди нас супроводжували коти. Особливо часто бачили їх на сарайчику на вул. Котляревсього. Сам код нанесли на стовпі поруч, хоча раніше і планували трохи інше місце.

Учасники ж під час квесту навіть ганяли чорного кота з ніші з краном на Купала. Суцільна котовасія!

post-9402-0-32031000-1429449840_thumb.jp post-9402-0-50767300-1429452821_thumb.jp post-9402-0-64958600-1429452841_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...